עוצו עצה

עוצו עצה

שלום לחברי הפורום, אני חבר חדש, אני רוכב על KLE כבר כמה שנים ולמרות שאני מרוצה מהכלי, זה זמן-מה שאני חושב לשדרג. אני גבוה (1.90מ')וזו גם אחת מן הסיבות בגללן מצאתי את מקומי בעולם הדו"ש. אני רוכב בעיקר בין עירוני, מעט בתוך העיר ומעט מאוד שטח (כשיש זמן). המועמדים הסופיים הם TRANSALP או BMW GS F650. רציתי לשמוע דעות, עצות ו-FEEDBACK בכל הנושאים הקשורים לשניהם ובעיקר עלות תחזוקה, בטיחות, בעיות וכד' תודה לכל העוזרים, EasyRider

TOSCA

New member
עוצו עצה #2

לאחר שהתברר כי קיים כבר משתמש בשם Easy Rider קבלו את ההודעה בשמי החדש. ושוב תודה לאלו שיתרמו מניסיונם. שלום לחברי הפורום, אני חבר חדש, אני רוכב על KLE כבר כמה שנים ולמרות שאני מרוצה מהכלי, זה זמן-מה שאני חושב לשדרג. אני גבוה (1.90מ')וזו גם אחת מן הסיבות בגללן מצאתי את מקומי בעולם הדו"ש. אני רוכב בעיקר בין עירוני, מעט בתוך העיר ומעט מאוד שטח (כשיש זמן). המועמדים הסופיים הם TRANSALP או BMW GS F650. רציתי לשמוע דעות, עצות ו-FEEDBACK בכל הנושאים הקשורים לשניהם ובעיקר עלות תחזוקה, בטיחות, בעיות וכד' תודה לכל העוזרים, TOSCA

Easy_Rider

New member
WELCOME

גם TDM אופציה נחמדה, ללא שום יכולת שטח כמובן. דווקא אם אהבת את ה KLE, ורוצה לשמור על אותו ציביון, אבל בגדול יותר הייתי מחפש סופר-טנרה או DR-BIG ! קשה למצוא, אבל התמורה בהחלט שווה. מצ"ב תמונה מהעבר ... KLE ...

TOSCA

New member
הבעיה עם ה-TDM

(שהיה אצלי ברשימה) הוא המחיר הגבוה! את ה-Super Tenere ניתן להשיג רק בשנתון ישן ואני מחפש משהו יותר חדש.

TOSCA

New member
בסביבות ה-55,000

חדש= 2000,2001 ה-BMW F650 הוא גבול הסקלה העליונה של המחיר. האמת היא שאני יודע שלא אקבל ממנו הרבה יותר מה-KLE בכל מה שקשור לכח, מהירות אבל מה שמעניין אותי יותר זה נוחות ובטיחות ברכיבה. מהמעט שרכבתי עליו זה כמו להשוות בין סובארו למרצדס (או BMW במקרה זה) בעלי אותם נתונים. מה שקצת מרתיע אותי זה הסטריאוטיפ (?) של עלות אחזקה גבוהה.

ספייק ®

New member
עוד 7000 ש"ח ויש לך TDM ../images/Emo45.gif

זה מה שישבור אותך? חכה עוד טיפ טיפה, תחזיק את הנשימה, ויהיה לך אופנוע שלא תרצה להחליף. (אלא רק אם תרצה לשנות כוון לגמרי, לספורטיבי, שטח וכו') ספייק.

TOSCA

New member
ה-TDM

הוא בדיוק מסוג האופנועים שהייתי רוצה. אני מבין שעוד לא מכרת.... אתה מרוצה ממנו? איך הוא ברכיבה עירונית? אולי אתאפק ואעצור את הנשימה באמת....או שאסתפק בדגם ישן יותר

ספייק ®

New member
ה-TDM

הוא האופנוע הכי "רב-שימושי" שיש היום. בעיר הוא כמו דו"ש, גבוה מספיק כדי לעבור בין טורי מכוניות, עולה מדרכות כמו ענק והתחושה היא של שליטה במצב. מחוץ לעיר, הוא גם סוגר 220 קמ"ש אם ממש תרצה, כמובן עם מיגון רוח מתאים המושג ע"י משקף גבוה. מכל הפאנדו"שים שאני מכיר, הוא בעל הנטיה הכי ספורטיבית מכולם. מתלים משובחים, קוטר צמיגים נכון וכו'. אם נהניתי ממנו? אוווו יהההה. למה אני מוכר? פשוט החלטתי לרדת מפאנדו"שים ולעבור ל"נישה" אחרת. ליותר פרטים, נא צור קשר במסרישי ... חבל להטריד סתם כך את חברי הפורום בכל מיני זוטות. ספייק.

Le Duke

New member
ברוך הבא. עוד אופציה מענינת היא

האפריקה טווין של הונדה. מנוע גדול וחזק ,נוח לשיוט בבין עירוני ,יכולת שבילים (זהירות! העסק מאוד כבד). עוד מידע בלינקים המצורפים

ransnow

New member
../images/Emo45.gif לאפריקה טווין

מנסיון קצר של 3 חודשים - גדול, חזק ונוח (לדעתי).

למעלה