עורגת

sunset

New member
עורגת

אליך... חושבת עליך.נוגעת בכוכבים הפזורים על הקיר בחדרי... הם נעים, ומזכירים לי אותך בוא עכשיו חבקני נשקני אהבני רוצה אותך קרוב להריח אותך להזכר בחושך עת לחשת באוזניי שביבי רז.... ונעלמת.... SUNSET

sunset

New member
לו יכלו ...

הכוכבים לספר את סיפוריהם של החוטאים שטופי הזימה, הלהט ומה שביניהם... כשהרקיע והחול ומה שביניהם אילמים ומהנהנים ``אשריכם האוהבים....`` SUNSET

כוכבים מספרים

אי שם בחוג בגדי בין סרטן לעקרב עברו כוכבי לכת ונוס וצדק זה לזה לחשו מילות אהבה עד שסערה מגנטית את היקום אפפה צדק לונוס הושיט ידו והיא בחושניות נענתה לקראתו הוא אליה הביט מוקסם והיא רק חשה את הדם שזורם בעורקים למחוזות עונג וריגושים

sunset

New member
אני בוחרת

בוונוס...(וגם סרטן) ואתה????? מי אתה מלאכון? SUNSET

עמק הריח

ושוב הולך אני אחרי הניחוח מין התעוררות רגשית מכה בי כוח שוב נפשי בו מתמלאת ערגה ותוכלת ושוב אותה הרגשה מופלאה גואה וגואלת מתבשם ומשתומם איך מתשוקה רדומה כמו אור של תעלומה הולכת אלייך. נפשי היזהרי והישמרי אלייך אלייך נמשך אנוכי ושוב הולך אני אל עמק הריח. הייתה נפשי בי רדומה סגורה אין פותח. מתוקה המחשבה בדרך אלייך וכל אוצרות האהבה בך ועלייך... משהו מאולתר על מילות שיר של מאיר אריאל.

sunset

New member
ריח התשוקה

חוש הריח שבורכנו בו הינו בין המתנות המופלאות שחנן אותנו האל. הריח. אוח... הריח גורם לנו לאבד את הראש ומטריף לנו לעיתים את החושים האחרים.. ולפעמים כשרחוקים או גם כשקרובים אך חוששים לגעת... עולה בנו הריח ואחריו התשוקה. SUNSET

zar

New member
ניחוח אישה

עוצם עיני אוטם אוזני ורק ריחך מכה בי בנחיריי ריח אביב וריח גשם ריח פריחה וריח זריחה והכל מכה בי בחזקה מותירני נטול נשימה מכור לניחוח אישה צאר

zar

New member
מלחמה קלה B-)

חורז לך מספר שורות וכבר את ליבך שביתי? ולקרב מר ציפיתי 8-p והנה ליבך מוטל לו חשוף בידי מחכה שאאספו לחיקי אאמצו אנצרו בחובי יהיה הוא רק שלי צאר - מאוהב

sunset

New member
צאר

גבר כלבבי=ביטוי שגור. המדגיש את אהדתי לאדם שיודע להוקיר את המתנה שקיבל מידי האל. את חוש הריח. ובמיוחד ניחוח גוף. אז אל נא תחפז במסקנותיך צאר. ליבי אינו חשוף.אך מילותיך ערבו גם ערבו לאוזניי .... אופס.. לעיניי.. SUNSET

אישה היא תמיד חידה...

צאר,אל תתייאש , זה המשחק שלהן..... בהתחלה הם עושות לך כאבי ביצים עד שמסכימות... אח``כ עושות כאבים דומים כי רצו או סחטו יותר מדי..... אם תצטרך עזרה , אני כאן.. :cool:

למעלה