עושים שלום

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

AeroDar

New member
טוב אני ינצל"ש הודעה של תפוז...

מה קורה איתכם אנשים? מה קרה לפורום?! הוא מת כמעט! תמיד שפתחתי פה את הפורום שזה בערך 4 פעמים ביום תמיד היה מלא הודעות חדשות ועכשיו אני נכנסת והמון פעמים אין אפילו הודעה חדשה 1! מה כולם עסוקים? כולם בחופשות למיניהם...?

crazy dude 87

New member
כן...

בתחילת החופש היה משעמם אבל אני כבר עכשיו בקושי בבית.. ובטח גם האחרים... בטח בתחילת ספטמבר הפורום יקום... (כמו שהיה פעם)....

AeroTom

New member
מיום ראשון הקרוב תהיה הרבה תעסוקה-

בפורום שלנו... ממש עוד מעט יבואו הפרטים מפי מנהל הפורום... עולמות הולכים להתנגש And all hell will break lose...

AeroSlash

New member
אוקי.. קצת ../images/Emo32.gif

למה נראה לי שאתה קצת מדקלם משפטים מ"מכושפות"? האם מישו מנסה לשגע אותי פה?

AeroTom

New member
זה לא היה אמור להיות משם...

זה סתם הבאתי מהראש שלי. מעולם לא צפיתי בקביעות במכושפות ואני מכחיש כל קשר לספרי כישוף למיניהם והקשר היחיד שיש לי ל-רוז מקגוואן הוא שהיא מופיעה באוסף ה-DVD שלי בצעקה-1. אני יוסיף רק שרוז דווקא הייתה נראית די חיננית בשיער אדמדם בתוכנית ומשום מה די נהניתי לשמוע שדמותה של שאנון דוהרטי עברה לגן העדן של המכשפות (או הגיהנום של ניצולי בברלי הילס 90210...). אבל את אומרת שזה משם אז ייתכן וגנבתי זכויות יוצרים בלי ידיעתי ואני מוכן לשאת בעונש (כל עוד הוא יתבצע ע"י רוז מקגוואן החיננית).

AeroSlash

New member
שוב ../images/Emo32.gif

ומה רע בשאנון דוהרטי?! אני הייתי בתקופת אבל מאוד מכובדת אחרי שהיא עזבה!!! וסתם לידע כללי : האמרה הראשונה של קופר - all hell breaks lose היא שם פרק 66 [עונה 3 פרק אחרון] האמרה השניה של קופר: something big... שם הפרק הראשון [לידע כליי, אל תהרגו אותי] ואני חושבת שזה הרגע המתאים [אחרי שהוסרו הספקות] לסגור את הדיון על מכושפות שאני בעצמי פתחתי..

AeroTom

New member
את מזכירה לי-

את הבעל חנות קומיקס במשפחת סימפסון...
"כפי שאני זוכר בפרק 17 א' בעונה 11 קפטן פיקארד השתמש בלייזר שונה.האם זה היה סוג של הקלינגונים או לייזר-פריז מעידן הפוסט-חללי הראשון?..." אבל היי,גם אני ככה בהרבה דברים (סימפסונס,סיינפלד,כמה וכמה סרטים ועוד...)
. בואו נסגור באמת את הדיון (המשעשע?) הזה לפני שנתחיל לדבר גם על עוד סדרות של אהרון ספלינג ובתו ה-So called שחקנית...

למעלה