עזבה אותי עם מכתב

ADARADAR3

New member
עזבה אותי עם מכתב

מה לא עשיתי בכדי לדאוג לה ולשמח אותה תמיד מקשיב ומבין גם שלמרות שנים של בדידות שלה התאחדנו לחיים מאושרים אבל את כל התנאים שסיפרתי והראיתי לה מראש ללא שום הפתעות והיא הסכימה לכולם ללא שום הסתייגות אבל לאחר שכבשה את היעד ועברנו לגור ביחד התחילו הטענות וההערות על כל מה שהיה מובן לא מבין מה היא רוצה שילדיי יהיו בעדיפות אחרונה שהבעל חיים שהוא אהבת הילדים יגורש מהבית כי היא לא הורגלה בבעלי חיים מה לא אמרתי מראש שהדברים האלה הם עיקר חיי(הילדים) ולא הייתי נכנס לזוגיות לולא הסכמה מלאה ומוחלטת שלה אז מה היא עבדה עלי כמו שהתברר בכמה נושאים חשובים שהתגלו אחרי המעבר לחיים משותפים ולמרות שלא נאמר לי אמת בלשון המעטה זרמתי וקיבלתי ואף עודדתי אותה שאני יתמוך בה למרות המגבלות שהתגלו אבל היא נשברה מהר ובקלות מידי יש לה בעיה בהבנת הנקרא אני כותב אילו והיא מפרשת וודאות אני לא התעייפתי להסביר שוב ושוב ואני לא נהיה קצר רוח מחוסר הבנה כמעט קבוע ומסביר ומסביר ושמח שבסוף היא מבינה אבל עשרות ההסברים לא עוזרים לי כששוב היא מבינה בטעות מה שלא נאמר או מה שלא נשמע ולמרות הכל אני שוב מסביר ולא מתעייף לומר שוב ושוב אבל זה נראה שהיא מרגישה תמיד אופציה שנייה לילדיי ולבעל חיים וכבר כמה זמן הילדים פה בבית מספר שעות קצרות בשבוע במקום לראות 168 שעות שבועיות שאני שלה ומסביבה היא קשה לה בשמונה שעות שבועיות של הילדים וב24 שעות פעם ב336 שעות מה אני אמור לוותר על קרבת ילדיי שאני מהווה המחנך והמשרה ביטחון שלהם כי ההזנחה וחוסר האכפתיות מצד אמא שלהם מכריחים אותי להיות המשענת היציבה שלהם מה עושים היא השאירה היום מכתב שקשה לה ונסעה וכבר מדברת על ניתוק ואני אומר לה שאני אוהב ומתגעגע ולמה לעשות מזבוב פיל אבל היא בשלה ומה אני אמור לומר לילדיי שהיא ברחה בגללם או בגלל הבעל חיים האהוב שלהם מחפש לדבר היום להרגיע את הנפש לשמוע עצה כי אני לא רוצה לשתף אף אחד מחבריי או ממשפחתי ממתין למייל ואז לשיחה מלב אל לב מרגיש שבור כי מצידי ההשתדלות והמסירות גדולה מאוד

chenby

New member
אולי בעצם היא עשתה לך טובה?

אני מתארת לעצמי שהיא ידעה עם מי היא עוברת לגור..
לבקש בכלל דבר כזה שילדים יהיו בעדיפות אחרונה.. כבר אומר שיש לה כמה בעיות בסדר העדיפויות והערכים שלה...
אז תמצא אישה טובה ולא פוסטמה.
מישהי שתאהב את הילדים שלך ואותך.

תנשום בן אדם, תנשום

ובמקום להסביר שוב ושוב - תשתמש בסימני פיסוק. זה מאוד תורם להבנת הנקרא.
אז היא הלכה. נשמע שהיא לא התאימה. תבוא אחת אחרת. יש שם המון בחוץ. המון.

