עור יבש

veredkd

New member
עור יבש

כל שנה זה קורה בתקופה הזאת.. איך שהטמפרטורות מתחילות לעלות מעט בחוץ.. כך היובש בכפות הרגליים נהיה גרוע יותר.. בחורף כפות הרגליים חלקות לגמרי.. חברה שלי המליצה לעשות אמבט מים חמים לנקות עם לימון את כפות הרגליים ולבסוף לעשות "פילינג" עם סוכר.. קיץ שעבר הייתי עושה את זה כל הזמן וזה לא עזר לי כל כך.. יש לכם אולי פתרונות בבקשה????? אני כבר רוצה ללכת עם נעליים פתוחות ולא נעים לי..
תודה רבה! ושבת שלום לכולם!!

ננא

New member
יובש בכפות הרגליים

היי, לכפות הרגליים צריך להתנהג בדיוק כמו לפנים. לכן אפשר למרוח בכפות הרגליים, קרם גוף, או קרם לחות, כל יום, עדיף אחרי מקלחת. ובנוסף לדאוג לשתות הרבה, כי לפעמים יובש בעור נובע משתיה לא מספיקה. לבריאות,

0 אור 0

New member
השלמת הטיפול

אמבט ופילינג זה מצויין לחידוש העור והורדת העור היבש , אבל להשלמת הטיפול נדרש קרם מזין טוב. כמו כן כדאי לשים לפני השינה קרם עשיר על הרגליים ועל זה לגרוב גרבי כותנה (רפויות שלא תלחצנה) - ללכת לישון עם זה. וכמובן כמו שכתבה ננא מעלי - חשוב מאד לשתות הרבה.

veredkd

New member
אני שותה יותר מליטר כל יום. האם יש

אפשרות למרוח וזלין על הרגל לפני השינה..? ואז לגרוג גרב? כי המליצו לי גם על ווזלין.. תודה לכן! שובוע מצויין לכולם!

0 אור 0

New member
אני אישית לא אוהבת וזלין ומעדיפה

קרמים אשר נספגים יותר בעור ומזינים אותו - אפשר קרמים מיוחדים של כף הרגל, קרם גוף עשיר או חמאת שיאה בתוספת שמנים.

0 אור 0

New member
למעדיפים רק מוצרים בייצור טבעי

משמש להכנת קרמים בבית - אבל ממש לא חובה: כל קרם עשיר וטוב יספיק.

למעלה