עושים שלום

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

cowgirl Ms

New member
../images/Emo124.gifהצעות לסקרים../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

שרשרו כאן הצעות לשאלות לסקרים, הצעות לדיונים, משחקים ותחריות שהייתם רוצים לראות בפורום.

הנה. ../images/Emo101.gif

גמל :) ועוד רעיונות- פרוייקט ניתוח שירים. [מומלץ לבדוק את הנושא קודם מול הנהלת תפוז ^.^] ביוגרפיה של הכנסייה. פירוט על חברי הלהקה. אתר משלנו לכנסייה. עוד?

cowgirl Ms

New member
וואו!!../images/Emo95.gif

תודה רבה לך מותק!!!!
הרעיון של אתר משלנו לכנסייה יכול להיות נהדר!! כי האתר הכי טוב שלהם שאני מכירה הוא האתר הרשמי שלהם שבבנייה כבר איזה שנתיים... ביוגרפיה של הכנסייה לא רציתי לעשות כי אפשר למצוא אותה בכל אתר מוזיקה אפשרי.... פירוט על חברי הלהקה?... אני לא מכירה אותם כל כך טוב, אז אם יש מישהו שכן הוא מוזמן (ויקבל הרבה קרדיט ו-
אם יעשה זאת) לכתוב כזה דבר. בקשר לפרוייקט ניתוח שירים, אפשר לנתח שירים כל עוד שלא *כל* השיר כתוב על גבי הפורום. אפשר לתת קישור למילות השיר ולנתח אותו על גבי הפורום. עכשיו
ו-
בעד מה ומוכן לעשות מה

לאלא. ../images/Emo101.gif

הרחבה על הביגורפיות שיש. או לרכז את כולן. ואם את לא מכירה, הגיע הזמן לחפש. קישורים להדארצי/אנאמסי/חברת ההקלטות שהכנסייה חתומים בה יהיה נחמד. רשימה של מחירי הדיסקים. [שאלות נפוצות?] וזה לא מי מוכן לעשות מה. זה לתת טווחי זמן, ולארגן פרוייקט אחר פרוייקט. שלא יהיה יבש כאן
[ולפני שאני אסביר על המרוץ, צריך לעשות מאגר של שאלות נפוצות שיש] ומרוץ? אני שואלת שאלה. הראשון שעונה מקבל נקודה. השניים הבאים מקבלים חצי נקודה והשאר לא מקבלים. ככה עם המאגר של השאלות הנפוצות שהזכרתי למעלה ^^ עוד משו?

שאלות נפוצות? ../images/Emo101.gif

מי הסולן, דיסקים, פרטים אקראיים על הלהקה, כשהקהילה תתבסס עוד קצת, אפשר להביא לכן את אחד מחברי הלהקה ^.^

למעלה