עוצמה מינית

krishna

New member
עוצמה מינית

האים יוכל מישהוא לםפר לימהם תוצאות של שילוב אנרגיית המין והזרע (בשימוש של מין ללא פליטה.טרנספורמציה של אנרגית הזרע)עים תיגול של אומנויות לחימה ? האים זה למעשה השער ליכולות על טיבעיות ואגדתיות ?

mapopo

New member
תוצאות שילוב...

נאמר שלוחמים אגדתיים יכלו באמצעות הכלי שבן הרגליים להעיף יריבים חזקים ואף לתת להם בראש שצריך..... שלא לדבר על לוחמים שהיו "נושכי כריות"... להם האגדות רבות במספר..

Zeev Foux

New member
לקרישנה - עצמה מינית

באימונים הסינים ישנם תרגילים שונים שמטרתם לחבר את הג´ינג - התמצית, הזרע, עם השן, הרוח. חלק המאימונים כוללים תרגול מיני ללא פליטה. אין לזה קשר ישיר לאומנויות לחימה, אלא שני הצדדים מהווים חלק ממכלול ההבנה הסינית של הגופנפש. אני מכיר רק אחד שמצוי בתוך המסורת הזאת - וגם הוא לא בארץ. ממה שהוא סיפר, תרגול ללא הכוונה יכול להיות מאד מאד מסוכן. אם אתה מעוניין במידע נוסף, אנא שלח מייל זאב

אסף2

New member
שאלה

מכיוון שהסינים רואים בכל הגוף מכלול אחד שכל תרגול של חלק בו משפיע על כלל המערכת. האם עלינו להניח שתרגול גופני שאמור לחזק את הגוף יחזק גם את החלקים שאינם קשורים ללחימה? (ובמקרה הזה להפך הגמור) ואולי תרגול הפוך ישיג את אותה המטרה?

היה ב BBC אודות הסכנה שב...

היתה כתבת תחקיר ב BBC אודות המוני הסינים אשר מטופלים כיום בבתי חולים לאחר שגרמו לעצמם נזקים בעקבות האמונה שפליטת זרע עשויה להחלישם. רד מזה. אני חושה שזה שודר גם בערוץ 8.

אסף2

New member
OK תעצור רגע אני

לא הולך לחדול מפעולות פיזיות חשובות כאלו על מנת לחזק את עצמי כלוחם יש דברים שאף אחד לא אמור לעשות אלה אם הוא מצטרף למנזר!!!! השאלה באה במישור הרבה יותר תיאורטי מזה אבל האם אתה חושב שיש משהו בטענה לגבי הפנית אנרגיה מינית ללוחמה? יודע מה האם לדעתך אפשר לבצע את ההפך? (שימושים חדשים לצ´י אולי?)

krishna

New member
אסף

אין סיבה לחדול מיפעילות זו אלה ההפך . אי פליטה מאפשר לי לקיים יותר יחםי מין =יותר הכרה למהיא האנרגיה הזאת=יותר שליטה באנרגיה ורכישת ידע ומודעות. האנרגיה המינית היא ביטוי נוסף של ה צי או קי. אני מאמין שיש בכוחה של האנרגיה הזו להפוך את האדם לשיא של כוח ועוצמה .ראיה לכך היא מוחמד עלי שהיה מיתנזר ממין חודים ליפני הקרבות. העוצמה המינית זרמה אל אגרופיו ונתנה לו כוח עצום.

Zeev Foux

New member
לזאב ארליך - BBC והכתבה

האמונה (או הידע, תלוי עם מי אתה מדבר) כי פליטת זרע מחלישה משותפת להרבה קבוצות אתניות - לא רק לסינים. מה שהראו בכתבה היה איך בתרגול לא נכון האמונה הזאת יכולה לגרום לנזקים. חשוב מאד, כפי שאמרתי, למצא מורה שמכיר את השיטות ומנוסה בטרם רוצים לתרגל. חוץ מזה, התרגולים המקדימים (בעיקר צ´י גונג) יכולים להמשך חודשים ארוכים ואף שנים. זה לא נושא לבדיחות ולא לתרגול בקלות ראש.

R2

New member
מין וכעס

אנרגית מין היא אנרגיה נחותה כמו אנרגית כעס ואם אתה תצליח להסב אותה אז רק לאנרגיה עילאית כלומר יותר בכוון אהבה לא לחימה!!!!!!

אנרגיה נחותה של כעס עברה דרכי

ברגע שקראתי את הודעתך...
אני לא באמת חושב שכעס היא אנרגיה נחותה. האם כאב היא אנרגיה נחותה? אני גם לא חושב שהאנרגיה המינית היא אנרגיה נחותה. האם הבאת ילדים לעולם היא דבר נחות? האם חוויה של אורגזמה היא דבר נחות? האם הנאה היא דבר נחות? האם קרבה היא דבר נחות? האם אינטימיות היא דבר נחות? נניח שהייתי כועס, רותח מזעם ממש - אבל בסדר עם זה... האם זה דבר נחות? כאשר אריה רותח מזעם, האם האנרגיה שלו נחותה יותר? מושלמת פחות? האין האריה, הג´ירפה והאדם מושלמים גם בכעסם?

