אי שם בחוג בגדי בין סרטן לעקרב עברו כוכבי לכת ונוס וצדק זה לזה לחשו מילות אהבה עד שסערה מגנטית את היקום אפפה צדק לונוס הושיט ידו והיא בחושניות נענתה לקראתו הוא אליה הביט מוקסם והיא רק חשה את הדם שזורם בעורקים למחוזות עונג וריגושים
ושוב הולך אני אחרי הניחוח מין התעוררות רגשית מכה בי כוח שוב נפשי בו מתמלאת ערגה ותוכלת ושוב אותה הרגשה מופלאה גואה וגואלת מתבשם ומשתומם איך מתשוקה רדומה כמו אור של תעלומה הולכת אלייך. נפשי היזהרי והישמרי אלייך אלייך נמשך אנוכי ושוב הולך אני אל עמק הריח. הייתה נפשי בי רדומה סגורה אין פותח. מתוקה המחשבה בדרך אלייך וכל אוצרות האהבה בך ועלייך... משהו מאולתר על מילות שיר של מאיר אריאל.
חוש הריח שבורכנו בו הינו בין המתנות המופלאות שחנן אותנו האל. הריח. אוח... הריח גורם לנו לאבד את הראש ומטריף לנו לעיתים את החושים האחרים.. ולפעמים כשרחוקים או גם כשקרובים אך חוששים לגעת... עולה בנו הריח ואחריו התשוקה. SUNSET
גבר כלבבי=ביטוי שגור. המדגיש את אהדתי לאדם שיודע להוקיר את המתנה שקיבל מידי האל. את חוש הריח. ובמיוחד ניחוח גוף. אז אל נא תחפז במסקנותיך צאר. ליבי אינו חשוף.אך מילותיך ערבו גם ערבו לאוזניי .... אופס.. לעיניי.. SUNSET
צאר,אל תתייאש , זה המשחק שלהן..... בהתחלה הם עושות לך כאבי ביצים עד שמסכימות... אח``כ עושות כאבים דומים כי רצו או סחטו יותר מדי..... אם תצטרך עזרה , אני כאן..