עורו הישנים!

אז מה חדש במשחקים ובכלל?

מבחינה משחקית - לא ממש יצא לי בשנה האחרונה, ולא בטוח שיצא השנה..
בכלל - הבן שלי ושל מירטל כבר בן שנה, וסיימתי לא מזמן תפקיד שטח די ארוך ואינטנסיבי ועברתי לתפקיד ראש-מדור-שקר-כלשהו בבסיס פתוח.

DDN

New member
לא הרבה

מאוד קשה למצוא זמן ומקום לשחק, וזה עוד לפני ילדים.

מירטל

New member
שינה זה לחלשים.

מירטל עברה סופית למצב שפיות שהולם אותה ( אתה מודע היטב למצב הזה ...) וכרגע מבזבזת את הזמן עד שהיא תמצא עבודה סבירה בלשחק עם רעיונות של סריגה ובמשחקי אינטרנט שאפשר לנטוש אותם בהתראה שניה בלי לחטוף קללות מכל שאר הקבוצה.

וזהו... כל שאר ההורים כאן... איך מצליחים לשחק?!

major mouse

New member
אני ניסיתי להעיר את הפורום מהקומה

שבה הוא נמצא אבל...

לאחר שבוע פעיל יחסית, הפורום חזר למצב הצבירה הטבעי שלו.

DDN

New member
ועשית עבודה יפה

אני כבר הרבה זמן מחפש מנהל-יורש שיוכל לעשות מה שעשית באופן די קבוע - פרסמתי פה, מנהל האשכול הקודם גם חיפש, אבל נראה לי שהפורום מתקרב לסוף ימיו

מירטל

New member
לא ממש הפורום בלבד, אתה רואה פורומים אחרים

( שאינם מתוחזקים ע"י גורמים מסחרים) מצליחים לפרוח?

יש התכנסות לפייסבוק והווטסאפ

פחות רצון של אנשים בטקסטים ארוכים ואינטראקציות עם אנשים זרים.

גם יש הרבה פחות בלוגים פעילים, עושה רושם.

major mouse

New member
אני גולש בפורומים בלעז

ושם רמת ואיכות המשתתפים לא ירדה בשנים האחרונות. נכון, יש זמנים טובים יותר ופחות בכל פורום. אבל הבצורת המתמשכת כאן הפכה להיות ברירת מחדל.

הסיבה העיקרית לכך, לפחות לפי דעתי, היא רמת המעורבות בתחביב של הרבה אנשים עם השנים. אנשים פחות קוראים, מדברים על ובעיקר פחות משחקים. וחבל.

interferon

New member
שלום

אני אמנם לא משחק משחקי תפקידים מחוץ לעולם הוירטואלי, אבל לאור זה שנשמע שלחלקכם אין זמן למשחקי תפקידים של פעם חשבתי להמליץ על משחק שאולי ימצא חן בעיני מישהו. המשחק נקרא pathfinder the adventure card game. חפשו בגוגל, יש שפע מידע, ביקורות וכו. מדובר בגרסאת סופר אולטרא לייט של משחק תפקידים (סופר לייט כן?). הי יתרון הוא ש: 1. אפשר לשחק גם לבד. 2. לוקח כשעה שעה וחצי לשחק משימה. 3. לא צריך מישהו שיהיה שליט מבוך. 4. זה יכול לדגדג טיפונת ולמלא את החלל שנוצר עקב חוסר היכולת לשחק את הדבר האמיתי. מקווה שזה לא חילול הקודש... :)

למעלה