Marble Arch
New member
עזבתי את העבודה!!
החודש האחרון שלי בעבודה היה פשוט מטורף - כלמיני שינויים, יותר מדי אנשים מגעילים ודוחים שעובדים איתי, בהמה שהפך לאחראי משמרת (ממש בהמה, טיפוס חסר כל רגישות, נרקסיסט, חסר מודעות עצמית וחברתית, אידיוט כמו נעל. טיפוס איום ונורא שאני מאחלת שיהיה לו הרבה רע בחיים עד שהוא יתבגר יום אחד. אני פשוט שונאת אותו, כי הוא פחות או יותר התעלל בי נפשית יום אחד.
) בקיצור היו לי המון ריבים ועצבים, התפטרתי 3 פעמים בחודש אחד (ורק המנהלת שלי
השאירה אותי שם..). ועכשיו עזבתי - ספונטני לחלוטין החלטתי לנסוע לאילת, התקשרתי לבטל את המשמרות לאותו סופ"ש, ואז פשוט לא חזרתי... ואתמול באתי ואמרתי להם שאני מטיילת לי עד הגיוס (אפריל אפריל אפריל
), ולשמחתי זה נגמר רגוע, לא התפטרתי בעצבים, לא פיטרו אותי ברוע.. פשוט עזבתי.. נגמר, אני מתגייסת! איזה כייף זה לעזוב מקום עבודה בסבבה אחרי כל החודשים המטורפים בהם נטחנתי כמו חיה! וזהו, הפעם הבאה שבה יטחנו אותי תהיה בצבא. חופש חופש חופש!!
החודש האחרון שלי בעבודה היה פשוט מטורף - כלמיני שינויים, יותר מדי אנשים מגעילים ודוחים שעובדים איתי, בהמה שהפך לאחראי משמרת (ממש בהמה, טיפוס חסר כל רגישות, נרקסיסט, חסר מודעות עצמית וחברתית, אידיוט כמו נעל. טיפוס איום ונורא שאני מאחלת שיהיה לו הרבה רע בחיים עד שהוא יתבגר יום אחד. אני פשוט שונאת אותו, כי הוא פחות או יותר התעלל בי נפשית יום אחד.