עזה כמוות אהבה

עזה כמוות אהבה

הו, יקיצה! - מדוע זה נתת בי אותות של בוקר מדוע שלחת קרן שמש אל עיני להתעורר... הקזת ערותי משנתי כלהב חדה החותכת בבשר ועוד גופי מתפתל כולו, אפוף יצר ותשוקה והרעב שהתמלא בליל אמש, מתחיל להתרוקן שוב לתת את סימני החלל שיחלו להופיע מבין קרני השמש. עת בשנתי, עולמי מתמלא בו, והוא יפה, הו יקיצה - הוא יפה! מדוע לקחתו ממני?? אין לי רצון בחיים, אין לי רצון בקימה כשדמותו שורפת בי מהתלת בדמיוני,חודרת עמוק לתוך הוויתי שלי והוא חלק ממני, הוא שלי, בתוכי, נושם את נשימותי בשרו נוגע בשלי, חלום של ריחות, וקסם של מגע חלום? מציאות? חלום. . . ואהבתי נופצה לה, וכל שחשתי מבפנים נגוז, רק החלל נשאר ואם חלום הוא זה, מדוע כשנעורתי הורגש החלל ואם רק מהתלה, איך נוצחתי...? איך דמיון השאיר בי חור פעור? איך נשסף בשרי ונקרעה ממנו דמותך? ואהבה זו, שבדיה היא!! איך עודנה מותירה רשפים שורפים חותכים אמיתיים

הקטע המלא

"...עזה כמוות אהבה..." הו, יקיצה! - מדוע זה נתת בי אותות של בוקר מדוע שלחת קרן שמש אל עיני להתעורר... הקזת ערותי משנתי כלהב חדה החותכת בבשר ועוד גופי מתפתל כולו, אפוף יצר ותשוקה והרעב שהתמלא בליל אמש, מתחיל להתרוקן שוב לתת את סימני החלל שיחלו להופיע מבין קרני השמש. עת בשנתי, עולמי מתמלא בו, והוא יפה, הו יקיצה - הוא יפה! מדוע לקחתו ממני?? אין לי רצון בחיים, אין לי רצון בקימה כשדמותו שורפת בי מהתלת בדמיוני,חודרת עמוק לתוך הוויתי שלי והוא חלק ממני, הוא שלי, בתוכי, נושם את נשימותי בשרו נוגע בשלי, חלום של ריחות, וקסם של מגע חלום? מציאות? חלום. . . ואהבתי נופצה לה, וכל שחשתי מבפנים נגוז, רק החלל נשאר ואם חלום הוא זה, מדוע כשנעורתי הורגש החלל ואם רק מהתלה, איך נוצחתי...? איך דמיון השאיר בי חור פעור? איך נשסף בשרי ונקרעה ממנו דמותך? ואהבה זו, שבדיה היא!! איך עודנה מותירה רשפים שורפים חותכים אמיתיים "הֱבִיאַנִי אֶל-בֵּית הַיָּיִן, וְדִגְלוֹ עָלַי אַהֲבָה. סַמְּכוּנִי, בָּאֲשִׁישׁוֹת- רַפְּדוּנִי, בַּתַּפּוּחִים: כִּי-חוֹלַת אַהֲבָה, אָנִי. שְׂמֹאלוֹ תַּחַת לְרֹאשִׁי, וִימִינוֹ תְּחַבְּקֵנִי. הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִַם, בִּצְבָאוֹת, אוֹ, בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה: אִם-תָּעִירוּ וְאִם-תְּעוֹרְרוּ אֶת-הָאַהֲבָה, עַד שֶׁתֶּחְפָּץ" (שיר השירים) אני רק מאחלת לכם להעז לאהוב... להעז לאהוב את עצמכם, השאר יקרה מאליו... (מתוך הבלוג שלי)

למעלה