עושים שרירים

גולי ה

New member
עושים שרירים

מה לעשות אם אני מעוניינת להעביר את בני מגן תקשורת אחד לגן תקשורת אחר ובעל הסמכות לאשר את ההעברה בעריה "עושה שרירים" ולא מאשר את ההעברה? הסבר: הילד לא מתקדם כלל בשיטת הגן הנוכחי ובהמלצת 2 הגנים (הישן והחדש) כדאי להעביר אותו. בגן החדש כבר ראו ואיבחנו אותו ואפילו כבר נערכו לקבל אותו אך להפתעת כולם החליט האחראי על נושא זה- בעירייה לא לאשר את הבקשה מסיבות השמורות רק לו. ואף הודיע: אם תתעקשי להעביר אותו או שנעביר אותך בירוקרטיה מסובכת או שיתבטל לבנך סל ההטבות שמגיע לו כילד הלומד בחינוך המיוחד.

AutismTimesTwo

New member
מוזר ומטריד

אין דבר כזה סיבות השמורות רק לו. יש פה חינוך ויש פה טובת הילד. אף אחד בעולם לא אמור לשחק משחקים בגורלם של ילדים ואסור לקבל התנהגות שרירותית כגזירת שמיים. אם הוא יכול להראות איזשהי תקנה/חוק או איזשהי סיבה קונקרטית אחרת, מילא, וגם אז זה לא תמיד סוף פסוק. אם את מרגישה שאין מענה מקצועי והולם להמלצה מקצועית שנעשתה על ידי צוותי שני הגנים (הנוכחי וזה שאמור לקבל) אז תעלי מעל ראשו אל מי שממונה עליו, תמיד יש מישהו שממונה על מישהו. את יכולה לפנות גם לקליניקה המשפטית בבר אילן שעשויה לסייע לטפל במקרים כאלו בדיוק. אפשר להגיע אליהם דרך קו התמיכה של אלוט. לא להסס לפעול אם את בטוחה שהצדק איתך. בהצלחה. בבלוג שלי, הסברים על טיפולים משלימים שאני עושה עם הילדים שלי. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=775413

brum

New member
לא לוותר!

אני גם מציעה לך לפנות לקליניקה בבר אילן או ל"בזכות", אין שום סיבה שהמעבר לא יאושר לך. עוד עצה -לפנות בכתב למנהל מחלקת החינוך, ראש העיר, עם העתק למשרד החינוך ומרכז השלטון המקומי. ותבקשי גם את התגובה שלו בכתב (את חייבת הוכחה כלשהיא שאין ממש סיבה לסירוב)

dina199

New member
אז תלחמי איתם בשיטות בירוקרטיות .

העיקר לא לוותר כי הם מנסים 'שיטת מצליח'. ברגע שהם יראו שאת לא מפחדת מ'בירוקרטיה מסובכת' ומכירה את כל ענייני הניירת הרשמית , הם יוותרו. הם חזקים רק על חלשים וכשהם 'מריחיח' חוסר ידע. וחוסר ביטחון. ברגע שאת יודעת הכל ומגובה בניירת רשמית מודפסת שאת יכולה לנפנף מולם , נגמר הכח שלהם.

למעלה