עזבי אותך ממריבות, בואי ניצור!

ksimeroni

New member
עזבי אותך ממריבות, בואי ניצור!

(כולם מוזמנים.... סיפור בהמשכים!) בחללי הדמיון נרקמות הזיות, עם ליל מתגבשות לסצנות חולות, ומי ירחם על מוחי העייף, שגם בחלום הוא עומל וסוחף, את לבי וחושיי מעורר מתרדמת, ואת כמיהותיי מתרגם לסרט..... יד ביד צועדים זוג אוהבים על חול הים הקריר בלילה נטול ירח, הים מתרגש ונע בחוסר נוחות כמו נסער ממה שעתיד להתגלות לעיניו על חופו האפלולי. יחפים הם זוג האוהבים, חופרים ברגליהם גומחות מטביעותיהם, לבושים בקלילות, כמתעלמים מרמיזותיו של מזג האוויר שנשבר אט אט תחת זעפו המתגבר של החורף. לגופה שימלה לבנה בעלת שולי תחרה, שנצמדת בחוזקה לגופה העסיסי כמנסה להציל את נפשה השברירית ממשבה הארסי של הרוח, שיערה השחור מתפזר לכל עבר, שולח פיתולי זרועותיו הארוכות לאוויר הקר ואחר מכה בגסות במותניה הדקיקות, וידה מונחת בכף ידו החמימה, נותנת לה לטעום מעט מהחום שמצפה לה בעוד כמה רגעים. בידו האחת הוא מחזיק את סל הפינוקים שהביא עימו כדי לשמח את אהובתו, בידו השניה הוא חופן את ידה, שמעבירה בו צמרמורות בלתי נשלטות של עדנה נשית, שהוא מת כבר לחוש על בשרו. סדין נפרש על מצע החול העוקצני, סל ההפתעות נשכח בצד לרגע, זוג האוהבים נצמד בחוזקה אחד לשני, מתגפף, מתנשק, מתלהט, ונופל כמקשה אחת על הסדין המלטף. עיניה הגדולות מביטות לשמים, בקלות יכולה היא לספור את מספר הכוכבים שיצאו ממחבואם ובאו לבקרה הלילה, השמים היו שחורים והאווירה אפלה, אך בליבה שימחה ואושר למראה עיניי אהובה המביטות אליה מלמעלה. הוא שכוב על צידו לידה, מביט בפניה הקסומים, שפתיה דובדבן אדום בשיא עונתו, עיניה זוג יהלומי פז, מביטות בו בהססנות, כמנסות לחפור אל מעמקי מזימותיו ולנבא את תיכנוניו, מתיקות שופעת כל טוב הוא גופה הרך והנעים, מזמין, קורא, משלהב אותו להזין את חשקיו הבוערים בו יותר מדי זמן..... יאללה, קחו ממני את המושכות!

aviadbarel

New member
אני לא יצירתי אז לא אוכל להוסיף

אבל רציתי רק לומר לך שהקטע שכתבת יפה מאוד, ממש פואטי וכל הכבוד לך על היוזמה היפה וכתיבה כה קולחת.

ksimeroni

New member
תודה לך!../images/Emo13.gif

אני עדיין מחכה ליצירתיים, תוסיפו תוסיפו, אל תיתנו לי להתפרע!

junior gong

New member
אני צריך מגבת

הוא מטשטש את מחשבותיה כערפל אשר עוטה הר בהושיטו את ידו לכיוון צווארה הצחור, עוצמת עיניה ומרימה את סנתרה לשמיים באנחת התמסרות למגעו העדין, באצבעו הוא מגשש על שפתיה האדומות הבשרניות מצד לצד ורואה בעיני רוחו איך במקום אצבעותיו, יטיילו על שפתותיה שפתותיו, תשוקה ותאווה שוברות את דלתות האינטימיות אשר עטפה אותם, וכובשות את גופם כלוחמים חסרי יראת אלוהים, גופו מתקרב אל גופה וסופג כל חלקיק של חמימות ממנו, במגע הרגעי הזה התמזגו כל כוחות הטבע לאחד, מערבולת חושים פקדה על שניהם להיתמסר לתאוות הבשרים כשם שפוקד הרעם על הברק להופיע........ מוקדש לבליזארד חביבת אלבי.

