עו"ד אילן אשד

rinab61

New member
עו"ד אילן אשד

אני בשוק זה העו"ד שטיפל לי בתיק הגירושין ,הוא טיפל בתיק שלי חינם אין כסף והתנהג יפה ולא היה שום סימן להתנהגות כזאת. אני ממש המומה\ אי אפשר לדעת שום דבר על אף אחד

אתם קולטים?../images/Emo12.gif

קול הפסיכולוגית הוא בעצם קולו..

dress

New member
די ברור למה הוא טיפל בתיק שלך חינם.

ודבר נוסף: http://snipurl.com/19i6t

rinab61

New member
לא זה ממש לא ברור במקרה שלי

לזכותו יאמר שלפני 6 שנים הייתי במקלט לנשים מוכות והוא הופנה אליי ע"י קרוב משפחה שלי והוא לקח על עצמו לייצג אותי בחינם למרות שהיה לו משרד מפואר עם עוד שותפים והוא נראה בזמנו אדם מכובד . הוא היה ענייני ומקצועי ולא רמז שום רמיזות מיניות וטיפל לי בתיק בצורה יוצאת דופן ללא לקיחת שום תשלום ... אמנם כולנו ראינו אתמול את הכתבה ואני ממש נדהמתי למראה עיני וחבל בשבילו שככה התגלגלו הענינים אצלו...

מישהו יודע איך אפשר לצפות בשידור?

פיספסתי את התוכנית ומאוד מעניין אותי לראות את עניין עורך הדין מאחר וגם אני דברתי איתו ואני בשוק!!

מישהו יודע איך אפשר לצפות בשידור?

פיספסתי את התוכנית ומאוד מעניין אותי לראות את עניין עורך הדין מאחר וגם אני דברתי איתו ואני בשוק!!

nuritab

New member
אילן ממשיך להתחזות!!

לפני כחצי שנה התקשר אליי בחור שהציג את עצמו כ"אילן" בעקבות מודעת חיפוש עבודה שפרסמתי באינטרנט (אני מורה לחינוך מיוחד). הוא הציע לי לעבוד אצלו באופן פרטי. הוא אמר שהוא דיסלקט ומחפש מישהי שתקריא לו חומר במשך 7 שעות ביום, 5 ימים בשבוע ועבור 60 ש"ח לשעה.. הוא טען שהואגר בזכרון יעקב, עוסק בתחום האלקטרו אופטיקה ומסתובב הרבה באיזור הצפון. קבענו מספר פעמים להיפגש, אך הפגישה לא יצאה אל הפועל. כל טלפון שהמשכנו לדבר הבחור נשמע יותר ויותר מוזר. יצא לי גם פעם לדבר עם מישהי שהציגה עצמה כ"חונכת" שלו, אך זה נשמע כאילו הוא עצמו המדבר. באיזה שהוא שלב הפסיקו הטלפונים בינינו וכמעט שכחתי מהעניין... עד שראיתי את הכתבה היום. כשראיתי את הכתבה בכלבוטק קפצתי ובמיוחד - למשמע קולו של אילן, כיוון שהוא נשמע בדיוק כמו אותו אחד שדיבר איתי... ברשותי עדיין מספר הפלאפון שנתן לי על מנת ליצור איתו קשר.

