עזבתי את הבית

eyal2002

New member
עזבתי את הבית

לפני חצי שעה. גיהצתי חולצות לכל השבוע, כלי רחצה, ארזתי תיק, עצרתי בכספומט.

A קארין

New member
ככה סתם?

אייל היי... אז כמו כולם כאן - גם לי יש בעיות בבית. וכמו שהבנתי עזבת את הבית - קודם כל בהצלחה!! לפני שבוע חשבתי גם לקום וללכת - האם אפשר לדעת למה קמת ועזבת? אני יודעת שבאיזה שלב גם אני אעשה זאת אני פשוט מספקת לעצמי תירוצים איך להשאר ולמה להשאר למרות שבסופו של עניין אני כן יקום ואלך - למרות שנגמרו לי כל התירוצים להשאר ומה וגם אין לי ילדים "שאני אמורה להתחשב בהם".... אז אם תוכל לפרט למה קמת ועזבת (אם זו לא בקשה חודרנית מדי? יש לך ילדים דרך אגב ? כמה זמן אתה נשוי? אז קבל ממני
והמון המון בהצלחה. קארין

האלי

New member
אם את יודעת

שיום אחד תקומי ותלכי, למה לא היום? בשביל מה התירוצים? שלך, האלי.

A קארין

New member
יש מחשבות שהם חזקות ממני../images/Emo3.gif

האלי היי אתה צודק כל מה שאמרת נכון ואפילו נכון מאד.... אני לא יודעת מה מחזיק אותי, (נשמע קצת דבילי נכון? ) קצת קשה לי להסביר זאת יש כל מיני סיבות שעולות כמו איך תגיב המשפחה (אני ממשפחה מסורתית) בעלי הוא בחור טוב בסך הכל ועברנו כמה שנים טובות יותר וטובות פחות יחד, אני נורא מפחדת אוקיי פירקתי את מה שיש ביננו לאן הלאה? ואם אני לא אמצא בחור טוב (טוב כמו שרשמתי למעלה מחשבות דיי דביליות אבל החששות החששות הן בעיקר העיכוב לעזיבתי את הבית). יש הרבה דברים שמפריעים לי אצלו - כשהוא עצבני נורא מפחיד לדבר איתו, ובעיקר נושא אחד חשוב במיוחד זה שיש לנו בעיה להכנס להריון אנחנו מנסים יותר משנתיים (הבעיה אצלו) וזה דיי מייאש אותי למרות שאני מניחה שמי שיקרא את מה שכתבתי יגיד "מכשפה" היא קמה ועוזבת בעת צרה - אבל יש המון דברים מסביב ואני לא מכשפה רק שאין לי עוד כוחות - ואת הכוחות שרציתי לקבל ממנו אני לא מקבלת חוסר ההתעניינות שלו משגע אותי.... יכול להיות שאני סתם מגזימה - אבל אני רוצה לאחל לכל מי שיש לו אומץ או איך שתקראו לזה בהצלחה.... קארין.

adam33

New member
לעזוב

איני מקבל משום מה את הדרך שבה בחרת יש לי את ההרגשה שפחדת להתמודד המון פעמים קשה להתמודד עם אי אכילת שוקולד כשהוא מונח מולנו אבל האם הדרך היא להנות כעת ואחר כך לנסות להשלים ולו רק לשם הפרידה הטובה? אני חושב שידידות צריכה להיות גם אם נפרדים ופרידה חד צדדית היא לא מובילה לשום מקום ורק מחמירה את הקרע בניכם.

A קארין

New member
לעזוב

נכון יש משהו בדברייך אני כן מפחדת להתמודד עם הרבה דברים - דיי מציאותי.. (לכל אחד יש חסרונות...) וחוץ מזה אני חייבת לציין שבמידה ובעתיד אני אחליט שזהו מפרקים חבילה - אני לעולם לא אגמור זאת בצורה לא יפה ובטח ובטח אני אשתף אותו בהחלטה זו אני לא אקום ואלך "ללא התראה מוקדמת".... אני אוהבת את בעלי אני מכבדת אותו ואם נחליט שזהו זה יהיה על הצד הטוב ביותר ואני בטוחה שהוא יהיה הידיד הכי טוב שלי.... קארין.

למעלה