עוצמת המדרכת

עוצמת המדרכת

תקשור ממעמקים

אם ברצונך להתמזג עם... (לא חשוב עם מה).

פנה אל נשמתך והנחה אותה להתחבר אל אבני המדרכת אשר גופך הפיסי צועד עליהם ממקום למקום. הם, אבני מדרכת אלה מהווים את אחיבור בין אמא אדמה לבין נשמתך המחוברת לנשמת הקבוצה המחוברים לנשמת האם המחוברת על האחד. אם תוך כדי שאתה הולך מנקודה א' לנקודה ב' תשים לב לאנרגיה האדירה שמכילה המדרכת, אנרגיה המגיעה ישירות מהשמש שומרת כל חי, תוכל גם להתחבר לאנרגיית האהבה המבעבעת, זורמת ומנסה להתחבר אל אנרגיית האהבה שלך על מנת להגביר אותה באלפי מונים. אפשר לה! השמע לה! הרגש אותה! כי המדרכת היא אתה ואתה הוא המדרכת. שניכם אחד.

אם רק תסכים, ולו לרגע אחד להיות מספיק ......., (ראה למוריה ואטלאנטיס) תצליח להרגיש ואולי גם לראות את האדוות שפולטות אבני המדרכת המנסות לחבר בינך לבין סולם הנשמות ולבין בורא עולם, האחד. אבני המדרכת המקודשות מקורם ממפעל בשם אקרשטיין. מפעל בו הם עוברות תהליך תנורי מיוחד הגורם להם לאגור מידע בעל ערך רב ואשר כולם יחד יוצרים את הסיפריה הקוסמית הראשונית ואשר כל אבן מכילה פסוק מפרק בספר האנושות. אם ברצונך לאחד עצמך עם אנרגייה נהדרת זו, קח שתי לבנות מדרכת, שכב על מרבד דשא בטבע, הנח כל לבנה באחד מצידי ראשך ותן לעצמך לנוע להיכן שתובל. מובטח לך שתופתע. תופתע מעוצמת האהבה בין האחד ובין אמא, על האדמה. לא, בל תתעה זו לא אורגיה מינית, זו אהבה טהורה שמטרתה להעשיר אותך בטכניקות אהבה המועברת רק לבודדים שתפקידם יהיה, לאחר שיראו וילמדו להעביר טכניקות אלה אל האנושות כולה. כן, והגיע הזמן להשתחרר מכבלי העבר ולקבל כל סוטה אל תוך ליבך ולהבין שגם סקס עם כבש\ה, זוכר, וגר זאב עם כבש, קביל ומהנה.

אפשר כמובן להמשיך כך ולבלבל לכם את המוח כמו רוב התקשורים ומתקשרים לכאורה אבל נדמה לי שהרעיון ברור לחלוטין.

פשקרב

New member
הרגת אותי

שכחת את הקריסטלים מבית היוצר "נוכלי פניציה בע"מ"

ואת זרמי האנרגיה הטרנס-אוטו-אקספוננציאלית מתוצרת חח"י (אשדוד)

חבל אפריים שכך אתה בוחר

ללעוג ולזלזל בדעות של אחרים,
יש בכך הרבה התנשאות וחוסר הכלה,
אתה יכול פשוט להגיד שאינך מסכים או אינך מתחבר או אינך מאמין בכך,
לא היה צריך להוסיף את כל השאר,
וגם אם אינך מאמין בכך, כבד את אלו שכן,
קיום הדדי ושתוף פעולה, מותנה ביחס של כבוד אחד כלפי השני,
זה מזכיר לי כשהדרכתי קבוצה של ילדים דתיים,
על אנגליה, והראתי להם בגדי אבירים,
היו על הבגדים צלבים, והם התחילו ללעוג, להתייחס בזלזול וכ"ו
ואז ניהלתי איתם דיון על אמונות וכבוד הדדי,
ועל כך שלכל אחד ולכל עם או דת, יש את הסמלים שלהם ואת הערכים שלהם שהם מאמצים ומאמינים בהם,
וכמו שלא היינו רוצים שיזלזלו במגן הדוד או במזוזה שלנו, או בבית הכנסת או בכיפה,
כך עלינו לכבד את האמונות של האחר, לא חייבים להאמין בהם או לקבל אותם,
כן חייבים לכבד את האחר ודעותיו.

מעניין אולי חני היא רונית

או רונית היא חני? כי שתי השמות הללו תמיד מעודדות זו את זו?

פשקרב

New member
בוקר טוב אפדים - כאן התאום שלך

אכן, גם אני חשבתי כי שתי הנ"ל אכן אחת הן. ממש His Masters Voice (זוכר את הלוגו של RCA Victor ? - אנחנו כנראה משנתון קרוב)

ואני רק תוהה - האם הפורום נועד רק לאומרי אמן לכל מעריצי הזכוכיות והאבנים והאנרגיות המעופפות - או שאולי גם יש מקום לספקנים ??

כנראה שלא.

ואם אתה רוצה קצת חומר למחשבה אודות תעשיית הנוכלות ודומיה - הכנס לאתר הבא ועיין בו קצת.

כן, אני מכיר את זה

ועדיין אינני פוסל את העל-טבעי (מה זה? כי אם זה ישנו אזי זה טבעי) אני לא אוהב מתחזים שלא רק אינם יודעים דבר או חצי דבר למעט לדקלם חומרים של אחרים אשר ברוב המקרים גם הם מדקלמים, והכותרים לעצמם כתרים של ידענים ומרפאים.

פשקרב

New member
אז אני כנראה יותר מחמיר ממך - ועדיין חושב...

שיש לי - או לך - או לכל אחד אחר זכות להביע את דעתו.

דוגמא - הנה אתמול ישבו אצלנו חברים וצפינו בתבוסה שהנחילה הולנד לספרד.

אז החברה אומרת - נו, מה הבעיה, הרי היום ששי ה-13 לחודש - אז מה הפלא שהיה לספרד יום שחור ?? אני ממש מאמינה בזה !!!

ואז שאלתי רק שאלה קטנה - איך היום הששי הזה עבור הולנד ???????

ומה התשובה של "המאמינה" - טוב, זה לא לעניין. אתה סתם כזה שלילי

ככה זה עובד.

אני הולך לצחצח את הקריסטלים ולמיין את הטארות למשחק של הערב.

למעלה