עזרהההההההההה

עזרהההההההההה

כתבתי פה בעבר אבל לא ממש קיבלתי מענה..אז אני מנסה שוב... הצרה היא שהשתחררתי לפנה כמה שבועות מצה"ל (לא זו הצרה) אלא שאני מתעורר בלילות. אין כמעט לילה שאני לא מתעורר בו. אני מאד זקוק לשעות שינה האלו כי אני עובד וגם לומד פסיכומטרי. יש למישהו רעיון בשבילי מה לעשות? אחי הגדול השתחרר לפני כמה שנים והייתה לו בעיה דומה. הוא הלך למעבדת שינה ואמרו לו שפשוט התהפך לו השעון הביולוגי בצבא וצריך לתת לזה זמן. אני חייב פיתרון יותר טוב מ"לתת לזה זמן", אני כל הזמן עייף! אנא עזרו לי מנסיונכם. תודההההההה עיףףףףףףףף

קוקי500

New member
היי הלוואי שאוכל לעזור

נסיוני לא כל כך טוב כי אני נגררתי לכדורים עכשיו כבר לא ומה שיש לי לומר לך עייף זה פשוט להתעייף גם שאתה לא ישן ולא נרדם תקום מוקדם גם שזה קשה תסבול כמה ימים עד שתירדם לפעמים מרוב שנלחמים ורוצים לישון זה בורח לא לישון בכוח בשום אופן .. תראה שזה יבוא פשוט אל תשתדל יותר מדיי למרות שאתה חייב לקום השעון יחזור מבטיחה מקווה שעזרתי והשינה תשוב זה רק זמן אין פתרון אחר .. בהצלחה

גם לך זה היה אחרי השחרור?

חוצמזה לא הבנתי מה התכוונת כשאמרת לקום מוקדם. אני קם גם ככה כל בוקר באיזה שבע וחצי-שמונה לעבודה/ללמוד. לקום עוד יותר מוקדם?

אההה

בכל אופן מישהו היום סיפר לי על כל מיני שיטות. לחשוב על משהו מסחרר או לנשום נשימות עמוקות ומהירות.

לחשוב על משהו מסחרר?

צריך בשביל זה הרבה כוח רצון...

spiritus asper

New member
אם את רוצה לעלות למתקן של הכוסות המסתובבות

על המשטח המסתובב, ולרוקן את תכולת מעייך ברגע שתרדי ממנו (אם יהיה לך מזל), אז כן

דנטל

New member
אני לא דוגמה

רק מהמחשבה על הלונה פארק בא לי להקיא מרוב שאני רגישה למתקנים האלה.

shaiush4

New member
זה אחלה שיטה....

אם אתה לא רוצה להרדם. באמת, אם אתה רוצה להשאר ער - הזרמת חמצן למוח היא השיטה... אם כבר, כדאי לחשוב מחשבות מרגיעות, ולנשום נשימות ארוכות ועמוקות, לאט לאט, מוזיקה מרגיעה יכולה לעזור לאנשים מסוימים, שווה לנסות (לא שירים עם מילים, בטח שלא כאלה שאתה מכיר).

למעלה