עושים פה חיים הא

עושים פה חיים הא

ואני כל הבוקר עבדתי כל כך קשה (לא מתלוננת) אבל מתה לקרא מה שכתבתם וגם לזה אין לי זמן

mariana

New member
בגלל זה זה פורום

ולא צ´ט פה ההודעות נתקעות ואת יכולה לבוא ולקרוא בזמנך הפנוי. שיהיה לך המשך עבודה מהנה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

@@

New member
גם אני עובדת .....

ומנסה להדביק את הפער, אבל.... יש אנשים שלא עובדים ומקבלים משכורת, מרין ולירי למשל.

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif בקצב הזה...

לא תישאר לי עבודה בובה..

jess ועוד

New member
ריקי די...

את יודעת ש-
ירוק לא מתאים לך הפסים והצבע האיפור לא תואם ירוק כזה .... איפה הפירגון... גם אני עושה כאילו אני מקבלת משכורת רק ביטוח לאומי עוד לא שמעו על זה....

@@

New member
ומה נראה לך???

שאני עובדת כל היום??? קצת בבוקר "קורעת את ת´תחת" ואח"כ מחממת את הכסא ואת המחשב, בלי שאף אחד יראה, אחרת אני אצטרף למרין ולירי, ללשכה

@@

New member
אבל לג´סוס יש סיבה

היא עומדת ללדת, ואילו את ומרין עובדות על הבוסים שלכם. אם אני הייתי המנהלת שלכם, כבר מזמן הייתן בלשכת העבודה

Queen Of Love

New member
ריקוש../images/Emo70.gif

בובה בסוף באמת נישאר בלי עבודה, זה יהיה על מצפונך!... מה קרה יש המון עבודה היום?
לא נורא בובה היום עוד מעט נגמר...בא לך כוס
?

@@

New member
החבר´ה בישיבה

אז הם נעולים בחדר, ואני קצת "משתוללת", חוץ מזה שיש לי סחרחורת, אני כבר מתחילה לפחד, יום שבת בחילות והקאות, והיום סחרחורת, אולי גם לי יהיה ביבי קטן??? סתםםםםםםםםם

mariana

New member
נראה לי שאת מחליפה את מריה הקדושה

יהיה לך שם איזה ישו קטן. רגע ניזכרתי את זוכרת מה היה בינך לבין ישי אחרי היום הולדת שלו? אולי זה מה שיחזיר אותו לחתונה??? אני מתחילה לדאוג.

@@

New member
../images/Emo124.gifמריןןןןןןןן

אני באמת עכשיו קוראת את לסדר
בואי נניח, שאני באמת בהריון, אז מה נראה לך שאני ארוץ לזרועותיו ואתחתן איתו בגלל הריון? נראה לך? אני עד כדי כך נראית טיפשה? מה אני צריכה שהוא יטיח לי את זה בפרצוף
כל החיים? מילא אם אנחנו חברים וזה קרה אז לא נורא, אבל בהתחשב במצב שלנו, ישר לביה"ח פרטי ותפסיקי להפחיד אותי

mariana

New member
מפגרת הבנת לא נכון

לא שאת תרוצי לספר לו אלא הוא ישמע את זה ממישהו ואז הוא ירצה לחזור אלייך. אבל אני בחיים לא הייתי עושה הפלה. נראה לך ??? איך שאני אוהבת אותך והכל בצחוק נשמה. ושלא יהיה מצב כזה. רגע אבל יש לי שאלה? לא היית רוצה שזה יהיה המצב שלכם? כלומר לא היית רוצה שההריון יפתור לכם את הבעיות? כאילו אם זה הסיכוי האחרון אז היית משתמשת בזה?

@@

New member
מרי, יש גבול לכל תעלול

בשום אופן, לא הייתי רצה שזה יהיה הפתרון. הפתרון שהייתי רוצה , שהוא יחזור אליי אך ורק מתוך אהבה ואחרי שהוא חשב טוב טוב, על כל הרע שאני עוללתי לעצמי, אני לא מאשימה אף אחד, האשמה היחידה פה, זאת אני. ולכן יקירה בואי ננחת, ונחזור לקרקע, הייתי כרג אצל הרוקח (שהוא שכן שלי) והתופעות לוואי שיש לי זה כתוצאה מהוירוס.

mariana

New member
אני קוראת את כולכן לסדר../images/Emo88.gif

מה הולך פה???? אני העובדת היחידה בעבודה שלי ויש לי שני מנהלים אם הם יפתרו אותי לא תיהיה להם עובדת מצויינת כמוני בגלל זה הם חולים עליי. זה אני שמאיימת עליהם שאני עוזבת פה.
וחוץ מזה אני מאתרת מען ונמען אז היום אין לי הרבה מי לאתר אז אני מחכה לעבודה וכשאני מחכה לעבודה אז אני באינטרנט ואת זה הבוס שלי יודע. נה נה נה נה נה. וחוץ מזה לירי במה את עובדת אם אפשר לדעת?

Queen Of Love

New member
בוודאי!

אני עובדת בחברת
סתם..חברת מים! מוקדנית, פותחת קריאות על כל מיני תקלות מיחשוב יום יומיות. לפעמים יש עומס בקריאות ולפעמים אין, ואז אני קופצת לבקר אתכם!
ואת?

mariana

New member
נחמד

רגע עבודה שלך זה עם חברת מחשבים??? כי אם כן אני מחפשת עבודהההההההההההה אני עובדת בחברת חקירות שפה אני מאתרת מען ונמען, צריכה לאתר אנשים מסויימים. ואני דווקא עזרתי המון לריקי ולניקולי. באמת קוראים לך לירי? או שזה קיצור של איזה שם?

למעלה