THE WIZARD 55

New member
אני צריכה דלי, וגם משאף...

והוא אכן הופיע, אור בוהק סינוור את עינהם, הם התקשו לזהות את האיש הזקן העוטה עליו גלימה ובידו משואה, זקן לבן ארוך, ובעיניו ניצוצות של כוכבים.. דממה שררה ורק מבטים קפואים של הפחד מן הלא נודע היו טבועים בעינהם.. יללת התן הפרה את הדממה, הוא התקרב בצעדים איטיים, תוך כדי שתוחב את ידו לכיסו..

ksimeroni

New member
לאט לאט הוא הוציא את ידו מהכיס הקרוע ושאל

רוצים שקל?????
סתם.... נראה לי שתיכף יבוא לי משהו יותר יצירתי....

ksimeroni

New member
יאללה ממשיכים....

הגוף המהופנט מעוצמת התאווה שאחזה בו לפני רגעים מספר, חש כיצד בורחים ואוזלים ממנו נחלי התשוקה, שהציפו את הנימים הקטנים באושר צרוף. לפתע הם יכלו להרגיש עד כמה עז הקור שמילא את הלילה בנוכחותו החודרנית, כמה רבו הערפילים שבולעים את קו האופק האובד במחשכים, כמה מאיים הוא החושך הקופא בדממת המוות שאוחזת באוויר... רק קרן אור יחידה נישאת בשקט על כנפיה האיימתניות של הרוח, מלווה אחר כבוד דמות מסתורית, נעימה ומצמררת בו זמנית. עם כל פסיעה שלו לעברם מבליח אור יקרות מסנוור שנוקש באדמה, ומתפוצץ כקסם מרהיב בשלל גווני פסטל בהירים. הוא מתקרב, ידו בכיסו, מחטט בין בדי לבושו המשונה..... האם חלום הוא? האם הזייה? (האם הם עישנו גראס לפני שירדו אל החוף?
) גוף לגוף נצמד שנית, הפעם לא מהנאה, הפעם לא מיצר משולהב, רק צמרמורת משתקת מדגדגת ברשעות את הבשר, מחטטת בנשמה ומגרה את הפחד העצור בלב אדם להתפרץ ממשכנו החבוי ולמלא את הנפש בשלוחות נבזיות של אימה. הסדין הלבן עוטף את שניהם, עומדים ובוהים במתרחש לפניהם. לאט לאט הוא מוציא את ידו ושולף נשיקה אדומה מכיסו, הוא העיף את הנשיקה הבודדה באוויר ונשף לעברה בעיניים זוהרות, חיש מהר החל גשם של נשיקות מתוקות לאפוף את הזוג, בסחרחורת מהירה נופל עליהם ממרומים, כמטר קסום של עונג כובש, מסלק במסירות את הרוח הקרה, מביס במיומנות כל סממן של בעתה, מכניע את ניצני הפחד שזחלו בעורמה אל הנשמה, ומשרה אווירה חדשה של נועם והתרוממות נפש. "אל תפחדו ילדי היקרים", פנה אליהם ללא ניע שפתיים, "אל תחששו לממש אהבתכם בלילות ארוכים, ואל תמנעו מעצמכם להכנע יחדיו לפרפרי התשוקה, שמעופפים תדיר בדמיונכם ומגרים את היצר לעופף כמותם אל גופו הנחשק של מושא אהבתכם... תגעו, תנשקו, תלקקו את גופו, תיכנעו למאווייו הכמוסים ביותר, תשלבו גוף בגוף כל עוד ניתן, ואל תתפתו לבזבז את הזמן, כי זאת יגיד כל אדם אוהב – מעללי הנפש אחראיים ישירות לאחוז האושר שבלב...." ושפתיו לא נעו, עיניו כמו דיברו במקומן, בחום אופייני לסבא זקן הביעו את כל מה שהיה צריך כדי להבהיר את משמעות הזמן, לא לחכות, לא להתמהמה, לממש, לפני שיהיה מאוחר.... ולפתע כמו שהגיע הוא נעלם, אבל התרוממות הנפש לא דעכה, נשכבו על החול העוקצני והרטוב, והמשיכו בכיף לשחק שוב ושוב..... איך זה?

למעלה