עזרא בוקר טוב

tamar131

New member
עזרא בוקר טוב

אתה יודע בתחילת דרכי בפורום אני זוכרת את הדיאלוג שלך ושל גאלה על הגמילה מהפורום ומהמוסיקה שלו , הייתי כ"כ מנותקת שלא הבנתי שיש מצב שאני אהיה בפוזיציה הזו ... אני עושה מאמץ בעבודה להפיק את מה שצריך אבל... טוב אני בינתיים פה? מה שלומך ידידי? גאלה שלנו איפה את באמצע הלידה או שסתם עוד מתגלגלת עם הבטן כנסי אלינו לבוקר טוב קטן.

ezraz

New member
שלום תמר

אז עכשיו צריך להגיד כבר צהריים טובים (איילת בשלב הזה כבר הייתה טוענת ללילה טוב...). אני זוכר את השיחות בנושא, כל כך קל להיסחף לדברים טובים ומה שקורה פה הוא אכן דבר טוב ונחמד אבל באמת צריך לדעת לשים גבולות כדי שהדבר לר יפגע בפרנסה בלימודים בחיי המשפחה. כמו שנאמר, אין חכם כבעל נסיון. אני כבר רואה איך עוד חודשיים מישהו חדש בפורום יטען בפניך את שאת טענת כלפינו באותן שיחות. אני בסדר גמור גמור עייף לגמרי, אתמול בתרגיל פסיכולוגי מבריק הצלחתי לגרום לסבתות לבקש ממני לשמור על הילדים והצטרפתי לנאוה לבילוי עם החבר'ה מהעבודה שלה. עכשיו אני עייף מזה חבל"ז. מה באמת עם גאלה? בואו נפתח שרשור הימורים, ילדה או עוד לא? אם כן להמר על שעת לידה, משקל, יאללה הימורים, אפשר להרשם אצל אבי!

tamar131

New member
אבי תכין רשימה ניחושים כתותחן

תדע להפגיז אותנו , נו... גאלה ילדה או לא.. חוץ מזה שאתה גדול ,להצליח לעבוד על הסבתות או הדודות זה לא חוכמה גדולה אותי תמיד היה קל לשכנע בלוותר על בילוי ולהישאר לשמור על האחיינים שלי אבל אוליי אני לא דוגמא כי אני הדודה הכי טובה עלי אדמות, כמו שהאחיינים שלי אומרים הדודה הקולית.

ezraz

New member
כן אבל זה קורה משהו כמו

פעמיים בשבוע לפחות! "אין הנחתום מעיד על עיסתו" (ואלכסון הוא אסון ??) את זה נשאל את האחיינים למרות שאם נשאל את האחיינים שלי הם לא יגידו שזאת את אלא אני. ראיתי בשנים האחרונות סרטים ילדים בקולנוע יותר ממה שראיתי מאז שאני הייתי ילד. אבי נעלם בינתיים. בטח עצרו אותו על הפעלת הימורים לא חוקיים

AviHayun

New member
הכנתי יחס הימורים. להיכנס.

לפי כל ההתרחשויות בפתח היחס עומד כרגע על 8 ילדה ל-1 לא ילדה. לגבי בן או בת, למי שעוד לא יודע אם יש לה בן או בת הוא מוזמן גם להמר, מנדל, ביולוג ידוע אמר שהסיכוי הוא 1:1 , 50:50... יש הצעות?

AviHayun

New member
אבל אני ציינתי במיוחד! מי שלא יודע!

כלומר למי שגלה טרם גילתה מה שיש לה. תודה שהרסת את מקור פרנסתי. מי שומר לי מקום מחר בביטוח לאומי??

tamar131

New member
יש כיסא ריק לידי..לשמור לך?

אתה שכחת שחיפשנו שם לעודית הקטנה... אז אם היא אחרי הרבה מזל טוב וכדאי לעשות שירשור של מזל טוב אם לא אז נחכה ... חוץ מזה מה שלומך?

ezraz

New member
איך הוא יזהה אותך? עוד לא פרסמתי

את הקלסתרון! זה יופיע רק מחר בשער האחורי של ידיעות אחרונות.

tamar131

New member
הוא לא עונה למה שלומך? אז למה

שירצה לזהות אותי...רק תוסיף כפות רגליים 30 ס"מ... וחה חה חה..סתם

למעלה