עזרההההההההה

Poi§on

New member
עזרההההההההה

השגתי בסימס כוכב אחד עד עכשיו. השגתי אותו בשירה בקריוקי ובבידור האנשים בקריוקי. השאלה שלי זה איך אני יכול לזכות בעוד כוכבים? אם אני אופיע שוב בקריוקי של בידור אנשים ושל שירה האם אני אזכה שוב שם בכוכבים? או שאני צריך לנסות במקומות אחרים? השאלה שלי באיזה מקומות אני אחרים אני יכול לזכות בעוד כוכבים כי חיפשתי ולא מצאתי
. מישהו יכול לעזור לי? תודה! נ.ב קניתי סימסיטי 4!!!!!!!!!!! צפו לשאלות ממני

Poi§on

New member
לא כולם ביחד בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

גם אני מנסה לקבל תשובות לשאלות

כאלה, אבל אף אחד לא עונה לי. אני ינסה להסביר לך כי הגעתי ל-2 כוכבים ושם אני תמיד נתקעת. אז ככה..... בשביל להשיג כוכב שני אתה צריך ללכת להקליט ג'ינגל ואז תקבל חצי כוכב ובשביל להשלים את הכוכב אתה צריך ללכת לעשות פרסומת איפה שיש את מיטת החולה עם הגבס. עד כאן הכל מסתדר לי, אבל כשאני צריכה להמשיך הלאה (שזה לדגמן - כמובן אחרי שאתה מעלה את כל הכישורים של הסימס בבית) הצלם מוריד לי שוב לחצי כוכב.

מישהו יכול לעזור לי כאן? אני שרשרתי

איזה 3 הודעות עם הבעיה שלי ואף אחד לא עוזר לי. אריתי בכמה הודעות של החבר'ה מפה שהצליחו להגיע ל-5 כוכבים ל-4 כוכבים, אז אם תוכלו בבקשה תנסו לעזור לי. אני תקועה עם 2 כוכבים (למרות שהעליתי את כל הכישורים של הסים שלי) וכשמגיע הקטע של לדגמן אצלם מוריד לי חצי כוכב. בשביל להשיג כוכב שלישי אני צריכה לדגמן לבגדי חורף או בגדי ים ואז אני מקבל הודעה שאומרת לי לבחור איזשהו רצף או צירוף שאיתו אני מתחילה לדגמן (באנרגטיות, בצורה מפתה או באומנותיות) , יש לכם מושג מה הסדר צריך להיות. אני כבר מיואשת..........

כנסי--->../images/Emo96.gif

כל פעם הסדר משתנה, נגיד שאת עושה בצורה מפתה בצורה מפתה ובאומנותיות והצלם אוהב רק את הראשון והשני(עם הוא אוהב משהו הוא יחשוב עלייך ועם הוא לא אוהב הוא יחשוב עלייך עם איקס על הפנים.) סימן שהשלישי- אומנותיות יכול להיות רק בצורה מפתה או באנרגטיות מקווה שעזרתי

adva g

New member
אומנם אין לי סופרסטאר

אבל אם אני לא טועה- נילס הכין מאמר או מדריך למשחק בסופרסטאר- איך להפוך את הסימס לסופרסטאר עם הרבה עצות וטיפים.

למעלה