עוררתי ובאתי...

טאKילה

New member
עוררתי ובאתי...

מי מי PO ומי שם? אני PO עכשיו. ערב טוב

../images/Emo178.gifאני כאן.........../images/Emo122.gif

איזה יום מתיששששששששששששששששששששש עכשיו נכנסתי... לפחות הילדים ישנים והמלפפון עסוק בשלו אז יש קצת שקט וזמן להרגע.. מי בא לו איזה תה נענע??????????

טאKילה

New member
ואני כמו צנון עייפה..

אמה'לה לא עבדתי מלאן זמן, והיום חביבי עבדתי כמו עיר ללא הפסקה. אבל נהנתי מכל רגע, החברה שם כייפים אווירה מאוד חמימה, (חסר להם שלא) יאלה מתאים לי תה עם נענע קצת מתקתק.

ווקשה......./images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

אין אייקון לתה ונענע אז זה מה יצא
וואלה טאקי,בטח כייף לשנות קצת אווירה.. מחר גם עובדת? זה יהיה קבוע?

טאKילה

New member
מחר גם, כל השבוע..

שבוע הבא מרתון לקראת פסח. אולי אחרי פסח שוב, נראה כבר. היידה גם תילתן טוב לתה, כאילו נענע.

איזה יופי לך...

נשמע אחלה... כאילו נענע.... :) תגידי,אופו כולם? התעלפו מהאקונומיקה של פסח? אני עוד לא התחלתי לנקות והמלפפון כבר מתחיל להיות עצ'בני....

tutit1005

New member
אחתוששש

אהבתי....תה עם נענע...יפהההה גם אני עייפה אגב אני סייעת במרפאת שיניים ועובדת במשמרותתת זה שוחק ואין לי כוח..וחוץ להעבודה יש את הבית... השם יעזור לנו...

אני גמרתי לשחק

טניס שולחן אחרי 3 שעות ,אני גמור ,ופאטמה נרדמה אחרי שלא ישנה 48 שעות ,וואלה הורדתי לה ת'מגפים את הג'ינס שיחרתתי לה ת'חזיה ואופס קפצו לה השדיים לפנים שלי פררררר קצר ונרדמה אוףףףףףףףףף יאללה מחר נקנה עוד אבוקדו

טאKילה

New member
קפצו קפצו

אל תשכח לא מפריעם לפולניות לישון. מתאים אבוקדו עם עגבניה בצל ירוק פלפל שחור ומלח. ששששש עזוב אין לי כוח לאכול, (להכין)שותקת וזהו.

למעלה