לכבוד יום המעשים הטובים, קבל:

מה לא עשיתי בכדי לדאוג לה ולשמח אותה? תמיד מקשיב ומבין, גם שלמרות שנים של בדידות שלה התאחדנו לחיים מאושרים. אבל את כל התנאים שסיפרתי והראיתי לה מראש, ללא שום הפתעות, והיא הסכימה לכולם ללא שום הסתייגות. אבל לאחר שכבשה את היעד ועברנו לגור ביחד, התחילו הטענות וההערות על כל מה שהיה מובן. לא מבין מה היא רוצה: שילדיי יהיו בעדיפות אחרונה? שהבעל חיים שהוא אהבת הילדים יגורש מהבית כי היא לא הורגלה בבעלי חיים? מה, לא אמרתי מראש שהדברים האלה הם עיקר חיי(הילדים) ולא הייתי נכנס לזוגיות לולא הסכמה מלאה ומוחלטת שלה? אז מה, היא עבדה עלי כמו שהתברר בכמה נושאים חשובים, שהתגלו אחרי המעבר לחיים משותפים. ולמרות שלא נאמר לי אמת - בלשון המעטה - זרמתי וקיבלתי ואף עודדתי אותה שאני יתמוך בה למרות המגבלות שהתגלו. אבל היא נשברה מהר ובקלות מידי. יש לה בעיה בהבנת הנקרא: אני כותב "אילו" - והיא מפרשת - וודאות! אני לא התעייפתי להסביר שוב ושוב ואני לא נהיה קצר רוח מחוסר הבנה כמעט קבוע, ומסביר ומסביר ושמח שבסוף היא מבינה, אבל עשרות ההסברים לא עוזרים לי, כששוב היא מבינה בטעות מה שלא נאמר או מה שלא נשמע, ולמרות הכל אני שוב מסביר ולא מתעייף לומר שוב ושוב. אבל זה נראה שהיא מרגישה תמיד אופציה שנייה לילדיי ולבעל חיים. וכבר כמה זמן הילדים פה בבית מספר שעות קצרות בשבוע: במקום לראות 168 שעות שבועיות שאני שלה ומסביבה, היא, קשה לה בשמונה שעות שבועיות של הילדים וב24 שעות פעם ב336 שעות. מה, אני אמור לוותר על קרבת ילדיי שאני מהווה המחנך והמשרה ביטחון שלהם, כי ההזנחה וחוסר האכפתיות מצד אמא שלהם מכריחים אותי להיות המשענת היציבה שלהם? מה עושים? היא השאירה היום מכתב שקשה לה ונסעה וכבר מדברת על ניתוק. ואני אומר לה שאני אוהב ומתגעגע, ולמה לעשות מזבוב פיל? אבל היא בשלה. ומה אני אמור לומר לילדיי, שהיא ברחה בגללם או בגלל הבעל חיים האהוב שלהם? מחפש לדבר היום, להרגיע את הנפש, לשמוע עצה כי אני לא רוצה לשתף אף אחד מחבריי או ממשפחתי. ממתין למייל ואז לשיחה מלב אל לב. מרגיש שבור, כי מצידי ההשתדלות והמסירות גדולה מאוד.

סטנגה Joe

New member
סדרי עדיפויות

תעשה את סדרי העדיפויות שלך ועמוד בהם.
אולי היא עשתה לך טובה שהלכה ...

nirity1

New member
טוב, הודות למיציפיצי אני יכולה להבין מה כתבת

בשום פנים ואופן אל תגיד לילדים שהיא עזבה בגללם. אתה צריך להגיד להם שזה לא עבד וזהו. לא יותר מזה.
אתה צריך למצוא משהי שתבין שהיא תמיד תיהיה אופציה שניה לילדים שלך ותקבל את זה באהבה ובשמחה.
לא נעים , אבל גם לא נורא. תיהיה משהי אחרת

איציק911

New member
הלכה ושלא תחזור...הילדים ראשונים

קודם כל הילדים ואם היא לא מבינה את זה אז טוב שהיא עזבה, אל תבגוד בילדיך בשביל שום אישה.

לילדים אתה לא צריך להגיד ובטח לא לגרום להם רגשי אשמה או להכניס אותם ליחסים בינכם, הם לא קשורים פשוט תגיד להם לא הסתדרנו.

לא נוח לה עם מה שהילדים אוהבים אז שלא תהיה, הבית הוא קודם כל של הילדים.

לדעתי גם אם היא תבקש לחזור אל תסכים ותבין שהיא לא בנוייה ולא מבינה מערכת יחסים כזאת

וואו. נקודה אחת אין לך שם.

אם ככה אתה מדבר גם איתה ... בעייה.
תלמד לנשום, לקחת אוויר.
לשים פסיק, לשים נקודה.
גם בכתיבה, גם בחיים.

למעלה