R2

New member
סולם האנרגיות ../images/Emo42.gif

לא ידעת!!!! את האנרגיות מדרגים לפי סולם מיוחד,האנרגיה שמקרבת אותך למודעות ולהארה מדורגת כאנרגיה עילאית,ואנרגיה שמקרבת אותך לחושך ואבדן מודעות מדורגת כנחותה. זה לא אומר שהאנרגיות האלו לא יכולות להיות טהורות, ובאפשרותך לשנות אנרגיה ממיד למימד לדוגמא:כאשר אתה מרגיש אנרגית כעס מתפתחת בתוכך ואתה לא הופך בעצמך לכעס אלא מקבל אותו, ונותן לכעס לעבור דרכך,האנרגיה של הכעס נשארת.אבל היא שונה,היא כבר עברה למימד אחר, חבר שלי נוסע הרבה לטורקיה הוא אומר לי שם מתיחסים לאשה כמו אל תקליט,שגומרים אתה צד אחד הופכים אותה לצד שני. אתה יודע איזה אנרגיה צריכים בשביל זה?

krishna

New member
אנגיית מודעות

הקונדליני או ליבידו או האנרגיה המינית היא אנרגיית ה מו ד עו ת. אכן המקום שבו היא נימצאת הוא נמוך וזה למעשה התירגול שהוא להתמיר את האנרגיה המינית למקום גבוה יותר. אגב אני לא מתרגל את השיטה הסינית,היא לא מתאימה לי אני מתרגל את הטנטרה ההודית

ד א ו

New member
krishna-אולי את יכולה להמליץ

על ספר??? שאת מנסיונך מכירה וחושבת שהוא טוב ומעשיר? דאו

krishna

New member
לדאו

דבר ראשון אני בן. אני ממליץ על ספר :טיפוח האנרגיה המינית לגבר/אישה של מנטאק ציאה. מידע על הםפר ב: www.inbar.co.il

ד א ו

New member
מין וכעס......(אולי)

אני חושבת שאולי אתה מדבר על מצב של התנייה, במצב שמין נחווה בהתחלה עם המון כעס בצידו. ואז שני הדברים מתחברים ביחד. כלומר מין+כעס. כאשר בניית עולם הדימויים המיניים שלנו נוצרת על ידי חוויה של כעס/פגיעות/עלבון/כאב/עוות/...באופן התנייתי עולם הדימויים שמתחברים לגרוי המיני בא משם, ואז מין נחווה גם ככעס ,או לחילופין כמשהו אחר שמרגישים. או לחילופין אפשר להרגיש גם סקרנות/התמסמסות/פורקן נפשי/פורקן פיזי/ותעול חיובי של האנרגיה שלנו...שזה מצב שמתאר רגשות אחרים שעולים. אני סבורה שמצטרפים למין, לגרוי תחושות מהעולם הרגשי שהצטרף ל"עשייה הייצרית". דאו.

R2

New member
דאו---

האמת לא חשבתי על כך,אבל הנקודה שאת מעלה מאד מענינת.אני נזכר במקרים כאשר אני עם החברה שלי ואני יכול לגיד לך את לא יודעת כמה את צודקת!!!

ד א ו

New member
אני חושבת שבמקרים כאלו....

כאשר חווים כעס ואפילו צרכים אלימים שעולים כחלק מהגרוי המיני, יש דרכים לעבוד על זה עם פרטנר נכון,כמובן אם רוצים לעשות איזה שהוא שנוי בתחום הזה. כמובן רק אם רוצים. אפשר לנסות לשלב את מערכת הדימויים עם משהו יותר רך שקשור בקבלה עצמית ובאהבה שלנו את הגוף שלנו ושל הבן זוג שלנו. אתה מוזמן להצטרף לדיון מאד מעניין על טנטרה ולקרוא תרגילים שבן כתב ועוד דברים שאחרים כתבו בפורם "שמבאלה". אם יש לך שאלות שאוכל לענות עליהן אשמח מאד. דאו

R2

New member
זה מזה קשה.......

מאד מאד קשה לבצע מה שאמרת,אני לא יודע אם יש דרך יותר קלה, במיוחד,שאני אוהב את החברה שלי והיא הפרטנר האחד והיחיד. אני לא אספר לך סודות מיטה פרטניים,אבל כללית, למה לפעמים נגמר מהר אין אורגזמה והרבה עיפות? ולפעמים זה נמשך בלי להתאמץ יש אורגזמה אפילו שלוש ארבע אחת אחרי השניה כל חצי שניה ושנגמר אפשר להתחיל מחדש אחרי חצי שעה?

ZaZen

New member
מעניין

אנרגיה של הכעס והאנרגיה היצרית,יצירתית,מינית קשורים זה בזה והם חלק מהמכלול האנרגטי האנושי הכעס שייך לפאזת העץ והמיניות שייכת לפאזת המים ללא כל אררכיה ושיפוטיות. ואהבה לדעתי היא מכלול אנרגטי פיזי נפשי ורוחני שלא ממש ניתן להגדרה במישור אחד בלבד.

למעלה