עושה "ברוגז"

שירלי36

New member
עושה "ברוגז"

אנחנו נשואים כתשע שנים פלוס 2 ילדים. בעייתי היא כזאת:בכל פעם שבעלי מוצא סיבה לכך שהרגזתי אותו ועיצבנתי אותו(מסתבר שאני עושה את זה לעיתים קרובות...), אז הוא "פשוט" מפסיק לדבר איתי למספר ימים! לפעמים זה מגיע לשבוע! המון פעמים הסברתי לו שנמאס לי ושאם הוא מתעצבן אז זו לא סיבה לא לדבר איתי. גם אני מתרגזת עליו וכועסת אבל-זה עובר לי... אני ממשיכה הלאה כי תמיד יש ויכוחים אצל זוגות. הוא מצידו,ממשיך לא לענות לי או לענות בצורה לא יפה וכך זה קורה לעיתים קרובות. מה אתם חושבים שעליי לעשות? ממש מתסכל וגורם לי להתרחק ממנו. יש לציין שכשעוברת לו ה"קריזה" וזאת לאחר מספר ימים(כפי שציינתי), הוא בא לדבר איתי ואפילו לא טורח להתנצל, לבקש סליחה וכו'. תודה על עצותיכם.

seeyou

New member
-../images/Emo140.gif-הרגזתי אותו ועיצבנתי אותו

מסתבר שאני עושה את זה לעיתים קרובות.. .במשך 9 שנים?, ...גם אני מתרגזת עליו וכועסת אבל-זה עובר לי... מהר... לכול אדם יש הטבע "אישי" ומתנהג בהתאם. כפי שאת לא יכולה להשתנותכך גם הוא. תרשמי לעצמך,לפחות במשך שבוע, את הסיבות שגורמים לך להתרגז עליו ולגרום למשבר בזוגיות.. רק בידיים שלך הפתרון יוסי

שירלי36

New member
ליוסי

נכון שלכל אדם יש את ההתנהגות שלו במקרים מסוימים אבל, אתה לא חושב שזה מוגזה שבן\בת הזוג שלך שאתה נמצא איתו או איתה באותו הבית בוחר שלא לדבר איתך בתגובה למעשים שאתה עושה? מה כבר אני עושה שגורם לו להתנהג אליי בצורה כזאת?! לא לדבר איתי ימים שלמים?! נשמע שאתה מאשים אותי בכך וטוען שרק אני צריכה לפתור את הבעיה הזאת.. אולי אני בכלל יפסיק לדבר איתו ע"מ ש"חס וחלילה" אני לא ירגיז אותו???

seeyou

New member
לא מאשים אותך-

רק חושב ומאמין שאת יכולה לפתור את הבעיה, מסיבה פשוטה ,לך הכעס עובר מהר יותר מאשר לו! להחזיר לו באותה מטבעה זאת לא הדרך לפתור את הבעיה-זה רק יכול להחריף אותה לאישה בדרך כלל יש הגיון בריא ,מאשר לילד-סליחה גבר! אם את מעוניינת בזוגיות-נשואים תתחילי לאתר את הסיבות שגורמות לכם לריב! כפי שציינת-לכולנו יש חילוקי דעות אך משתדלים לא לריב. יוסי

adam33

New member
מגש של כסף

זה בדיוק מה שבעלך עושה לך..או בעצם לעצמו..או בעצם למאהב שיגיע.. בעלך נוקט באלימות! זה לא משנה אם זה מוצדק או לא אחד הדברים שבני זוג חלק אחד מהשני זה היכולת לשתף לדבר לשוחח אחד עם השני וברגע שהוא לא מדבר איתך הוא פשוט גורם לך להתייסר מפני שיותר ממגע החום שלו כלפייך את צמאה לדבר איתו והוא אינו יודע ש" הדיבור" שונה מסקס בסקס את יכולה להחזיק מעמד יותר ממנו אבל בלדבר את הרי תוציאי את זה בסופו של דבר במקודם או במאוחר מתוכך אז במקרה הטוב הוצאת את זה על הנייר אבל במקרה הגרוע " הזאבים" מחכים לתת את הכתף לאישה כמוך שתוציא את הכל מליבה והוא אינו מבין את זה שהאביר הלבן יגיע במקומו להושיע אותך מבדידותך ביום שהוא ימשיך במסע האלימות שלו כלפייך.. עצתי אלייך.. אל תוותרי לו..תגשי אליו ודברי איתו ברגע שהוא לא ירצה לדבר אלייך.. חדלי לשרת אותו בבית בדברים אחרים לא כביסה לא אוכל לא סידור מיטה שילמד להתנהג קודם עם אישתו ואחר כך עם אנשים בחוץ..

שירלי36

New member
צודק

אתה ממש צודק! אני באמת "יעניש" אותו ולא יעשה לו כביסה ובכלל ייתעלם ממנו כמו לתקופה מסוימת ע"מ שירגיש מה שאני מרגישה. תודה

אני לט בטוחה שזה הפתרון.

בדרך כלל הגברים לא מדברים הרבה. אצלם הכל פחות מסובך. אנחנו הנשים אוהבות לדבר על כל דבר בצורה מעמיקה והם ממש שונאים את זה. זה הקטע של לא לחשוף רגשות יתר על המידה. לשמור פאסון ואגו!

meshi4

New member
אני חושבת

שמאוד חשוב לך לברר לעצמך:מה את אומרת לו כשאת כועסת ומתרגזת עליו.אני מתכוונת באיזה מילים את משתמשת.כי נראה שבעלך הוא רגיש.יתכן שאינו סובל ביקורת וקשה לו להתמודד עם זה.אז הוא מפסיק לדבר איתך.ואילו את שונה באופי ועוברת לסדר היום. יש אנשים שקשה להם להתנצל ולבקש סליחה.אבל עצם זה שהוא מדבר איתך אחרי שבוע.זאת כנראה דרכו להביע סליחה. "לענות בצורה לא יפה"-בענין הזה היי אסרטיבית.אל תרשי סגנון כזה.בהנחה שאת מדברת אליו בצורה יפה.כי לפעמים אנחנו לא רואים את הדבשת שלנו.ויותר קל לנו לבקר את השני .מאשר לבקר את עצמנו. תנסי לבוא ממקום של פירגון וכבוד אליו לפני כל ביקורת.בכל מקרה אל תוותרי על תקשורת. בהצלחה.

למעלה