עורו חרגולים...

המטיייל

New member
עורו חרגולים...

שאלתי כבר פעם אחת... מה קורה אתכם? אני צריך מידע לגבי מעלה נחש צמא... מי היה שם ויכול להעיד על טבעו???? מה? אף אחד לא היה שם?

גרמי

New member
אני הייתי שם!!

אבל ברגל, ולא ממש עליתי את המעלה, אלא חלפתי רק בראשו. אז צר לי אבל אני לא יכול להעריך איך העליה לאופנועים. אבל לא צריכה להיות בעיה אם מתברר שהיא גדולה עליך. תמיד אפשר לחזור למטה לנחל צין, ולעלות לציר הנפט דרך אחת המעלות האחרים. דרך אגב, רצוי להגיע בצהרי היום, בשיא החום למערות נחש צמא, כי זה אחלה מקום להכנס למנהרה הקרירה ולעשות סיאסטה נפלאה באמצע היום.

chargol_moshbat

New member
../images/Emo5.gif מי העיר את החרגול?!

ועוד לשרטוטי טיול?! החרגול לא נוהג לענות בעניני טיולים.החרגול רואה ברכיבת השטח (שלו) ספורט טהור. טיולים לא בשבילו.לא יכול החרגול(בעיקר אחרי שהוער) להתעלם מפנייתו הנרגשת של הטייל. המעלה אפשרי תלוי ברמת הרכיבה שלך , ובמצב המעלה הנוכחי.מן הידועות שתנאי הקרקע משתנים מעונה לעונה.ישנם שם כמה מקומות קשים , עיקוליםבעלייה וכו´. ממעלה למעלה כוחינו עולה. בהצלחה בטיול. החרגול שמתפלא על עצמו ועל תשובתו בעניני טיול.

המטיייל

New member
לא יפה חרגול...

ומי מהחרגולים ישא דגל השטח ויניף תמרות אבק צהוב בנבכי הערוצים שבדרום?

JonnyBoy

New member
רוכן עם GS500

ובשטח מקפץ עם סמוראי... אתה יכול לפרט יותר (כאן או במייל) בקשר לטיול בסוכות? אני מחפש תעסוקה, כנראה שיהיה לי זמן...

chargol_moshbat

New member
מפשפש החרגול בנבכי מוחו(הדל),

ושוב בולע רוקו ,ועונה לטייל הנכבד כך: נושא נשיאת אותו דגל(דגל האצילות),כפי שהוצג(בצורה כה משכנעת) על ידי הטייל ,נוגע בליבו של החרגול. החרגול רוצה לדייק(למען הרשומות) כי הוא אינו מייצג חרגול/ה זה או זו זולת עצמו. מבחינת החרגול , הטייל הוסמך בעת הזו , לשאת את אותו דגל (כאמור) בחיל וברעדה, בגאווה בלתי מוסתרת בעליל ,באותם ערוצים בדרום. החרגול גאה בטייל הנכבד. החרגול מבקש מהטייל לשמור על ערכי הטבע והנוף, ולייצג את האצילים נאמנה. החרגול מציג לטייל שאלה והיא כזו: הטייל וכבודתו חברים בעמותת האצילים?

המטיייל

New member
והתשובה...

לא. או כמו שאומרים בצרפתית - נייט. אנני ממקפצי התלוליות ואיני נמנה על מרחפי החוליות (דיונות). אני מזן רגוע ועדין שמקפיד להרים אבק והחזיר בסוף כל גרגר למקומו. אל יסיק החרגול כי בנסיעה עצלה דנן אך בהחלט אינני טיל שיוט. ולסיום, אוי לעיניים הקוראות, אפילו אגזוז פתוח או מאפלר אין לי, רחמנא ליצלן. (בואנה, ממש קשה לכתוב ככה) בידידות, נושא הדגל.

המלצת המומחה............

אם בטיול רגוע ושלו עסקינן, שכח ממה שתיכננת, ו- סע למעלה מחמל. נעים, חלק, מתון, וקל. com.ביז´ו אכזרי ורע מתמיד

chargol_moshbat

New member
ביז´ולה(בוז´לה) המומחה!

