עזיבתה של גליה- always be me mc

barhenhalliwell

New member
עזיבתה של גליה- always be me mc

עזיבתה של גליה נכתבה בשרשור שאותו נאלצתי למחוק, היות והיו בו הודעות עם תוכן לא מתאים, לאר מפאת חוסר כבוד או משהו דומה. הודעת עזיבתה של גליה היא זאת: "ובזאת אני עוזבת את הפורום" יאללה אורטל, חן תצהלו ...תרקדו ברחובות חח אני מחכה) אולי אני אחזור מדי פעם לבדוק שאורטל לא תשתעמם למוות וזהו..מלבד ימי השנה של מכושפות(21.5) תחשיבו אותי כנעדרת או כמישהי שבאמת פרשה. תחשבו על זה. מלינדה לא פה, דוד לא נמצא כרגע, שלומית הלכה לה וגם דנדי אז מה נשאר מה? בנוסף אני מרגישה שבאמת הגיע הזמן לעבור הלאה..עייפתי מהסיכסוכים בנוגע למכושפות בכלל ועדיף לי לעבור ולדבר על משהו אחר(כמו הסדרה וסרט חדשים של אליסה=אח השלמות או סמולוויל שדיי כבשה את חיי וכנראה תחליף איכשהוא את מכושפות) למרות שמכושפות אני דיי בטוחה שתמיד אראה(בגלל אליסה בעיקר) אני חושבת שהגיע הזמן שאני אמשיך בחיי ואמשיך למקומות אחרים.. ביום שבו תתחילו באמת לדבר על השחקניות והפרוייקטים החדשים ולא רק על הסדרה הגמורה קראו לי ואולי אני אבוא אבל עד שלא יהיה שינוי אני מחליטה לעשות את השינוי הזה ולעזוב. הפורום הזה היה חביב.. יש לו פוטנציאל להמשיך כאורך השנים שבהם פורום של באפי+אנג' ל ממשיך אחרי הסדרות רק מה הפוטנציאל הזה לא ממומש.. וחבל ממש חבל ואסיים עם משפט שתמיד רציתי לכתוב: Charmed Forever ____________________ אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך. בר-חן.

always be me mc

New member
תודה. אחח מה לעשות תמיד הייתי בוטה

תנו לי 5 שנים ונראה אם זה ישתנה
האמת שגם כשאני חושבת על זה ממילא בגלל כל הבגרויות(5 בשבוע אחד!
) לא יהיה לי ממש זמן לכל הפורומים שבהם אני מבקרת וגם אחרי הלימודים לא יהיה לי ממש ראש אז עדיף לסיים את הקשר לפני שיכאב מדי ולהתקדם 449 צעדים לעבר העתיד
בקיצור עברתי לחפור בערים אחרות אך לא שכחתי מליבי הנמצא בסן פרנסיסקו(ותמיד יהיה שם
) ושוב אני מדברת שטויות חח אוקי אני מפסיקה.

Charmed YC

New member
למה מחקת >_> בע.

חבל, אז ככה רק רצתי לומר שאני מצטער אם יש לי כל קשר לעזיבה שלך. אני מקווה שפשוט הייתי במקום הלא נכון בזמן הלא נכון >_>. אז אני גם מאחל הצלחה בהמשך הדרך, ו... לקחת דברים בפרופורציה. D: אולי הספת לראות את ההודעה שכתבתי לך, אני לא יודע |: ומה נזכרנו בדנדי בכלל? O_O

always be me mc

New member
היי! חח דנדי שווה!../images/Emo23.gif

וכן קראתי את ההודעה למרות שלמען האמת כל ההודעות מאתמול נראות לי מעורפלות..אז אל תבקש ממני לצוטט אותך כי שכחתי חח ושמע אני כן לוקחת דברים בפרופורציה.. איך אני יכולה לגלוש בפורום שאני כבר לא ממש אוהבת? שאני לא מחוברת אליו? לכל דבר טוב יש סוף וזה הסוף שלי. אני בוחרת להמשיך את חיי בנתיבים שבהם אני יותר מחוברת.. אני מאמינה שאני אמשיך אומנם לצפות במכושפות זמן מה אבל אין לי יותר את הצורך הדחוף הזה לספר על הפרקים שראיתי או לא. אז זהו.. היה טוב וטוב שהיה
ושיהיה לכם הרבה
אה כן ואם זה שווה משהו זה לא אשמתך זה כבר זמן מה שאני מרגישה ככה

always be me mc

New member
שווה הרבה הכוונה לכסף?../images/Emo130.gif

חח סתם סתם אני שמחה שאתה מסכים
טוב וזהו לא תגררו אותי שוב לכתוב פה הודעה חח I'm done

pilot promo

New member
אני לא מבין למה היית צריכה לעזב בגלל ויכוח

שהיה בוטה אבל אני מסמן את זה כעזיבה משמעותית לפורום-וחבל...

always be me mc

New member
חח זה לא (רק) בגלל זה

תראה גם ככה אני לא מפוקסת בפורום, גם ככה יש לי הרבה בגרויות ומתכונות להתכונן אליהם וגם ככה אני מרגישה הרבה פחות מחוברת אז עדיף לעזוב.. ולדעתי העזיבה לא משמעותית... אתם פשוט צריכים למצוא דרך להחיות את הפורום ואז תראו כמה אנשים באמת אוהבים אותו ובזה אני מאמינה באמונה שלמה. שיהיה לכם
עם הפורום

flying eagle

New member
דרך צלחה לך

ואני מעדיפה לא להתייחס לשאר התוכן של מה שכתבת. אם את מרגישה שככה נכון לך - לגיטימי. ולא צריך את שאר הסיבות. אבל עדיין, שום דבר לא פוטר אותך מלקפוץ לביקורים פה ושם...

למעלה