עזבו אתכם מחמסה!

גילדורי

New member
עזבו אתכם מחמסה!

אם אתם כבר בחוף דדו מחר, בואו לראות להקה טובה. PENT UP HOUSE במופע ג'אז חם ואהוב. מחר 5.8 ב- 23:30 ב"פנטה"

GlitterKitten

New member
לא נעזוב את חמסה ../images/Emo3.gif

אבל בכל מקרה נראה את כל ההופעה (כאילו ויש לי ברירה) אתה יודע אולי איזה עוד להקות או זמרים יהיו? דרך אגב...זאת להקת רוק?

גילדורי

New member
זאת להקת ג'אז

הם לא מחממים או מופעים איפה שחמסה...אלא במקום אחר אבל מתי בכלל ההופעה של חמסה? נראה לי לפי הזמנים אפשר ללכת להופעה של פנט אפ אחרי חמסה (לתת לאוזניים להרגע...הן בטח די סובלות בהופעה שלמה של חמסה
)

GlitterKitten

New member
חלילה :)

ההופעות של חמסה מדהימות ממש כייף לכל המשפחה (חחח) ההופעה של חמסה אמורה להתחיל בתשע בערב....SEE YOU THERE:)

Love benja

New member
שאלה

למה נכנסת לפה אם חמסה לא מעניינות אותך ? להציק?

גילדורי

New member
במקום שנקרא פנטה

זה ליד איפה שחמסה מופיעות מצטער, לא התכוונתי להציק, רק לפרסם פשוט הקטע עם חמסה והפורום הזה סתם מצחיק

גילדורי

New member
פשוט יצא שאנחנו וחמסה מופיעים

באותו יום באותו מקום אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם פה

GlitterKitten

New member
סבבה:)

הרבחת שרשור פרסום...האח היידד
חחחח בהצלחה בהופעה הערב....

גילדורי

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

ד"א אחרי שעלינו בצורה נורמלית קצת אחרי 11 (עד אז עשינו סתם שטויות) היה מעולה! מישו ראה במקרה את הפוסטר? (שהיה ממש בכניסה\יציאה לאמפי, המקום שניגנו היה ממש צמוד לאמפי) אני רואה שגם נהניצן בהופעה של חמסה, אז כולם יצאו מרוצים

Love benja

New member
כן...

נהנינו מאוד ולא ראיתי את הפוסטר.. אבל שמעתי אותכם במסעדה נדמה לי שליד האמפי , זו מסעדה פתוחה כזו נכון?

GlitterKitten

New member
יאפפפפ

אם זה אתם שניגנתם בתוך המסעדה אז ראיתי...וראיתי את הפוסטר

גילדורי

New member
חחח מגניב ../images/Emo13.gif

איך אני אוהב את הפוסטר הזה (האמת זה לא ממש פוסטר לא יודע מה הם קראו לזה ככה) אני אוהב איך שאני עומד שם עם הכלי היפה שלי (לא סוטות! לא הכלי הזה, אני מתכוון לגיטרה
) טוב נראה לי גזלתי יותר מידי מהפורום של חמסה, היה מאד נחמד לדבר איתכן (בניגוד למה שאני חושב על מעריצות של חמסה את נחמדות ונורמליות
, מה שקה להגיד על אנשים מסוימים ואני לא אגיד דוסים שיש פה
) אני רק אציין שכנראה תוכלו לראות אותנו מופיעים שם קבוע וזהו... אני בטח אבוא להציק שאני אדע באיזה ימים אם בכלל נרצה להופיע שם עוד (סיפר ארוך) ביי

Love benja

New member
חחח.. חמוד

גם אתה בסדר.. מקווה שתצליח בדרכך כמוזיקאי.. ביי

למעלה