עזבתי ...

עזבתי ...

די עצוב אחרי חצי שנה של נסיונות כושלים להחיות את הקשר בינינו החלטתי לוותר זה כבר לא כמו פעם אני מגיעה ומרגישה שלא אוהבים אותי ולא נותנים לי יחס יש מלצריות אחרות אני כבר לא היחידה לא מפנקים אותי בארוחות עובדים והטבח שהיה מקפיץ אותי הבייתה עזב טוחנים אותי בלי גבול וזה בלשון המעטה ודופקים אותי בסידור והיו שבועות שישבתי ושאלתי את עצמי למה? למה כל זה קרה? מה לא השקעתי? לא נתתי מעצמי ? אולי לפעמים הייתי קשה? לא הוצאתי מספיק כוסות מים ? לא מכרתי מספיק פבלובה? אבל השאלות מיותרת אני עוברת הלאה בקשר הזה אין יותר מה להחיות הלכה האהבה ועכשיו כל מה שעומד ביני לבין החופש זה משמרת שבת אחת מסריחה ואחרונה... "לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט בלי לומר מילה..."

../images/Emo24.gif חמודה...

העיקר שאת מעודדת את עצמך... יהיו עוד מקומות עבודה לא פחות טובים

get well

New member
התחלופה שם מטורפת..

מבינה לליבך ואל תדאגי יש מקומות טובים יותר

../images/Emo5.gifאף פעם לא הבנתי...

עד כמה כל המקום הזה הוא אורגיה אחת גדולה של אנשים מוזרים זה כאילו מאכילים אותך מקס ברנר משקים אותך מקס ברנר אתה חיי ונושם את הרשת אם זה ימי כיף ומסיבות ותחרויות שזה סבבה ועד לכל מיני ימי השתלמות והדרכת מנות ושיחות מוטיבציה ושיחת צוות וישיבת חונכים וזה כאילו יש רק מקס ברנר בעולם הזה אבל פתאום לקחתי צעד אחורה והבנתי שבעצם אני לא מקבלת תמורה למה שאני נותנת ושבעצם אני טוחנת שם שעות וכל יומיים יש איזו פנייה חדשה ואין לי גב מול הלקוחות שאני משרתת ותמיד משהו לא בסדר ושכל המוטיבציה הגבוהה הזאת בעצם מזכירה לי את התיכון שלי ומחזירה אותי כמה שנים אחורה בהתעסקויות בדברים שאין להם קשר למלצרות בכלל והחלטתי שזהו. רק חבל שעכשיו כשאני מנסה להיות בוגרת ולסיים את זה יפה כל הדרג הגבוה מנסים לעשות לי זובור לפני שאני עוזבת ככה טעימה אחרונה ממקס ברנר

../images/Emo24.gif

אין שום סיבה להישאר במקום שסובלים בו באותו אופן שתיארת. אולי נלך ביחד לחפש מקום עבודה חדש עם יחס אחר?

האמת היא...

שכבר מצאתי זה מקום מדהים שאפשר ללבוש בקיץ גופיות ומכנסיים קצרים ולעבוד עם משקפי שמש וכובע ולשים איזה נעליים שאני רוצה ויש מינימום בלילה ויש מלא סלב ובכלל נראה לי שמעכשיו אני יכולה לחזור לקנות שתי ג'ינסים בחודש ובטח לא יעירו לי יותר שאני מתנשאת (כי מישהו במקס ברנר מבלבל התנשאות עם קורקטיות) יחי המקום החדש!

למעלה