עזיבת דירה

עזיבת דירה

שלום רציתי לדעת בבקשה איך ומה לומר לבעל דירה אשר אני מעונין לעזוב את דירתו ובת זוגתי לשעבר מעונינת להשאר אז ככה חתמתי חוזה לשנה עם אופציה לשנה נוספת אך דברים השתבשו ביני לבין בת זוגתי לשעבר היא מעונינת להשאר אני מעונין לעזוב.(אנו רק חודשיים בדירה)עכשיו יש לי מחליפה רצינית ואמינה שמעונינת להחליף אותי אך הבעיה שהחוזה והצ'קים רשומים על שמי 1האם בעל הדירה רשאי להחליט שעלי להשאר? 2אם הוא מאשר האם הוא יכול לדרוש פיצוי? 3האם הוא יכול להעלות את שכר הדירה למחליפה שלי? 4 מה אתם בכלל מיעצים לי לעשות ואיך לפנות אני ממש לא רוצה להתקע עוד 10 חודשים עם החברה לשעבר שלי לשעבר!!!!!!!!

כדאי לך כמובן

לבקש מהשוכרת הפוטנציאלית שקים בגובה הסכום שנותר עם זה גשד לבעל הבית ספר לו את האמת..והצג לו את השקים של השוכרת החדשה. בעל הבית יעדיף לקחת את מה שיש רק נסה להציג ראיות לגבי אמינות השוכרת החדשה ובקש ממנה ערבונות כלשהם.

JUDITHADV

New member
שכ"ד

דבר יפה עם בעל הבית. תסביר לו את המצב ותבקש יפה שיחזיר לך את הצ'קים שלך וישנה את החוזה כך ששמך לא יופיע ובמקומו יבוא השם של הדיירת החדשה או ישאר רק השם של החברה שלך לשעבר. הוא לא יכול להחליט שעליך להישאר. לא הגיוני שיבקש פיצוי - על מה? תמיד הוא יכול להעלות את שכ"ד גם לך וגם לדיירת המחליפה. היא רוצה את הדירה היא תשלם. אבל לא מקובל לאחר כמה חודשים לעלות את החוזה. בהצלחה. עו"ד יהודית שמיר

למעלה