עושה בכוונה???

עושה בכוונה???

איך הייתן מקבלות את זה שבן הזוג היה אומר לכן במיטה שאתן עם החזייה בכוונה, כלומר "מה את בכוונה נשארת עם החזיה"? האם הייתן נפגעות או מקבלות זאת בקלילות ומדפדפות, אני די נעלבתי. כי זה נשמע לי כביקורת ונאמר לא בקלילות.

יש כמה אפשרויות

אחת - שאולי את בכוונה עם החזייה. השניה - שאת במקרה עם החזייה. למה נעלבת? אם את בכוונה עם החזייה, השאלה במקומה ואפשר לתרגם אותה ל"האם את רוצה מרחק ממני הלילה"? אם את לא בכוונה עם החזייה, ממה יש לך להיעלב? עני בהתאם. בכל מקרה, אם את לא מתכוונת לריחוק, את יכולה לענות משהו בסגנון "כן, אני אוהבת שאתה פותח אותה". בכל מקרה, קחי את האמירות האלו בקלות.

איך מאמצים קלילות

אני כבדה לאללה, כזאת רגישה וחשדנית, תרגמתי זאת כביקורת ושיפוט אני חייבת להתאמן על קלילות.

seeyou

New member
להתאמן על קלילות.!../images/Emo140.gif

יש ספר טוב- "מרשמים לאושר"....לי זהעזר... עוד משפט שאת חייבת לכתוב אותו בכול המקומות ... לא חשוב מה שאומרי - חשוב איך אנו מפרשים.... ובאמת... למה לך "חוצץ"? קלילות זה שם המשחק האהבה..

אז אמר!!!!!

הלכתי אל כרטיסך ראיתי גילך, הרימותי גבותיי- אז אמר!!!! דבריו של איש המערות מדוייקים מאוד.

יש אומרים ש...

להישאר כל הזמן עם החזיה במיוחד בלילות החזה לא גודל, החזה לא נופל וכל מיני סיפורים כאלה הרי ברור שהכי כייף זה בלי... אבל לא ידעתי וחדש לי שאם הולכים לישון עם חזיה זה סימן של "תפוס ממני מרחק, הלילה לא רוצה" השאלה היא אם את תמיד הולכת לישון עם או רק לפעמים או רק כשאת לא רוצה והוא כבר מכיר אותך והוא יודע שזה הסימן תלוי בהרגלים שלך...

שרית114

New member
יקירתי קבלי זאת כמחאה

האיש רוצה אותך, רוצה אותך בלי, קבלי זאת בכייף וכמחאה לפחות הוא לא הסתובב והלך לישון.(יכל לחשוב עוד לא רוצה לא צריך). חוץ מזה באמת למה עם חזיה?(מחייכת). יקירתי הכל אבל הכל בהומור...תזרמי ותגלי כמה כייף זה... רק דבר אחד אני לא גיבורה גדולה גם אני נפגעת בקלות אבל את שיטת הקלילות והזרימה הייתי מתה לאמץ,אז ממליצה לך בחום אימצי אותה. ואל תשני עם חזיות יותר בשביל מה זה טוב... ערב נעים שרית

adam33

New member
לא לקחת ללב

אני מכיר מישהי שכל הזמן מגיעה למיטה עם פיגמה מלאה בחורף ובקיץ גם כשבעלה אומר לה "תשמעי אבל עוד כמה שניות זה יורד ".. היא אומרת לו "ככה אני רגילה".. אז בסוף זה באמת יורד אבל הפחד הסמוי של בעלך הוא שבעצם כשהוא רוצה לשכב איתך את בכונה "לבושה" ולכן את צריכה להפריד בין האינטימיות שלכם לבין צורת השינה שלך.. וברגע שהוא יבין שזה שאת עם חזיה זה ללא קשר לסקס אז הוא יפנים זאת.. אם מצד שני זה מאותת לו " תעזוב אותי ואל תתקרב אליי" הוא יגיב בהתאם ולכן הוא יהיה ציני ויעקוץ.. ולכן קחי בקלילות הכל... ואם אינך לוקחת זאת בקלילות...הבעיה היא בעצם הרבה יותר מאשר המילים שלו אלא מה מסתתר מאחוריהם ומה המשמעות של כך על היחסים שלכם...

תשאלי את עצמך בכנות

למה את נשארת עם חזיה במיטה מה זה נותן לך חזיה מיועדת לתת תמיכה לחזה בשעות היום אבל, לדעתי, את משתמשת בה גם כחומת מגן מגן מפני מין. אם תהיי ללא חזיה את חוששת שהוא ימזמז אותך, שהרוחות יתלהטו ותקיימו יחסי מין יש נשים שמפריזות באכילה ומשמינות כדי להיות דוחות מבחינה מינית. האוכל וההשמנה מהווים להן חומת מגן מפני יחסי מין שאינן אוהבות. אז מה איתך?

לבחור לא להפגע

אני הייתי שואלת אולי הוא רוצה לסחוב את החבילה הזו במקומי כדי שפעם אחת אוכל לישון בנוח על הבטן. בעצם, שיסחב אותה כל הקיץ כי חם לי עם זה. או שהייתי צוחקת ומסובבת אליו את הגב כדי שיפתח את החזיה בעצמו כי נתפס לי המרפק. מה יש? כבר שכח איך פותחים חזיה? שייחזר אחריך קצת. לא יזיק לרענן את השגרה. גולה-בגילה

b4icu

New member
עוד רעיון

היי לדעתי המובן של מה שבן הזוג שלך אומר לך זה: אני אוהב שאת בלי... לא אוהב את הכפתורים האילו כאשר צריך להוריד אתה זה (גם אני בעצמי מסתבך עם זה) המובן של "בכוונה" אולי בא מתוך זה שהנושא כבר עלה בעבר, וכלום לא השתנה (למורת רוחו). בשורה התחתונה- בן הזוג שלך אוהב אותך במיטה בלי חזיה והוא מבקש ממך קצת תמיכה בנושא. אין בכך שום דבר רע.

דיעה קצת שונה

היי, אורחת כאן, ומרגישה צורך להגיב: אני חושבת שקשה לענות על השאלה שלך מכמה סיבות: א. חסרה האינטונציה שבה נאמר המשפט- לעיתים היא זו שקובעת את ההבדל בין אמירה תמימה לאמירה עוקצנית. ב. חסרים פרטים על אופיו: אם הוא טיפוס ציני מטבעו (או בעל נטיה צינית)- אני הייתי נעלבת. צר לי להיות שלילית, אך קראתי כאן תגובות (כולן, למעשה) שטענו לטוהר האמירה- ונו.. יכול להיות גם קצת אחרת, אתם יודעים.

למעלה