עזיבת הנוער

עזיבת הנוער

רבות אוכל לומר לכם חברי הנוער, עד כמה נהניתי להכיר אתכם ולהשתתף בפעילויות איתכם. אך לצערי, עקב בעיה אישית, שאני מעדיף לא לפרט לגביה, החלטתי שלאחר הבחירות ב18 אני עוזב את הנוער. לכן גם לא אשתתף בסמינר הנוער. תודה לכם על הזמן הנהדר, שבו זכיתי להכיר אתכם. ובכל מקרה אני אמשיך לתחזק את אתרכם. בכבוד רב, אור פרלמן

למה אתה עוזב??!!!!../images/Emo7.gif

חבל חבל לי מאוד על כל חבר נוער מפלגת "שינוי" שעוזב! אומנם אני לא מכיר אותך אישית אבל עוד איש כמוך שכל כך הועיל לנוער "שינוי"! בין הדברים החשובים שעשיתה למען הנוער הוא בניית אתר נוער "שינוי" שהוא באמת בנויי טוב בכל מיקרה תן לי לפחות לנסות לשכנע אותך להישאר! וגם תודה לך שאתה אומר שאתה תמשיך לתחזק את האתר... בכל מקרה אם תחליט לעזוב זה יצער אותי ואני מאמין שעוד רבים ואני מקווה שתישאר בליבך שינוייניק גאה!

Sashka7

New member
אור אל תעזוב!!!

נו מה אכפת לך?1 גם ככה בעוד חודשיים אתה מסיים ללמוד וכבר לא תהיה שייך לנוער שינוי אז לפחות תשאר לסמינר, אתה יודע ! לסגור יפה את היותך איתנו וגם שכולנו נוכל להיפרד ממך בצורה יפה! בכל מקרה נורא שמחתי להכיר אותך ואני רק מקווה שתמשיך לשמור על קשר ותגיע מדי פעם לבקר אותנו בכל מיני פעילויות השונות!!! נותר לי רק לאחל לך להצלחה בכל אשר תרצה ואל תשכח אותנו! אנחנו חמודים!!! תודה שיצא לי להכיר אותך, סשה.

הבהרה מתקנת של הדברים

אני מצטער על דבריי הקודמים, שנכתבו בזמן של רגש. מה שהתכוונתי לומר, הוא שאני עוזב את התא שלי ולא את הנוער. אני אשמח לבקר בפעילויות של תאים אחרים, כמו תא תל אביב ותא נתניה שבעתיד יפתח ואולי גם בהרצליה. אני אשמח לבוא לסמינר ולכל פעילות אפשרית. תודה רבה לכולכם על הדאגה
ממני, אור פרלמן

tapr

New member
לאור

כפי שכבר אמרתי לך בשיחה אחרת, אתה מוזמן ברצון לכל פעילות של תא ת"א.
בהצלחה בהמשך, טל

Sashka7

New member
איזה יופי!!!

אני ממש שמחה שאתה נשאר איתנו!!! אני אשמח גם אם תגיע לפעילויות של תא נתניה!!!

פעילויות בנוער

ניקי שלום, במהלך חודש אפריל מתוכננות מספר פעילויות ארציות, עליהן תקבלי פרטים נוספים כבר בימים הקרובים !
סמינר הנוער הקרוב מתוכנן לחודש מאי. שיהיה סופשבוע נפלא, יוראי להב הרצנו מ"מ יו"ר נוער שינוי

tt 4 ever

New member
אין לי זמן בחודש מאי :|

בכלל. מקווה שלא יפול לי לפני איזה בגרות או מגן.

אל דאגה ! ../images/Emo66.gif

תאריך הסמינר לא יהיה על מבחני הבגרות. ננסה לתמרן ביניהם.... יוראי.

tt 4 ever

New member
ניראה..

אין לי גם ממש כסף הפעם בכלל. אגב הצ'ק של הסמינר הקודם עוד לא הוחזר לי!

למעלה