התאחרת להיום. החרגול נותר אמנם "און ליין" אך לא להרבה. המומחה מצטרף להסמכת המטייל (בעת הזו) לנשיאת הדגל(כאמור)? מרוב הפשפושים(ולא רק בנבכי המוח...
) לא הבין החרגול- "הטייל נושא הדגל חבר בעמותת האצולה ,או לא?"

מקק יקר, מחמדי......

מדובר בטייל שמצא עצמו בדרך זו או אחרת על דו.. ולהערכתי יכול לשאת הוא את הדגל של עמותת רשות שמורות הטבע וכד´.. הביז´ו תקווה (בתוך גולגלתו המרובעת והשעירה) כי הסייר יקח את דבריו ברוח הראויה... ואצלך.....איך??.... com.ביז´ו Ex פלס"ריסט

chargol_moshbat

New member
עדיף...מקקשווילי , לא? ../images/Emo6.gif

סתתתם. לא רע... החרגול עוסק בדקומנטצייה מוטורית. בקרוב יספר החרגול לביז´ו , על בעלויות נתיבי שטח(למען הרשומות) למשל...אזור נחל איטלה(לכוון נטף) , מוכר למומחה?

האם הכוונה ל........

נחל ההוא שמוביל (ממערב למזרח) לכיוון נטף שבאצמעו קטע בולדרים אחושרמוטה ? מוכר, אחי, ודאי. ואם בדקומנטציה עסקינן...... ראוי שתת דעתך הקלילה (מדי לעיתים) עך כך שאף אחד עוד לא קיבל בהכנעה את הצהרתך בדבר זכויות יוצרים על המתחם הקדוש. הצהרות לחוד.....ואסמכתאות לחוד..... com.ביז´ו רשם דומיינים לענייני שטח

השכן

New member
המטייל הוא המוביל

ולכל אשר יפנה, להקה אחריו. ולכן, בהיות הלהקה רגועה יחסית, ובהיותי חלק מלהקת המטייל, תשובותיכם נוגעות גם לי. לפיכך, תשובותיכם חשובות המה, למען לא נזדעזע יותר מיכולתנו, כלינו, ונפשנו. המטייל, בסוכות? מזל שאני מובטל.

המטיייל

New member
מרוב חרקים...

לא רואים כינים. מה עם תשובה? יש? מעלה הנחש הצמא - מהו ומה טבעו? לגבי יכולות השטח - לא אפתח דיון. בתשובה לחרגול - אני לא חבר בעמותה כי ממה שאני מבין רוב עיסוקה ועיסוקי חבריה הם בתחרויות מוטוקרוס או תחרויות ראלי. בשני המקרים אני לא מוצא את עצמי פעיל ולכן - מה הטעם? יש למי מכם רעיון למסלול נחמד ולא מרסק באזור הדרום?

chargol_moshbat

New member
בשפה אחרת...

נאמר לך, המעלה אפשרי ולא קל! , לא היתה כוונה לפתוח דיון כלל ברמת הרכיבה שלך. במידה ואתה מכיר את יכולת הרכיבה שלך , עליך לדעת שוב, יש בו אלמנטים קשים (לפחות היו) וכמו שנאמר גם , נתיבי שטח מטבעם משתנים מעונה לעונה. עמותת רוכבי השטח לא עוסקת במוטוקרוס!עמותת רוכבי השטח אינה עוסקת בראלי! עמותת רוכבי השטח עוסקת באנדורו. כל מי שמצטרף לעמותה, א. עוזר לקידום ענינים מוטורים. ב. יכול להשתתף בתחרויות אנדורו ולהשתפר ברכיבה. מילה של החרגול. והרי אם ישתפר הטייל הנכבד ברכיבתו (ואין טוען החרגול מאומה על יכולתו), יהנה יותר ברכיבתו ,ומעלות יהיו קלים עליו. בשפה יותר קלה: הטייל הנכבד רק ירווה נחת מחברות בעמותה. יש?

המטיייל

New member
או.קי...

אל תתעצבן חרגול יקר. אדום לא הולם חרגולים. איך אני מצטרף? האם יש מפגשים/ פעילויות מסודרות? אני בהחלט אשמח להצטרף למסגרת מסוג כזה. פשוט הרושם שהצטייר היה כמו שכתבתי.

למעלה