עזרא - בוקר טוב

אי י ל ת

New member
עזרא - בוקר טוב

האלן! חסרונך הורגש בימים האחרונים!!! זה ממש כיף לכתוב עכשיו כשאתה כבר לא דמות וירטואלית, ויש לך פנים ומראה, ואפילו את חמותך אני כבר מכירה... עכשיו אתה באמת מכר! מקווה שבבית אצליכם הכל בסבבה, ודרך אגב, בני כמה התאומים??? אם תגיע להופעה בירושלים - רציתי להציע משהו. להופעה בבאר שבע החבורה הירושלמית נסעה ביחד. וגם להופעה בתל אביב הם יגיעו בחבורה. אז חשבתי, שאולי לירושלים, אנחנו, החבורה התל אביבית, גם כן נגיע ביחד. לא יודעת מי עוד מגיע מתל אביב, אני נוסעת - ומנסה לשכנע את גאלה לבוא על הכרטיס השני שלי, ואם אתה ואישתך גם, אנחנו כבר חבורה מכובדת (וגאלה נותנת נוכחות כפולה אפילו). יש מצב? וגאלה - אל תדאגי, אם לא תחליטי לבד שאת באה, אני כבר אשלוף את המונולוג שלי שיחבר אותך חזרה למקורות...

Nahoum

New member
איילת מה המצב?

מה קורה איתך? הכל טוב? לפי דעתי צריך לשאול את כולם כאן מי בא להופעה בירושלים. ומכם חבר'ה, לכתוב על הנושא של ההופעה בירושלים רק בפרטי שלי, או של החבר'ה כאן מהפורום - לא כאן בפורום בציבורי. נשתמע, ומקווה שכולכם תצליחו להגיע נחום. נ.ב - מילה לגאלה = נקבל אותך גם עם הריון וגם לא יודע איך, לא המראה החיצוני חשוב לנו, ואם תגידי שכן שאת יודעת אבל לא כיף לך לבוא ככה - אז תרדי לעומק העניין ותביני שנבין. מה נו אז, יהיה נחמד ככה כולנו. לילה טוב, נחום.

ezraz

New member
בוקר טוב איילת

חסרוני נבע מכך שלא הייתי בעבודה ובבית אני משתדל לא לפתוח מחשב, יש לי רק מחשב נייד של העבודה, אני מעדיף להתעסק במוסיקה כשאני בבית. גם לי היה כיף לפגוש את כל החבר'ה ולהשוות לאיך שתארתי לפני. סחתיין על הזיהוי המהיר בהופעה. כל הכבוד! כמו שכתבתי אתמול חמותי לא הפסיקה לדבר על ההופעה בימים שאחרי, היא גם הייתה מבסוטית לראות את החבר'ה מהאתר. רשמית התאומים שלי בני 4 חודשים וחצי אבל הם יצאו לאויר העולם, חודשיים לפני הזמן. פשוט נמאס להם להיות בבטן. לגבי ירושלים הדברים הולכים ונסגרים לחיוב, אני מקווה שתוך יומיים שלושה אני אדע. יש עדין כרטיסים לדעתך? לגבי הנסיעה- אם אני מגיע בכיף תוכלו להצטרף אליי.

Nahoum

New member
זה אחלה עזרא

אני מקווה שתצליחו להגיע בסוף. בנוגע לכרטיסים, אתה יכול לצלצל ולהגיד להם שיקיפאו לך אותם, מהר לפני שייגמר
.

gala21

New member
איילתתת

בוקר.. אני מחכה למונולוג כבר הרבה זמן..להיות או להיות זו השאלה..

ezraz

New member
גם אני בממתינים

GALA בוקר טוב, כתבת תגובה להודעה שלי ואני מקבל הודעה שהיא נמחקה מהפורום. תכתבי שוב בבקשה.

gala21

New member
אני לא מצליחה

המחשב התחרפן לי . אני לא יודעת גם אם זו תעבור

gala21

New member
עזרא

אני לא מבינה מה קורה למחשב. רגע אחד זה נכנס ואח"כ כלום לא עובר. אני רואה ואיני ניראית . דנידין!!!

ezraz

New member
את חושבת שהחברה הצעירים

מכירים את דנידין ? הייתי מכור לספרים שלו, וגם לקופיקו. הספר האחרון שקראתי היה "קופיקו במילואים". הפסקתי לקרוא אותו באמצע ועד היום אני לא יודע אם קופיקו כבר השתחרר
את ההודעה הקודמת באמת לא קיבלתי.

למעלה