עור שחום

sari1158

New member
עור שחום

שלום. יש לי עור שזוף, ואני משתזף מהר מאוד ואני לא רוצה להיות שזוף בכלל. [למרות שיש אנשים שאוהבים מאוד שיזוף ויושבים שעות בשביל זה אני לא :)] ניסיתי להשים קרם הגנה נוזלי יצאתי לשמש ולא ראיתי הבדל, ניסיתי קרם הגנה ספריי גם לא נראה הבדל. אני מנסה להימנע כמה שיותר מלהיות בשמש אבל מספיק 10 דקות בשמש חמה ואני משתזף... מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? אני מאוד רוצה שיהיה לי עור בהיר יותר. יש דבר כזה קרם הבהרה של העור? ואם כן זה עובד? כמה זה עולה? כל כמה פעמים שמים? *בנושא אחר. כאמור גם הפנים שלי נורא שזופות, אבל יש לי נקודות לבנות כאלה על הפנים. מה אפשר לעשות?? תודה רבה על העזרה. :)

הבהרת העור

שלום רב, צבע העור הינו תכונה מורשת כמו גם הנטייה להשתזף. לא תוכל לשלוט על הנטייה להשתזף אלא רק על כמות החשיפה לשמש. ציינת כי מרחת מסנן קרינה - יש למרוח כל שעתיים בכמות שמכסה את כל שטח הגוף החשוף ! עליך להצטייד במסנן יעיל המגן גם מפני UVA (שים לב כי העניין הנ"ל רשום על מסנן הקרינה) מבחינת - הבהרת צבע העור - במחלת ויטיליגו קשה שבה יש העלמות הפיגמנט בחלקים גדולים מהעור - מנסים לעיתים כמוצא אחרון לגרום למראה שיוויוני יותר על ידי הרס הפיגמנט בחלקי העור שעוד תקינים - זה אמנם עובד- אבל לא הפיך כמובן. האם זה מה שאתה רוצה ? לגבי הכתמים הלבנים על הפנים - חייב בדיקת רופא על מנת לאבחן ולטפל כיאות. בבררכה

למעלה