עושים שלום

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

EdEn and NiCkY

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif איך זה הגיע לכאן?!?!?!?

זה היה אמור להיות בשירשור תמונות חיחיחיחי

papal

New member
למה שמעלי קוראים טרול

התפקטיד הראון של מנהל הוא לאתר ולחסל- כלומר למחוק טרולי פורום התפקיד של טרול פורום הוא ליצור פרובוקציה או וויכוח או לשנות נושא ובכלל לעשות מה שאפשר די לשבש תינות של פורום ומה שהוך בפורום לעיתים הטרולים גם יתחזו לחברי פורום בשינוי גודל אותו או מספר- כך שזה יקשה לזהנות- מי שאחראי על כך זה מנהל הפורום ומכיוון שאיםן אחד כזה כרגע- אני אומר מראש עדן אל תיעלבי ולשאר חברי הפורום- שימו לב זה יקרה הרבהעד שיהיה גורם שיסנן מניסיון- בפורום אחר שהייתי חבר בו... ובכל מקרה- עדן סחטיין על התמונה יש מצב שראיתי אותך בבארבי?

papal

New member
דרך אגב

טרול יכול גם להופיע בדמות חבר פורום שכותב הודעה לא לעניןאבל אצלנו זה לא רה אולי היתה כוונה טובה מאחורי הדבריםם וזה לא טרול שם מעליי ואם כך הדבר אז סורי מי שזה לא יהיה אבל רוב הסיכויים שזה כן מניסיון

אחי מאיפה אתה ממציא את זה??

אני מכיר את עדן כבר כמעט חצי שנה!!!!! ואני לא אף מנהל או כל שטות שכתבת למעלה

EdEn and NiCkY

New member
אדוני רמילה

המממממ איבר המין השני +סיומת ית תיקרא למישהי אחרת חחחחחחחחחחחחחח ולא אני לא מסכימה שתיהיה חבר שלי חחח אני מחכה לגיא{ושלא תתעצבן הוא מהדורבנים...הוא בא למודיעין מחר} בכל מקרה תודה רמי

gloom

New member
אשכית../images/Emo35.gif אני לא זוכר../images/Emo66.gif

שהוא קרא לך אשכית.......... אההההההה עכשיו הבנתי...

EdEn and NiCkY

New member
לpapal אם הייתי יודעת את שמך

הייתי פונה לשם שלך הפרטי אבל תודה רבה רבה רבה על הדאגה אבל אני מכירה את אותו אחד ובאותו רגע שהוא כתב את ההודעה הזאת הוא היה שיכור שמים לב לפי התוכן חיחיחי ולא אין מצב שראיתי אני שונאת מעדונים ותודה

papal

New member
קוראים לי טל מילר

המנהל של מאמ"ה נעים להכיר עדן ובקשר אלייך ידידי המצ'וטט- אז קודם כל קבל התנצלות ציינתי כי ייתכן ואני טועה- אבל ההתנהגות שלך אכן ובעיקר השם משתמש שלך התאימו לאפיונים של טרול פורומים אז סליחה אבל עשה טובה- אל תבעס אנשים מהפורום אנחנו פה כדי לעשות שמייח!!!!! אז אתה ועדן תסגרו את העניין בינכם באישי- ברוכים הבאים לפורום ידיד היקר

EdEn and NiCkY

New member
אולההההההה טללל

יאא אז נכנסתי לאתר שלך לפני כמה ימים רק שאין לי מושג מה הקטע של זה מה זה מאמה ובקששר להודעה למעלה התכוונתי המין הנשי טעות כלומר כוסית כוס+ית עזוב שונאת את המילה הזאת!!! ונעים להכיר גם אותך

למעלה