עזיבת ברוצקי

brozky

New member
עזיבת ברוצקי

אוקי האחרי הרבה זמן שהייתי פה ונהנתי מאוד מאוד ולאט לאט נקשרתי לפורום ולחבריה הבנתי מאנשים שאני לא הייתי רצוי מהתחלה וחבל שאין לי גיבוי פה אז החלטתי שעם ככה רוצים אני לא יפריע לכם בשקט שלכם ואני לא מבין מה הבעיה שאני שים תמונות מה כואב לכם בדיוק? זה מפריע לכם אף אחד לא ביקשת ממכם להכנס ואני מאמין שחלק כן מסתכלים וזה מגוון קצת למה לא!!!, ואתם לא צריכים לתקוף אותי למה אני שים תמונות תיהיו שמחים בשבילי ואל תתמקדו בפרט אז שמחתי להכיר את כולכם ונתראה באחד מהימים

imri2

New member
אני לא רוצה שתעזוב. והקטע עם

התמונות בעייתי כי זה נראה מבחינתי כאילו אתה מנסה להראות שאתה גבר. ולא בטוח שכתבו שאתה חרמן שזה היה בריצנות.

MsUnderstood

New member
אף אחד לא אמר שאתה לא רצוי פה..

כמו שכבר כתבתי לך.. יש דברי שכנראה לא מקובלים ע"י רוב חברי הפורום ואתה יכול לקבל את דעת הרוב ולא לשים פה תמונות שלך עם/בלי בנות או לכתוב בצורה יותר מעודנת,אף אחד לא אומר שאין לך מקום פה.

ברוצקי אל תלך!!!

זה שטויות ואני לא חושבת שאתה צריך ללכת בגלל זה.. אתה באמת היית לא בסדר לפעמים אבל אתה כן רצויי ואני בטוחה שאף אחד לא רוצה שאתה תלך

moranka

New member
ברוצקי!!!

מה פיספסתי? למה אתה הולך? אל תלך! אתה מכניס לפורום סוג של פלפל שלאף אחד אין פה! אם נעלבת ממשהו שאני אמרתי מתישהו אז אני מתנצלת. אבל באמת אל תלך! אוהבים אותך בפורום קיבוצניקים!!! (ומי שלא אוהב שיילך בעצמו.)

shahf

New member
(טוב אז ביי)../images/Emo6.gif

ברוצקי למקרה שדאגת שהנושא של ההודעה מופנה אלייך אז לא זה תגובה למורן על: "(ומי שלא אוהב שיילך בעצמו.)" זה הכל להודעה שלך אני לא אגיב

brozky

New member
אתה כל כך מעצבן

שחף אתה יותר מידי הרמת את האף שלך תתחיל להרגיע כי יש לך התנהגות של ילד מסריח ותתחיל לטפל בקינא שלך או בכל דבר שיש לך אתה הנועש פה ממש לא אני אני נגד אלימות עד שמעצבנים אותי אני מסוגל להגיע אלייך לקיבוץ ואני לא מאיים אני מודיע לך שתתחיל להרגע עם הדיבור הזה

brozky

New member
תגובה

אוק החלטתי שאתם כן צודקים כדי שאני ישאר פה אבל עשיתי חושבים עם עצמי אולי קצת הגזמתי אבל אני לא חושב שלא הייתי בסיידר אז עם יש למישהו בעיה אז שלא יתסכל ולא יכנס בהודעות שלי. וגם זה נחמד שאתם יכולים להכנס לתוך עולם אחר ולראות תמונות שלו ועם מי הוא ואיפה הוא, תיהיו שמחים אתם נכנסים לתוך עולם פרטי של מישהו והבעיה וחבל שהיא ככה שרק אני מראה תמונות פה למה שאחרים גם לא ישימו שקצת נלמד מיהם נכיר יותר טוב(אולי מישהו מתבאייש) נ.ב שחף אני רוצה שתשים תמונה שלך ! תכלס אני יכול ללכת ברחוב וכל חברי הפורום יזהו אותי ישאר ואני לא ידע ביכלל שהם מהפורום שכל יום אני מדבר איתם לדעתי זה מוזר.

moranka

New member
טוב שחף וברוצקי:

שחף- אני בכלל לא אגיב. לא נראה לי שצריך להסביר לך איפה אתה נמצא (ואל תתחיל איתי הומור על זה- כי זה לא הזמן). ברוצקי- לך יש לי הרבה מה להגיד: 1) אפילו שכתבתי לשחף שלמי שיש בעיה אם ההודעות שלך - שלא יסתכל, אני חושבת שאם כבר עשית חושבים עם עצמך ואתה חושב שהגזמת- אז תשנה את מה שהתכוונת אליו. אתה לא רוצה שייצא מצב שאתה כותב על הסופ"ש שלך ואף אחד לא מגיב, כי אף אחד לא הסתכל בהודעה. 2) זה נחמד שאתה שם תמונות (לי באופן אישי אין בעיה עם זה), אבל אל תשכח שיש אנשים שאפילו שהם רוצים להכיר- הם עדיין רוצים לשמור על הפרטיות והחיסיון שלהם ולא בא להם לשים תמונות, ואני לא חושבת שזאת בעיה (כמו שאתה אמרת). 3) תכל'ס, מה שאמרת נכון- אתה יכול ללכת ברחוב ויזהו אותך ואתה בכלל לא תדע שזה מישהו מהפורום, אבל זאת בחירה שלך לייחצן את עצמך, וזה לא מוזר (לי לפחות), כי זה כל הקטע במדיה הזאת, וזה גם מה שיפה בה! ועדיין- אם נשארת זה מה שחשוב! (קח הדברים שלי כביקורת בונה, ואל תקרא את זה בטון עצבני כי זאת ממש לא הכוונה שלי)

brozky

New member
תגובה

ברור ביגלל זה אני מקבל את כל משאומרים או מוסיפים החברי הפורום אני לא מתלונן למה הוא ככה והוא ככה זה מפשוט מקובל אליי אני לא מתנגד על שום נושא!

את צודקת....

אבל יש כל כך הרבה משפטים ששחף היה צריך לדעת להגיד בצורה הנכונה ולא עשה זאת.. אז אני מניחה שמשפט 1 לא ממש יזיק...
אני מצטערת אבל ממש כואבות לי העיניים לראות את הדברים שהוא כותב

ברוצקי../images/Emo24.gif

אני באמת ובתמים ממש לא רוצה שתעזוב אתה מעלה לי חיוך כל פעם אני חושבת שהתמונות שלך עם הבנות פשוט לא מתאימות לפורום, זה הכל... ודבר שני בקשר לבחורה עם הסריג החום, אני באמת חושבת שזה לא יפה מה שאנחנו עושים לה... אתה יכול לשלוח מסר לבעז ובדיון פרטי להתעניין בה... לה אין מושג מה הולך פה ואנחנו מפרים חוקים של פרטיות האדם.. חבל שתלך כי אתה מכניס משהו חדש לפורום...

למעלה