anatshtein

New member
כן.. זה בדיוק מה שקרה לי

נפגשתי איתו פעמיים פעם אחת בחוץ, כדי להבין במה מדובר... וראיתי אדם מאוד פסיבי, מופנם, מסכן ומעורר רחמים. פעם שניה, זה היה בבית שלי, כי באמת האמנתי לו... לי הוא אמר שהוא גר ברמת גן, לבד בבית מאוד גדול, שהוא התייתם מהוריו... ושיש לו סבא מאוד עשיר באיטליה... הוא סיפר לי שהוא כבר מקבל חונכות כזו כ- 12 שנים שהיו לו כבר כמה חונכות... הוא סיפר לי עליהן קצת דברים, ונתן לי את שמותיהן... הוא סיפר שיש לו מטפלת שוקראים לה קים... הוא סיפר שהוא דיסלקט, אבל בזכות הבנות שהקריאו לו ספרים בקצב איטי, הזיכרון שלו מאוד השתפר... זה מה שאני נדרשתי בהתחלה לעשות... אבל כשהוא בא אלי הביתה, קבלתי מכתב מאוד מפורט, עליו, על העבר שלו, וגם הוראות איך לפעול איתו... במכתב היה רשום שהוא נוטה במהלך הקריאה להכנס לטראנס ושכאשר הוא מצוי במצב הזה אפשר לעשות איתו הכל, שזה כמו מצב היפנוטי... במכתב נכתבו עצות של איך לעזור לו לזכור... כאשר הדגש היה כל הזמן על רמזים וגירויים מיניים... לבוש מינימאלי, אור מעומעם, שכדאי לי ללטף את עצמי, ללטף אותו, להוריד לו בגדים, לפסק רגליים... אפילו היה רשום שמישהי חוותה אורגזמה מולו... הטענה היתה שכשהוא במצב של טראנס הוא כלל לא מודע למה שקורה מסביבו... הוא היה אצלי בבית 3 שעות, וכשראיתי שהוא לא מצליח לזכור דברים שאני מקריאה לו, ושהדרך היחידה שכנראה הוא יזכור היא ע"י רמזים מיניים, סיימתי את הפגישה... הוא לא היה תוקפן אלי, לא התנגד, פשוט הלך... עם המבט המבוייש שלו, ההתכנסות בתוך עצמו... הוא שיחק באופן אמין מאוד את האדם הפגוע החרד... הוא גם שיחק מאוד טוב את היותו במצב טראנס... הוא פשוט נכנס לאיזה מצב שבו הוא בהה באויר או באיבר מיני... ויצאתי מהחדר וחזרתי, ולפעמים יצא לי להביט בו כשהוא במצב הזה במשך דקות ארוכות, והוא פשוט לא זז... חוץ מלדבר איתו, דיברתי גם עם קים ה"פסיכותרפיסטית"... נדהמתי לגלות שזה בעצם הוא בעיוות קול... הסיפור הזה היה נשמע לי כל כך הזוי, אבל אחרי התכנית הזאת זה נשמע לי הזוי ומופרע ביותר... לאיזו שפלות אדם יכול להגיע? איזו רמה של יצירתיות ותחכום... גועל נפש... ולחשוב שהוא עוד עורך דין במקצועו... ולדעת שיש לו משפחה... ממש מחליא אותי... כמובן שלא ראיתי כסף מכל העניין, למרות שהובטחו לי 60 שקלים לשעה... אבל לא טרחתי לבקש... או ליצור איתו קשר... למזלי הרב הוא לא נגע בי... למזלי הרב הייתי מאוד חשדנית ולא עשיתי מולו דברים שהייתי עלולה להתחרט עליהם... זה קרה לפני 4 חודשים בערך... ואיכשהו הדחקתי את זה... גם לא הייתי בטוחה אם זה אמיתי או לא... אני מצד אחד שמחה שהתכנית הזו חשפה לי את האמת... אבל התכנית הזו הביאה אותי לתחושות איומות, של טמטום, השפלה, נאיביות וגם אשמה... כי לרגע לא חשבתי להתלונן... ואני לא יודעת האם הבנות שנפגעו, הם מיקרים שקרו אחרי... האם יכלתי למנוע...

roni12342

New member
יואוווו!

זה בידיוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה שקרה לי!!!!!!!!!!!!!!

rain7

New member
הוא התקשר גם אלי

למרות שבמודעה שפירסמתי ציינתי שאני מעוניינת לטפל בתינוקות! כנראה בגלל שמתחילת השיחה חשדתי ושאלתי שאלות הוא היה עדין ולא דיבר בצורה מלוכלכת. הבנתי שמשהו ממש מסריח בסיפור של התרפיסטית שמחפשת לגבר בן 33 אוטיסט מטפלת. הוא גם התחמק בהתחלה מלומר את גיל ה"ילד". כשאמרתי שאני לא מעוניינת הוא ניסה לגרום לי להרגיש רע וירד עלי קצת, ולאחר מכן מיד ניתק. מדהים, אם לא הייתי רואה אתמול טלויזיה הייתי חושבת שזו סתם סיטואציה מוזרה וזהו. כנראה שחשדנות זו תכונה טובה.

למעלה