עושים שוק...

עושים שוק...

שבת שלום לכולם, לפי המיתון היום כולנו נמצאים תחת חיסכון תמידי וזה בא לידי ביטוי גם בקניות לבית אני אישית תמיד הייתי עושה קניות בשני מקומות באופן קבוע. "יש" ששם יש את המוצרים הבסיסים לבית במחיר זול וגם מבצעים טובים [כשיש] וצריך להזהר, צריך לדעת מה לקנות משם כי הרוב יקר שם.. כמו שאמרתי המוצרים הבסיים לבית בלבד! ומבצעים למינהם... "יינות ביתן" תמיד יש שם מצבעים שווים ובכללי המחירים שם זולים יחסית באופן קבוע ללא קשר לחגים ומבצעים. אומנם אין להם מוצרים שהם משיקים אבל המחירים שלהם די דומים אפילו מאד דומים למחירי השיווק הפרטי של הסופרים למינהן לאחרונה חל עלינו לצמצם עוד בהוצאות לבית [כאילו שאנחנו לא חנוקים מספיק אבל מי לא?...] רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר ככה פחות או יותר את הרשתות של "יש" ו"יינות ביתן" ויכול להגיד לי איפה "חצי חינם" עומדת בייחס אליהם. אני לא שואלת על כל רשתות "מגה" "שפרסל" וכו.. כי הבנתי שעליהם אין בכלל מה לדבר.. אשמח אם תעזרו לי לעבור בשלום את הצורך בלקנות זול ולהשאר שפויה. תודה רבה לכל הנותן דעה אני פתוחה להצעות שבת שלום ותודה! :)

prizman

New member
את יינות ביתן אני מכיר

מהתקופה ששהיתי באשקלון, את אשקלונית או שהם התרחבו? ממה שאני זוכר הקניות היותר משתלמות בעיר היו בשוק, ביום רביעי או חמישי. שנים שלא הייתי בעיר אז אין לי המלצות עדכניות יותר.

ראשון לציון

שם אני קונה ביינות ביתן... שוק זה לפירות וירקות.. ברור שרק שם קונים את זה! ובשווקים של ימי שני ושלישי כמובן שקונים שם מוצרים לבית אבל לא אוכל כי אין שם...:) תודה.

prizman

New member
שיצליחו, מקווה בשבילם מכיר אותם כחנות אחת

ואח"כ שתיים, לא מעבר.

רוניק77

New member
הגישה הבסיסית שלך מוטעית. ראשית היכן את גרה?

הרשתות שמנית ממוקמות במקומות בודדים (יינות ביתן) ובעיקר מחוץ לעיר. י ש היא רשת מגזרית ומולה הייתי משווה את שפע שוק ומדברי חכמים במגזר שפע שוק זולה יותר. לא הייתי פוסל את מגה בול כי היא זולה וכאשר יש בה מבצעים (כמו עכשיו לפני הפסח) בכלל כדאי לרכז בה קניה גדולה. חצי חינם ירדה מגדולתה (הכל תדמית.....) והיא בהחלט לא זולה כ"כ.

שחף ים

New member
מסכימה איתכם לגבי חצי חינם. לגמרי

לא זולה יותר. אני קונה בחביב,אבל יש להם רק 2 סניפים ובסופר בול.. היום אחרי הספורט נכנסנו לסופרפארם בעלי ואני ראיתי בושם שאני אוהבת CABARET אשר מחירו במצב רגיל579.99 ש"ח כך מוטבע על הקופסה ולכבוד הפסח מוכרים אותו ב-99.00 ש"ח, התאמינו

זאת לא גישה כמו שזה נוחות

מגה בול, שפע שוק, כל זה במערב ראשון, יינות ביתן זה באזור תעשיה הישן ויותר קרוב.. אני גרה במשמר השבעה.

chuful

New member
מסכים עם כל מילה!

חצי חינם היא רשת יקרה להחריד. שפע שוק היא רשת נהדרת (אנו עורכים שם קניות אחת לחודש), מוצרי תינוקות (מטרנה וטיטולים) נמכרים שם במחירים הזולים ביותר, כמו גם מוצרי ניקיון ומוצרי בסיס. את הקניות השבועיות אנו עורכים במגה בול, הפירות והירקות מעולים, המבצעים משתלמים ומאוד נעים לקנות שם (חנות נקיה, חניה מסודרת). בסה"כ אני חושב שאנו קונים בחכמה לאחר שעשינו "סקר שוק" על הסל שלנו.

yair_bar

New member
מנהל
אני עושה קניות בחצי חינם ונהנה מכל רגע

המגוון והמבחר כל כך גדולים - שאין מצב שאני ארצה משהו ולא אמצא שם. הירקות והפירות באיכות מצויינת וגם פה המגוון עצום - ממש כמו ללכת חצי יום בין דוכנים של השוק. והכל במקום נקי ומסודר עם חנייה. ובסוף יש נקניקיה טעימה וזולה

הכי מצחיק בעניין רכישת יין יוקרתי הוא,,,

שבשנה שעברה הגיעו אלינו אורחים לחג הפסח, ומשפחה אחת מבין המוזמנים הגיעו , והביאו איתם בקבוק יין "מיוחד" ויוקרתי - לדבריהם, וביקשו שנפתח את היין האיכותי ,שלדבריהם הוא היה ברמה יוקרתית,וכך נוכל כולנו להינות מטעמו המשובח. ןאכן,, בעת הארוחה הושקו גביעי היין ונטעמו, ולהפתעתי לא נראתה התלהבות מצד הטועמים, אלה שהביאו את היין. ואפילו נתגלתה אכזבה קלה על פניהם,מאחר שציפו מהיין היקר שיהיה גם משובח בטעמו. והנה ,למרבה הפלא,,כאשר ,בעת הארוחה,, נפתחו על השולחן יינות קידוש רגילים ,במחיר של 15 ש"ח הבקבוק, ולא יאומן איך האורחים התמוגגו מהטעם המעולה,של היין הזול שקנינו לקידוש, ומיד ,,לאחר הטעימה ,, ,מביאי "היין היוקרתי ",,, ביקשו לדעת איזה יין זה ואיפה קנינו , ומכוון שהתלהבו מטעמו הטוב, הבאנו להם 2 בקבוקים מהיין הזול הזה... - ואמרנו שקנינו כרגיל, מהמכולת השכונתית ,וזה יין פשוט שגרתי,,שיש אצלנו במכולת לקידוש לשבת, אבל,,,זה כל כך טעים ,,,,היין קידוש הזה , ואפילו לא זרקתם עליו סתם כסף כמונו ,, אמר מביא "היין היוקרתי" והחל לגמגם וכמעט בלע את הלשון. מסקנה : זכרו , לפני שאתם מוציאים את הכסף ,,לא תמיד היין הכי יקר שבבקבוק הכי מפואר ,, יענו היוקרתי ,,יהיה טעים, לפעמים יין קידוש עושה את המלאכה בהנאה כפולה. ועל זה שנאמר : "אל תסתכל על הקנקן - אלא על מה שיש בתוכו". לפחות הם נשמו לרווחה כשהלכו הביתה עם 2 בקבוקי יין קידוש , אומנם זול במחיר , אך נהנו מטעמו המשובח .

מי שלא יודע זאת לעולם לא יוכל לעשות קניה חכמה

כלל ראשון בקניות: לא המחיר אלא האכות!! יקר לא משמעו טוב יותר!

למעלה