עזבתי.. ביי בנות (ובנים..) אני אתגעגע אליכם...
ג ג ב ש ו ש New member 9/8/06 #2 אני לא חושב שאת צריכה לעזוב../images/Emo88.gif לא משנה מהי הסיבה,לא תמיד ישר צריכים לקום ולעזוב,אם כי אני גם לא אכריח אותך להשאר. אם זה מה שאת מרגישה נכון לעשות אז סבבה..אבל הייתי שמח אם תשקלי זאת שוב.
אני לא חושב שאת צריכה לעזוב../images/Emo88.gif לא משנה מהי הסיבה,לא תמיד ישר צריכים לקום ולעזוב,אם כי אני גם לא אכריח אותך להשאר. אם זה מה שאת מרגישה נכון לעשות אז סבבה..אבל הייתי שמח אם תשקלי זאת שוב.
M Meytar 888 New member 9/8/06 #3 שוב אני אומרת, אם זה מה שאת מרגישה תעזבי. נקווה שתחזרי בקרוב. לילה טוב
ח ח נ ו ו ו ש New member 9/8/06 #4 ../images/Emo2.gifמה היה? מישהו מוכן להסביר לי? חבל בכל מקרה אני לא חושבת שאת צריכה להתייח פה למישהו..
../images/Emo2.gifמה היה? מישהו מוכן להסביר לי? חבל בכל מקרה אני לא חושבת שאת צריכה להתייח פה למישהו..
T talshoosh New member 9/8/06 #5 את לא צריכה לעזוב../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif אין שום סיבה שתעזבי! אבל אם זאת ההחלטה שלך אז בהצלחה ואם תתחרטי תמיד תוכלי לחזור!
את לא צריכה לעזוב../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif אין שום סיבה שתעזבי! אבל אם זאת ההחלטה שלך אז בהצלחה ואם תתחרטי תמיד תוכלי לחזור!
ס ספירוש7 New member 9/8/06 #6 ../images/Emo41.gifיכול להיות שאני אחזור אבל ממש לא בזמן הקרוב.. ביי.. ו-תודהה.. מיתר זה לא בגללך..
י ירינוש דנקר New member 10/8/06 #9 עוזבת?../images/Emo2.gif למה ? אני לא מעודכנת בכלום . רואים שלא הייתי פה כמה ימים בכל מקרה מאמי , את ממש לא צריכה לעזוב ! לא חשוב מה הסיבה אבל אם זה מה שאת מרגישה .. אנחנו לא נוכל לעשות כלום מקווה שתחזרי בקרוב
עוזבת?../images/Emo2.gif למה ? אני לא מעודכנת בכלום . רואים שלא הייתי פה כמה ימים בכל מקרה מאמי , את ממש לא צריכה לעזוב ! לא חשוב מה הסיבה אבל אם זה מה שאת מרגישה .. אנחנו לא נוכל לעשות כלום מקווה שתחזרי בקרוב