עוקבים אחריך...

is00

New member
עוקבים אחריך...

לכמה מהמבקרים פה יש חשבון בטוויטר? אחרי מי מאלה שיש להם קשר לאיידול/"הקול"/אקס פקטור(מתחרים, שופטים, מאמנים וכו'), אם בכלל, אתם עוקבים בטוויטר? כמובן שאתם לא חייבם לתת רשימה מלאה. אם אתם מעדיפים... אפשר לתת את זה רק במספרים...

אני עוקבת אחרי הרבה מאוד

אחרי השופטים באקס פקטור כולם. כנ"ל איידול, נראה לי גם THE VOICE. כנ"ל המנחים.משתתפים: לורן, אדם, היילי, תיה, דיוויד ארצ'לטה, ג'ניפר האדסון, קלי קלרקסון, לקארי אין חשבון טוויטר עד כמה שידוע לי בניהולה אז אני לא עוקבת אחריה. מX פקטור UK כמעט כל המתמודדים שהיו בעונה הזאת חוץ מאלה שממש לא אהבתי. X פקטור US ג'וש, מלאני, רייצ'ל, דרו, לקודה ריין כולל האישיים שלהם לבקשתם חחח, סטייסי, אסטרו.. נראה לי שזהו!!! קיבלת תשובה יותר מפורטת ממה שציפית נכון?
מי שרוצה מוזמן לעקוב אחריי - זה השם שלי בטוויטר - Tal_peace, מקף אמצעי זה הישן שלי, שימו לב שזה קו תחתון.

is00

New member
ומה עם אנשים מעונות קודמות?

אני בטוח שיש כמה(הרבה?) כאלה.
אני עוקב אחרי... בלייק, דיה, סניה, ג'נט, סופי ולפני כמה ימים התחלתי לעקוב גם אחרי ליטל מיקס, כי שמתי לי למטרה לנסות ולשכנע אותן לשנות את השם של הלהקה שלהן! הגיע הזמן שהן יעשו את זה. חוץ מהנ"ל... אף אחד/ת אחר/ת.
אגב מאלה שאתם/ן עוקבים אחריהם/ן מי הכי פעיל בטוויטר וכמה ציוצים בממוצע ביום הוא/היא מעלה? אלה שאני עוקב אחריהם די שקטים(יחסית).

לא ראיתי X פקטור לפני העונה הזאת

בTHE VOICE אני לא עוקבת אחרי המשתתפים נראה לי רק אחרי השופטים. סופי אני לא אהבתי אז היא אחת מהבודדות שאני לא עוקבת אחריה.. ובאיידול יש מתמודדים מעונה 1 והאלה אני עוקבת רק אחרי מי שאני אוהבת. אלה שעוקבים אחרים פעילים מאוד בתקופה של התוכנית ושיש הצבעות בימים האלה כולם שם פעילים ביותר, השופטים בX למשל כותבים גם במהלך התוכנית את ההערות שלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
מממ

עוקבת אחרי בלייק שלטון, טוליסה, ג'ול, קארה דיוגארדי וקרולין גוד .

LeAnnDylan

Well-known member
הו מבדיקה נוספת מסתבר שיש עוד כמה

צ'לסי אוקס, סמי ברוקס, ניק ניטולי וקריסטי לי קוק. הכי לא קשורים
הולכת לעשות אנפולואו לארבעתם

Bleed for Me

New member
אמממ...

דיוויד קוק
,קריס אלן,קלי קלארקסון, אדם, אליסון.. ליאונה לואיס,וואן דיירקשן,ליאון ג'קסון,ג'ו מקלדרי,אולי מורס,מאט קרדל,ליטל מיקס,פראנקי קאקוזה דההה!
, אמממ יש מצב שעוד, אני לא זוכרת חחחח סיימון כמובן, שריל קול וטוליסה! לא עוקבת אחרי אפאחד מהמתמודדיםמהאקס מהאמריקאי..

Theshe

New member
אשכרה יש לכם זמן לעקוב אחרי אחרים?

יאללה, שאני מקנאה. אין לי מושג מה זה טוויטר, בחיים לא ניסיתי. רק לפני שנה נכנעתי והורדתי MSN וגם אותו אני פותחת בערך פעם בכמה שבועות. אבל אם היה לי, מניאקית מי לא היתה סטוקרית מריירת של מייקל ג'ונס (אולי הוא התגרש, מישהו יודע?) ושל בלייק שלטון (תגידו, אשתו קנאית? כי אני מפחדת מנשות בוקרים מסוקסים..)

LeAnnDylan

Well-known member
אשתו הרבה יותר קנאית ממני

אם לשפוט אותה עפ"י שיריה (שנכתבו בשעות עצבים) היא אוהבת לשרוף בתים של אקסים בוגדניים ולצוד חברות חדשות של אקסים בוגדניים בבארים ולפוצץ אותן מכות... אה ויש לה גם רובה ציד טוען ומוכן בכל עת ממש בשלוף אז... עשי את שיקולייך
אם בכל זאת תחליטי ששווה לך להפריד בניהם, אני וודאי אשמח ללקק את פצעיה של אשתו הקנאית

Theshe

New member
בטח ששווה לי,

הוא הרבה יותר שווה (חיצונית) מהגבר שיש לי בבית! סתם, לא מחליפה. נתקעתי לפני תשע שנים ואני דובקת בכך שדבר טוב (גם אם יש טובים ממנו שם בחוץ) לא מחליפים, אלא אם הוא מתקלקל. (אוח, איזו פולניה יצאתי, אה?) אני במקומך הייתי מוותרת על אשתו. תחשבי שאם חלילה תחליטי לזרוק אותה, את תאלצי גם להפרד מהבית שלך, כי הפירומנית לא מקבלת "לא"! :)

LeAnnDylan

Well-known member
למה שארצה להיפרד ממנה

אנחנו בזוגיות חד צדדית משגשגת ומספקת כבר מ-2005. במונחים שלי זה לייק, לייפטיים! חוץ מזה שאני כבר מומחית בלגרום לאנשים להאמין שזה לא אניף זה הם
ויצאת לגמרי פולניה אבל אני אסלח לך כי את מהממת לגמרי

למעלה