עושים "פסח" לארון

the_new_guy

New member
עושים "פסח" לארון

פסח מתקרב, הדירה מטונפת והארון מבולגן. אני חייב לעשות משהו בנדון. אבל כמו תמיד, כשיש לי משימה קשה לביצוע, אני אעדיף לעשות אלף דברים אחרים כדי לדחות את הקץ. וכך מצאתי את עצמי אתמול, בדרך מתל אביב- עיר הקודש לארוחת ערב משפחתית בחיפה. נסעתי עם אחותי ובדרך סיפרתי לה שאני הומו (תודו שזה הרבה יותר קל מלנקות את הדירה). בהמשך הערב כינסתי את אמא והאח וסיפרתי גם להם (את הבאסים של דפיקות הלב שלי בטח כולכם שמעתם ופשוט חשבתם שהשכן שוב עושה מסיבה). ישבנו ודיברנו כולנו: בכל 28 שנותי לא היתה לי שיחה כזו בריאה עם אמא שלי. באופן מוזר, חוץ מהשוק הכללי , הצלחנו לראות בעיקר דברים טובים שיצאו משם בכל הנוגע לקרבה בינינו- סוף סוף אין סודות ומחסומים! מכיוון שהיינו חייבים לחזור בלילה לתל אביב נאלצתי לדחות את השיחה עם אבא להיום. אחותי נסעה איתי (שוב) לחיפה וחזרנו על אותו סיפור. גם אבא היה די cool ואחרי חיבוק ונשיקה אמר שמה שחשוב זה שאני שלם עם עצמי, חופשי ומאושר. לסיום הרמנו כוסית ברנדי
– לחיי הבריאות והאושר- כל אחד בדרכו שלו. חזרנו לתל אביב הבירה המאוחדת לנצח ונראה לי שעדיין לא קלטתי מה קרה ב-48 שעות האחרונות. מה שבטוח זה שאני, ה”new guy" הפכתי באמת בסופ"ש הזה ל new guy. אבל מה שהכי מבאס, זה שפסח מתקרב, הדירה עדיין מטונפת הארון עדיין מבולגן. מסקנות: 1. הרבה יותר קל לצאת מהארון מאשר לסדר אותו. 2. לא שותים כוס שלמה של ברנדי על בטן ריקה.
תודות: למקום העבודה של אחותי ששלמו על הדלק לשתי נסיעות לחיפה. ולעומתם- לא תודה לחברת פיליפ-מוריס
, שעדיין לא תגמלה אותי כראוי על כמות חבילות הסיגריות שלהם שעישנו אני ומשפחתי תוך 48 שעות.

.m

New member
../images/Emo39.gif וואו! מזל טוב... ../images/Emo24.gif

איזה יופי! לא ממש בור לי למה בדיוק, אבל כל סיפור יציאה מהארון שנכתב כאן בפורום משמח אותי נורא. אולי זה בגלל שאני כל כך אוהבת את כולכם (לפחות את האני-הוירטואלי, שיצא לי להכיר), והידיעה שאתם סוף-סוף מפסיקים להתחבא, ומתחילים את החיים האמיתים על שלל הקשיים, ההתמודדויות, האהבות, והכיופים שבהם עושה לי טוב. ואולי זה בגלל שאני מאמינה באמת. ואולי זה בגלל שנחמד לשמוע על כל אותם הורים שמקבלים את זה כ"כ יפה ובאהבה, כמו שהם אמורים, למרות הפחד שהם שהם לא... ואולי.. ואולי... ואולי... כל מה שבעצם רציתי לומר לך זה - מזל טוב ליום הראשון של שארית חייך. מי יתן והם יתמלאו בקרני שמש מלטפות, פרחים, פרפרים, ובעיקר - אהבה.
mai

Amir16

New member
../images/Emo49.gif

מזל טוב!!! והלוואי כל ההורים היו מקבלים את זה כך

איזה כיף!

יש לך משפחה מדהימה, אחות טובה, אמא מקסימה, אבא COOL, ואין לך יותר סודות מהם ומחסומים איתם. קיבלת כבר את המתנה שלך לחג הזה. עכשיו - תמצא עוד NEW GUY שישחק איתך באגוזים

איזה יופי

קבל חיבוק חם ואוהב. נורא שימחת אותי, ואני בטוח שגם יציאת מצרים שלך השנה היא הרבה יותר מאושרת. וואו!

