עורו מתרדמתכם!

judii1

New member
עורו מתרדמתכם!

אני כבר עוקבת אחרי הפורום הזה מספר שבועות.ולצערי הרב הפורום הזה פשוט מת.איפה אתם?????. תתעוררו עכשיו זה הזמן להצטרף למאבק של ויקי כנפו אני אישית הייתי באוהל המחאה ודיברתי איתה.ככל שיהיו יותר נשים יהיה לנו הד רחב יותר. עכשיו שקולינו נשמע בתקשורת ויש לנו במה למה לשבת בשקט? אני קוראת לכל אחת שיכולה להגיע אל מול משרד שר האוצר. שתגיע להביע הזדהות עם ויקי ולראות שאנחנו קיימים!!!! ותומכים בה. המאבק שלה זה המאבק של כולנו!!! אחר כך יהיה מאוחר!!!!

sovlanit

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif

מצטרפת לדברים שנאמרו מצדך. ואולי אין אף אחד בבית באמת. הייתי רוצה להאמין שכולם בדרך לירושליים מי ברכב ומי ברגל...מאחלת לך הצלחה בכל שתעשי.

judii1

New member
לאור המצב כנראה את צודקת

יש נשים שפשוט אין להן כוח להלחם כי אולי הן חושבות שזה חסר סיכוי עוד לא הספקתי להתעדכן בתוכנית של ביבי כך שעוד אין לי דעה מגובשת בנושא זה תודה על התגובה אות חיים

m i c h a l i

New member
../images/Emo45.gif ואני לפני יומיים שאלתי בפורום

משוב... מה יעלה בגורל הפורום הכל כך חשוב הזה... קיבלתי תשובה די מתחמקת... ( אין כרגע מנהל) אולי אפשר להתעורר פה גם ללא הנהלה מסודרת...

judii1

New member
תודה מיכלי אבל עכשיו אני מבינה פשוט

דיכאון זה יכול היה להיות פורום מצוין אילו היו יותר נשים.אבל יכול להיות שאין חד הוריות כי אין להן כסף לשלם לאינטרנט??

m i c h a l i

New member
ג'ודי יקרה

קודם כל תודה על התגובות בפורום נשואים נשואות... ולעיניין עצמו. היתה תקופה שהפורום הזה היה שוקק חיים ... אני מאמינה שרבים הדירו רגליהם מכאן לאחר עזיבת המנהלת... ועל כך חבל לי מאד. אני חושבת שכולם עדיין כאן... רק שקצת רדומים... עדיין לא מאוחר להחזיר את הפורום הזה לחיים... בנוגע לאינטרנט... אצלי בכל אופן... זהו אחד הדברים הבודדים שבו אני מרשה לעצמי לפרגן לי... בינינו, זה יוצא יותר זול מאשר ישיבה בבתי קפה/שמלה חדשה כל שבוע/מותרות למינהם... בשבילי זה שווה את ה 160 ש"ח בחודש. מקווה שגם בשביל האחרים מיכלי

יסמין43

New member
הפורום מת עוד לפני שהמנהלת עזבה...

מישהי מכן יכולה להתנדב להיות מנהלת ולנסות להחיות את הפורום.

יש צדק בדברייך

אכן היו היה הפורום הזה פעיל יותר, וכנראה שאותות הכלכלה השפיעומ אף הן על מספר המשתתפים, ובנוגע להפגנה , אכן יישר כח לך שהלכת לחזק, אף אני הייתי שם ואולי אין זה יפה לומר אך באתי לחזק ויצאתי מחוזק, זה כואב לראות את הילדים שם, בחלקם ניכר העוני והמחסור למרות שדאגו להם שם להרבה, התמודדתי עם אותן קשיים כמוהן, ואני יודע טוב מאד מהו מחסור ומה פירוש להסביר לילד אין לי כסף לזה,או לזה, וםפתאום מצאתי את עצמי מעין "עשיר, קטן לעומת המחבור והסבל שאותם ילדים חווים, הייתי אתמול ואהיה גם מחר, מקווה לבוא אליהם בידיים מלאות ואולי להוציא חיוך שובב מפניהם, זה היה קורע לב לראות את הצער , והתסכול בעיניהן של אותן אמהות,מבלי להתייחס לתכנית "המהפכנית" החדשה של האוצר, לקחתי יוזמה עם עוד מספר אנשים ,ואנחנו מעוניינים לאמץ באופן אישי ובצורה פרטית, משפחות או ילדים ממשפחות חד-הוריות,לא אימוץ פיזי , אלא לעזור בתיחזוק ובכלכלתו של אותו ילד, אולי בגד חדש שהאם לא יכולה להרשות לעצמה, או משחק או שיעור פרטי , כםי יכולת התורמים, אני מקווה להרחיב את המעגל ולעשות אולי משהו שיהיה יותר מסיוע כספי, אשמח לקבל תגובות, עצות, רעיונות, או שמות של משפחות שזקוקות באמת!!! לסיוע או לעזרה , ואני תקווה שעוד אנשים יקחו יוזמה ויעשו בצורה פרטית את מה שאולי מדינת רווחה היתה אמורה לעשות.............. מקווה שהנושא יהפוך המר ללא אקטואלי ולא רלוונטי , וייפסק כאבם של ילדים שודאי חפים מפשע

sovlanit

New member
לשלם לאינטרט..

יש נשים שאין להן מחשב בכלל... גם חשמל גז וטלפון כבר מזמן מנותקים..הישיבה מול המסך של מחשב היא עבור חלק מהן חלום רחוק רחוק כי קודם בתור יש רשימת חלומות בלהה שדחוף לפתור שלשום... כגון:אוכל חינוך בריאות טלכרט כרטיסיה ועוד כמה דברים מאוד חיוניים...בואו לא נחפש " אשמים" למצב בפורום הזה...עשיה עשויה לשנות את המצב יותר מקיטורים...בהצלחה וחיים טובים.

למעלה