עזרא דחוף!!

regshim

New member
עזרא דחוף!!

פניתי גם בפורום לקראת הריון ואני פונה גם אילכם בתקוה לעזרא לכל מי שיודע או יודעת! האם אפשר להכנס להריון עם פרוגילוטון?? הסיפור שלי הוא כזה: יש לי ילד ראשון בן 3.5 ואנחנו מנסים ממאי לעשות את הילד השני אבל בינתיים יש רק בעיות. אחרי שהפסקתי לקחת גלולות היתה לי הפלה טבעית ביולי ומאז המחזור שלי לא סדיר (והכוונה היא שהוא בכלל לא מגיע בלי תרופות) רופאת נשים שלי המליצה על פרוגילוטון על מנת להסדיר את המחזור ואמרה שאפשר גם להכנס להריון איתו. אבל עכשיו כשהגיע זמן להתחיל ליטול אותן אני קוראת בעלון שבתקופת הטיפול צריך להשתמש באמצעי מניעה ואם יש חשש להריון לפנות דחוף!! לרופא...:( אז מה אני צריכה לעשות עכשיו?!! זה די דחוף אז אודה לכל מי שיודע משהו בעניין ותודה

טאניוש

New member
אפשר-זה לא אמצעי מניעה!

אסור לקחת אותו בהריון אבל הוא לא מונע הריון-זה מה שידוע לי. עכשיו בדיוק אני באמצה חבילה...

אני קיבלתי בחודש שעבר פרוגילוטון

בעכבות הכתמה ממושכת על מנת לבנות מחדש את רירית הרחם.זכור לי גם שבהוראות השימוש יש סעיף שאומר בעצם שאסור להיכנס להריון ובמידה ויש הריון יש לפנות דחוף לרופא.לא נלחצתי מזה מכיוון שאצלי לא נראה שיש סיכוי "לחחש להריון" ללא טיפולים.

regshim

New member
:)) דרך אופטימית להסתכל על זה

מה שאני לא מבינה שהרופא שלי נתנה לי הת פרוגילוטן כאמצעי להכנס להירון :(( ועכשיו אני לא מבינה הרופא שלי מקבלת רק בימי שישי ואני צריכה להתחיל עם הכדורים כבר היום , מחר

מבינה את בעיה,אבל לא רוצה לייעץ לך

במשהו שאני לא מתמחה בו.ת'אמת נשמע לי מאוד מוזר שפרוגילוטון ניתן כאמצעי לכניסה להריון. תראי את קישור המצורף כאן,שירחיב לך קצת ידע.

regshim

New member
לפי הרופאה יש לי בעיה עם הורמון

לפי הרופאה יש לי בעיה עם הורמון פרוגסרטון (בדיקת פרולקטין,בלוטת הטריס והאולטראסאונד תקינים) עכשיו באמת לא ברור לי איך זה אמור לעזור לי

לי מ ו ר

New member
לפעמים נותנים את חלקם

לבניית רירית הרחם בהחזרה של עוברים מוקפאים.

debby12

New member
מנהל
לא הייתי נלחצת

אני לקחתי פרוגילוטון למכביר - זה הדבר היחיד שגרם לי "לייצר" מחזור. ציינת שהמחזור שלך לא מגיע בלי תרופות - לכן כנראה היא נתנה לך פרוגילוטון כדי לייצר מחזור (יש בו גם רכיב פרוגסטרוני שבונה רירית - כדי לוודא שאכן יהיה מחזור). על פי מיטב הבנתי, מה שכתוב בעלון הוא כדי למנוע ממי שנוטלת את זה לחשוב שאלו גלולות למניעה הריון (כי הן ממש לא... - יש להן הרכב שונה מגלולות למניעה הריון) - ואני מניחה שזה כתוב מתוך הנחה שהנוטלת איננה מעוניינת בהריון. חוץ מזה הכוונה שלהם בעלון היא לוודא שאת לא בהריון לפני שאת נוטלת את זה (כלומר שהסיבה שבגללה המחזור לא סדיר איננה הריון) חוץ מזה הבנתי מהרופא שלי שפרוגילוטון בדרך כלל מונע ביוץ - דבר שסותר את גירסתה של הרופאה שלך. בקטע הזה קטונתי - לא בטוחה מה התשובה המדויקת. אני חשבתי שהיא נתנה לך פרוגילוטון כדי ליצור מחזור אחד נורמלי ואחריו להתחיל במחזור של טיפולים.

למעלה