עזי...יקירי..

עזי...יקירי..

א. מאוד מעניין השרשור עליך... ב. מה המעשה שעשית על מנת לקבל את התעודה שהזכרת בצבא? ג. יש טעויות שעשית ואתה מצטער שעשית אותן עד כדי כך שהיית מת לחזור בזמן לתקנן?(רק אם כן או לא..אל תפרט) ד. מי האישה הכי סקסית בעיניך? ה. מה דעתך על כלבים? ו. אני שמח שאני מכיר אותך..אתה אדם נהדר לדעתי..וזהו זה..

ע זי

New member
שי ../images/Emo39.gif

א. תודה ב. לא מסוג הדברים שניתן לספר כאן
ג. כמו שכבר עניתי ליואל. לא הייתי משנה דבר כולל הטעויות שעשיתי ושאני מודע לקיומן. אני מאמין שכל אחד מתווה את דרך חייו במעשיו. חלק יקראו לזה גורל. טוב לי היכן שאני נמצא ואני שם גם בזכות הטעויות שעשיתי. ד. שי.. איזו שאלה זאת... גם אם לא הייתי חושב שזאת אשתי, זה מה שהייתי עונה
ה. שאלה מענינת לגבי הכלבים. הייתי רוצה כלב בבית. אבל כלב הוא לא צעצוע. הוא גורר איתו אחריות. כשנרגיש שאנחנו מוכנים לקבל כלב כבן משפחה נוסף עם כל המשתמע מכך, כנראה שנאמץ אחד. ו. תחושה הדדית

א י ו ש י

New member
איזה איש שבוע נהדר../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

ואני אשאל איך הגעת ליח"ד? מי מכם דתי/מסורתי ואיך אורח חיים בבית אם לשאול (לא שאני חושבת שזה סוד) יש לך 3 בנות , איך זה היות אבא ל-3 בנות? (בטח חסר לך בן לא?) ואני כידוע מכירה 2 מהן שהן מקסימות אמיתיות
בטוחה שלא ממש קשה לך
לא הספקתי ממש לשאול אתמול וכבר שאלו מלא שאלות לכן אומר שאני נהנת לקרא אותך כאיש שבוע ובכלל כגולש בפורום שלנו
ושמחה שאתה תבוא למפגש

ע זי

New member
איושי ../images/Emo39.gif תודה ../images/Emo140.gif

למסגרת של יח"ד הגענו לאחר שחיפשנו לבתנו הבכורה מסגרת חינוך שלא במסגרת הגנים העירוניים. ניסינו להתקבל למערכת של יזמ"ה אולם נדחנו. ואז שמענו על חוגי הבית של עמותת תל"י שהתחילה להתארגן באותה התקופה במודיעין (לימים העמותה התנתקה מתל"י והוקמה במקומה יח"ד מודיעין). השתתפנו באחד מחוגי הבית. אהבנו מאוד את מה ששמענו. וככה הצטרפנו לקבוצת ההורים שייסדה את העמותה. מאוד תומכים בחינוך משותף של דתיים וחילונים עם כל מגוון האמונות שבאמצע. אף אחד מאיתנו אינו דתי. שנינו גדלנו בבתים מסורתיים. אורח חיינו היום הוא חילוני, אך סממנים של המסורת היהודית נמצאים בביתנו. אשתי ובנותינו מדליקות נרות שבת בקביעות. קידוש בערב שבת קיימנו לאורך תקופה לא קצרה. יום שבת הוא יום שונה אצלנו. יום של ביחד. אני אף פעם לא עובד בשבת (יותר נכון משתדל מאוד לא לעבוד) ולא בגלל סיבות דתיות. להיות אבא זה בכלל להיות בעננים לפי השקפתי. עם שלוש בנות כאלו זה בכלל... פשוט אושר ואהבה בלתי נתפסים. האם חסר לי בן - לא ממש. מאוד אשמח במקרה שנחליט להרחיב את המשפחה שזה יהיה בן. אשמח עוד יותר אם זאת תהיה בת.... הבן חסר יותר לדודות העתיקות שלי ושל יקירתי... והן לא מפסיקות לקדוח לנו עם זה

א י ו ש י

New member
../images/Emo51.gifעל התשובה הנהדרת../images/Emo45.gif

אין לי ספק שאתה אבא נפלא!!! ויח"ד באמת מסגרת מעולה לדעתי ממי שמכירה את החינוך שם מבפנים. נהנתי מאוד להיות איש צוות שם ומדריכה בהעשרת צהריים. אני סבורה כמוך שעל אף שאינני דתיה המסורת חשובה ולגדול בבית שיש בו דגש על ערכים פשוט נפלא! בן/בת מה שבא ברוך הבא! אהבתי

למעלה