עורך מוסיקלי

ztapuz

New member
עורך מוסיקלי

לא בדיוק קשור לפורום , אבל לא ידעתי איפה לשאול . למישהו יש מושג איך נהיים עורכים מוסיקליים , ומה זה בדיוק אומר ? תודה .

RogerW

New member
עורך מוזיקלי זה...

האדם שעורך את המוזיקה.. אני חושב...

moshel

New member
עורך מוזיקלי

הוא האדם שמחליט איזו מוסיקה תשודר בתוכנית הרדיו יש תוכניות רדיו שהמגיש שלהם הוא גם העורך המוזיקלי ואז המוסיקה בתוכנית משקפת את טעמו האישי של המגיש ואז הקרדיט הוא ערך והגיש ... בוכניות אקטואליה יש מגיש שהוא אחד שמראין קורא את החדשות וכ"ד יש את העורך המוסיקלי שמחליט איזו שירים או נעימות ישודרו בתוכנית ויש גם את הטכנאי שתפקידו לפעמים גם לשים את הדיסקים המכשיר השמע כדי להיות עורך מוזיקלי בתחנת רדיו אתה צריך לישמוע על קורסים שתחנות הרדיו פותחות לשדרים עוכים וכ"ד כדי להירשם וללמוד בקורס או שאם אתה חושב שאתה מספיק מוכשר ויש לך ידע מוזיקלי רחב אתה יכול לתאם פגישה עם האחראי על העורכים המוסיקלים בתחנת רדיו מסוימת להכין דיסק או קלטת שאתה ערכת ולנסות להשמיע לו אותה רק לידעתך עורך מוזיקלי זה התפקיד הכי קשה בתחנת הרדיו והכי כפוי טובה כח כולם מכירים את קולושל השדרן וברוב המקרים חושבים שהוא זה שגם בחר את השירים וערכיה מוסיקלית צריכה להיות ברורה עם איזה קו מנחה שעובר בשירים אם זה סיגנון מוזיקלי תקופה או להקה מקוונ שעזרתי לך קצת moshel

ztapuz

New member
תודה רבה

תודה על התגובה הלא צינית והמועילה, עזרת לי מאד .

RogerW

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo24.gif

אני שמח שעזרתי..

למעלה