עור יבש

mini4

New member
עור יבש

שלום רב ראיתי כמה הפורום הזה אינפורמטיבי ורומה להגיד תודה רבה לדר' מילה ברק. ושאלה: לבן שלי בן 5 חודשים יש עור יבש בכפלים ברגליים וידיים, ליד הפרקים קרוב לכף הרגל/יד. מה אפשר לעשות? כבר מרחתי קרם גוף של ג'ונסון ושמן תינוקות וזה לא עזר. ושאלה כללית: האם יש משחות מומלצות לתינוקות? גם למשל לעור הפנים. תודה מראש.

1מוש

New member
אם

מדובר בסבוריאה וגם אם לא אני ממליצה לך לעבור להשתמש בהרמל בלינאום לעור יבש - הרופא שלי המליץ לי פעמיים בשבוא למרוח אותו וב ואז להכניס לאמבטיה ולוותר על הסבון באותה הפעם אם זה יוצא לו גם בקפלי החיתול - לא להשתמש במגבונים או סבון אלא בהרמל בלינאום כדי לשטוף ואח"כ למרוח לו על המקום משחה טיפולית בשם דזיטין- ובכלל עדיף לוותר על השמן תינוקות ולעבור לשמן שקדים

עור יבש

תודה על ההערכה. לגבי היובש בעור תנסי אמבטיה עם Balneum Hermal .בדרך כלל זה מחולל ניסים.אפשרות אחרת היא משחה על בסיס שמן זית, על זה את צריכה מרשם רפואי עם הכמויות המדויקות שבהרקב. תשאלי את רופא הילדים או כל רופא עור אם מכירים את הנוסחה. עור יבש בכפלי הגפיים יכול להיות סימן לבעיה אלרגית בעור.כדי להתיעץ עם רופא עור שמבין גם בילדים. דר' מילה ברק

למעלה