עזבו שטויות

slowhand1

New member
עזבו שטויות

נשאר לי עוד שבוע ואז אני מתחיל את ספק התרומה ספק החובה שלי למדינה... מה אני אקח איתי? אני אקח את ג'ימי,פראנק,המי,הדלתות,פ"פ,לד זפלין,אבנים מתגלגלות,בוב דילן. מה הייתי לוקח איתי אלמלא לפני תקופה לא קצרה נכנסתי לפורום הזה כדי להשיג מידע על אריק קלפטון וקורט קוביין? רד הוט צ'ילי פפרס,נירוונה,אביב גפן,וכו'... יכלתי לכתוב פה עוד שעות את ההודעה אבל אני חושב שהשורות שמעליי ממצות את כל העניין. אם הפורום היה גשמי הייתי קונה לו מתנה,ספק מתנת פרדה אך ללא ספק אות הוקרה. תודה גם לכם החברים היקרים הצלחתי לרכוש לי במהלך שהותי הנעימה כאן. תודה

ThePiper

New member
עוד אחד עוזב את הקן...

מקווה שכל מי שתיקח יספקו לך מעט אור בקצה המנהרה. ועוד משהו, תנסה לאכול מסודר.. =)

The Raver1

New member
בסוף לא ישאר אף אחד

זה הכל קונספירציה של הצבא לקחת אנשים מהפורום כי הוא נהיה טוב מדי והמדינה פשוט לא מוכנה מתערב איתכם שברגע זה ניבלו' נקרא למילואים

melancholy man

New member
הי הי

הפורום לא גשמי, אבל האנשים כן (אישית אני צריך מתקן דיסקים אם אתה כבר מחלק מתנות
) אז שיהי לך רק טוב בצבא וכמובן ה"תשמור על עצמך" המסורתי, אבל יותר חשוב, שלא תעלם לנו, לכל שבוע יש סוף שבוע, כפי שתלמד עוד מעט, ובסוף שבוע יש מסדר נוכחות בפורום לכל החילים...

giba70

New member
קח איתך כמה שירים

I Don't Wanna Be A Soldier - John Lennon Machine Gun - Jimi Hendrix The Unknown Soldier - Doors Army Dreamers - Kate Bush
"וש(לא?) תשתה לי חשיש"

meindelbium

New member
ממ חשבתי להציע רעיון..

שרשור שירי פרידה? למרות שיש סיכוי די טוב שזה כבר נעשה. אתה לא היחיד שהפורום הזה הביא לו הרבה. בהצלחה בצבא.

meindelbium

New member
ממ חשבתי להציע רעיון..

שרשור שירי פרידה? למרות שיש סיכוי די טוב שזה כבר נעשה. אתה לא היחיד שהפורום הזה הביא לו הרבה. בהצלחה בצבא.

meindelbium

New member
שרשור שירי פרידה

דברים בסגנון עוף גוזל ושות'. כמובן שרלוונטים קצת יותר למוזיקת הפורום למרות שאין כל פסול באיינשטיין וחבריו....

למעלה