MARMELAD

New member
מבחר ציטוטים:

"תאמין לי שכל היוצאים מהארון למיניהם גורמים לי להיות ירוק מקנאה" 29/10/01 "אני יותר טוב בדיבורים מבמעשים" 23/10/01 " אין לי שום כוונה לחזור אחורה. אני יודע את הדרך ואני הולך קדימה, לאט (אולי אפילו מאוד לאט- כיאה לגילי) אבל בטוח. ושמישהו ינסה לעצור אותי! " (אותו היום) "בתור "ארוניסט", הרשה לי לשתף אותך בנסיון שצברתי ב-28 שנות חיי" 16/12/01 "אני ארוניסט גאה. אבל ממש עמוק עמוק בארון (לא מוציא משם אפילו את האף) " 31/12/01 "אז נכון, ב-2001 אני עדיין בארון,עדיין פרנואיד ועדיין לא יצאתי בהכרזות פומביות לכל החברים והמשפחה, אבל הוצאתי את האף מהארון, ולאוויר בחוץ יש ריח חדש ולא מוכר. קוראים לו אופטימיות." 31/12/01 "סיפרתי לה שאני הומו...כינסתי את אמא והאח וסיפרתי גם להם...גם אבא היה די cool...אני, ה”new guy" הפכתי באמת בסופ"ש הזה ל new guy..." 23/03/02 האם באמת אני צריך להוסיף משהו? באהבה, גיא

מזל טוב ../images/Emo25.gif

כל הכבוד על האומץ וזה רק מוכיח שאם אנחנו עושים דברים שאנחנו שלמים איתם בסוף, בצורה זו או אחרת, הכל תמיד מסתדר... אז עכשיו באמת שיהיה לך פסח שמח!!! ותדע שיש לך אחלה משפחה.

the_new_guy

New member
סצנת סיום + מסקנה איומה

תודה לכל המברכים- מכיוון שכל היומיים האחרונים הרגישו לי כמו סרט ב"הולמרק", אני רק אשלים את סצנת הסיום ואוסיף מסקנה נוספת, אודות הפן האפל של היציאה מהארון- משהו שלא סיפרו לכם עליו מעולם : מכיוון שקיבלתי ביומיים האחרונים overdose של תשומת לב, הרגשתי קצת כמו ילד ביומולדת שלו ולכן, כשחזרתי תל אביבה (קצת לפני שהלכנו לקפקא), חברתי ה(כי) טובה ק. הכינה לי עוגה ושרה לי: "happy birthGAY to you". קטעים איתה. מסקנה מס´ 3: האמת האיומה: לצאת מהארון- משמין.

the_new_guy

New member
סצנת סיום + מסקנה מס´ 3

תודה לכל המברכים- מכיוון שכל היומיים האחרונים הרגישו לי כמו סרט ב"הולמרק", אני רק אשלים את סצנת הסיום ואוסיף מסקנה נוספת, אודות הפן האפל של היציאה מהארון- משהו שלא סיפרו לכם עליו מעולם : מכיוון שקיבלתי ביומיים האחרונים overdose של תשומת לב, הרגשתי קצת כמו ילד ביומולדת שלו ולכן, כשחזרתי תל אביבה (קצת לפני שהלכנו לקפקא), חברתי ה(כי) טובה ק. הכינה לי עוגה ושרה לי: "happy birthGAY to you". קטעים איתה. מסקנה מס´ 3: האמת האיומה: לצאת מהארון- משמין.

merman

New member
מזל"ט

איזה סיפור מקסים! בקרוב אצלינו...
. איזה יופי איך שכולם קיבלו את זה, ואיזה כיף שאתה לקחת כזה ביס טעים מהחיים! (
- מטפורה משונה)! פסח שמח שמח של חירות לך!
(כמה פרחים למזלט !) --מרמן

זורבבל

New member
את כל האיחולים, החיבוקים,

הנשיקות, הפרחים והפרפרים כבר קיבלת אז מה שנותר להוסיף זה מזל טוב! בקרוב אצלנו (אממ...לא. ממש לא
)

למעלה