עושים סדר

טל פורן

New member
עושים סדר

הגיע הזמן לעשות מפקד אוכלוסין בפורום כל אחד ירשום את: 1.שם 2.תפקיד 3.תחנה אני אתחיל 1.טל פורן 2. סמל מתחיל שנה שלישית בתחנה 3.ש"כ חולון בת-ים אזור

homer jay

New member
או קיי

1. רותם לוין 2. צופה שנה ראשונה 3. ש"כ חולון בת-ים אזור

kingshlomo

New member
דורון

1 דורון דילמניאן 2 צופה שנה ראשונה-(לא עושה כלום) 3 תל אביב-שי

אבנר

אבנר בן-מנחם מתנדב 4 שנים בשרותי כבאות והצלה רמת- גן אני בצבא כבאי תעופתי בבסיס פלמחים ליד ראשון.

בבקשה !!!

1. יניב סבח 2. מתנדב ועובד כמוקדן כבר 6 שנים בכבאות 3. ש"כ חולון בת-ים אזור

Amitg

New member
עמית...

1.עמית גפן 2. סמל שנה שניה (עוד מעט כבר שלישית) אחראי צופי-אש ת"א-יפו (כן עכשיו זה כבר רישמי) 3. ש"כ ת"א-יפו

fireman

New member
כולכם כבר יודעים....

1. ערן אייל 2+3 מתנדב ואחראי צופי אש באיגוד ערים באר שבע שנה חמישית, שלוש שנים במסגרת צופי אש ושנה וחצי כמתנדב מתפקד כאחראי צופי אש בתחנת באר שבע מזה 3 וחצי שנים מנהל ומקים אתר האינטרנט של איגוד ערים לשרותי כבאות אזור באר שבע מנהל פורום כבאות ומניעת דליקות. מחזיק בתעודת מתנדב גם של איגוד ערים לשרותי כבאות איילון (רמלה - לוד) שהוענקה לי ע"י קצין המתנדבים באיגוד ידידי משכבר הימים גיא מנשרוב כיום משרת בשירות צבאי סדיר בבסיס חיל האויר בחצרים משתחרר עוד שנה וחצי לערך ומקווה להכנס לעבודה ככבאי.

Max M

New member
נתחיל

1. מקס מטרמן 2. עוד כמה ימים אני ידע על התפקיד והדרגות שלי 3. ש"כ תל-אביב יפו

row

New member
חדש

1.רומן חיימוב 2.רבט שנה שניה ומתחיל שנה שלישית 3.ש"כ תל- אביב יפו (בלי יפו)

row

New member
עמית שינה את דעתו

אוי עמית הבבון הזה אמר לי לכתוב רבט ואחרי שלוש דקות התחרט והחליט אני עדיין טרש זמנית כמובן!!! נו עכשיו אתה מרוצה יא קרציה???????

אני

ליאור שני להב/מ שירותי כבאות והצלה תל אביב יפו 18.5 שנים בכבאות בשכר. מאז גיל 15 צופה ומתנדב בשירותי כבאות תל אביב יפו. משמש כאחראי על מוקד המבצעים אחראי רכב חפ"ק מחוזי אחראי מחשוב וקשר סגן קצין צופים קצין ארגון וגזבר בועדת צופי אש ארצית וחבר של כולם

firerez

New member
ארז

ארז רוזנברג וכמו רומן טר"ש זמני (באישור עמית) שניה שניה ומתחיל את השלישית ש"כ תל אביב יפו תפקיד ודרגה חדשים בקרוב

למעלה