עו"ד יעבץ......-שלום רב!!!

rozgil

New member
עו"ד יעבץ......-שלום רב!!!

שלום רב.....-אני מקווה שעו"ד יעבץ עדיין בפורום......-הוא עוזר לנו רבות ושאלתי זו מופנת אליו......(וגם לאחרים): אני גר בהוסטל בחדרה,לניפגעי נפש,.....-משרד הביטחון שלח אותי לכאן....ואני "מחזיק" כאן מעמד.....-כמעט 4 שנים. ושאלתי:אני משלם להוסטל (מכספי הפרטי)900 ש"ח,בכול חודש, כמעט 4 שנים...וזה סכום ששווה הרבה(אם מסתכלים רטרו-אקטיבית!!!!) ש-א-ל-ת-י הינה :האם משרד הביטחון הוא לא זה שצריך לשלם את הסכום הזה(כיוון שהוא שלח אותי לכאן???)......-יש לציין שאני נכה נפש(42% מתוך 80% כוללת!!!!) ה-900 ש"ח הינו ל"ועד דיריים" כגון:אוכל , חשמל וכדומה תודה מראש על תשובתך/ם בבייייייייייייייייייי

שאלת שאלה מאד מעניינת גילי

אני מנסה לחשוב על זה ואין לי כל כך תשובה האמת. אבל עד כמה שידוע לי משרד הביטחון לא מממן. לעומת זאת אם הם שלחו אותך לשם הם כן אמורים לדאוג להוצאות. חשבת פעם לרכוש דירה כי אתה מקבל מהם הרבה עזרה.מענק חד פעמי לפי אחוזי הנכות שלך.והלוואה כמעט ללא ריבית.ויורד לך כל חודש סכום מהתגמול.תחשוב על זה. מקווה שמישהו אחר יודע יותר טוב ממני את התשובה לשאלתך. שיהיה לך המשך יום נפלא...ומחייך... להשתמע תמיד... מקסיקני טעים... "מני לוי תתעורר..."

מה נהייה כאן קדימה להתעורר..

לקום קדימה להתמתח... מהר להתקלח...את השיניים לצחצח... לשתות קפה או תה ולא במתח... ולצאת ליום שכולו שמש...רוגע...וכייף... לא להתעצל... לא להתכרבל... בשביל זה יש את הלילה... קדימה להתעורר... ולצאת לאויר העולם...

rozgil

New member
אורן......???

איזה עזרה אני מקבל מהם לרכישת דירה???......-האם תוכל לפרט??? (יש לי 42% מתוך 80% כוללת?????)

ערב טוב גילי...

האם קיבלת בתחילת החודש את החוברת ממשרד הביטחון. שבה מפורטות כל הזכויות שלך כנכה והסבר ומידע? כי כולם היו אמורים לקבל.אם קיבלת עיין בעמוד 26 ומעלה. ושם תראה את כל המידע.אם לא קיבלת תגיד לי ואני אכתוב לך מה כתוב לגביי זה.שיהיה לך אחלה ערב בנתיים... ולמי שרוצה לדעת כרגע חזרתי ממשחק גביע הטוטו של מכבי ת"א. שהביסו את בית"ר ירושליים 3-0. להשתמע... מקסיקני טעים... "מני לוי תתעורר..."

עומר י

New member
הי גיל, ביחס לשאלתך...

לא ברור מה דינן של הוצאות אלה, אולם ההגיון מלמד שהוצאות אלה אינן מכוסות על ידי משהב"ט כמו שהוצאות כאלה לנכים שאינם מתגוררים בדיור מוגן אינן מכוסות. המחשב שלי בתיקון ואין לי כאן גישה לקבצים דרושים לבירור עניין זה, אני ינסה לבדוק.

למעלה