עוצו עצה

עוצו עצה ../images/Emo12.gif

באתי כל הדרך מהפורום השכן (297) בכדי לשאול: איך מגבשים זהות מינית? איך יודעים למי נמשכים ולמי לא? ואיך יודעים מה אוהבים ומה לא? אני מניח שלכם יהיה הרבה יותר קל לענות, אני מקווה לפחות. ולכן אני בוחר להפנות לכם את השאלה, כי היא עולה אצלנו בפורום, ופעמים רבות אני נתקל בקושי ובלבול, במיוחד אצל מי שעבר תקיפה בגיל צעיר, וחושש שבעקבות התקיפה, ההעדפה המינית שלו השתנתה. אחת העצות שנותנים היא לנסות ולהיזכר מה היתה ההעדפה לפני התקיפה. וגם, עוד דבר הוא לנסות ולהפריד בין החוויה של התקיפה וחווית המיניות האישית, כי אמנם באקט עצמו היה שימוש במין, אבל האקט הוא של כוח ושליטה ולא מין. תוכלו לעזור
דניאל- צוות אתר מקום

אטיוד5

Active member
וואללה, לא יודע.

היכית את המומחה.
תגיד - אין אפשרות לחיות בתור דו-מיני בתור החלטה מודעת ואז להחליט כעבור זמן-מה מה יותר מוצא חן?

נראה לי ממש לא רציני-מצטערת

גם העצות וגם הפניה לכאן. בדיוק בשביל התמודדות עם בעיות קשות כאלו קיימים מטפלים, פסיכולוגים, פסיכוטרפיסטים וכן הלאה. זו כמעט חוסר הגינות לענות לשאלה של אדם שעבר פגיעה נפשית בתחום של זהות מינית מבולבלת מתוך פורום של אנשים (נחמדים) חובבניים. העיצה הכי טובה- לפנות לגורם מקצועי זה משחק בנפשותיהם של אנשים. אחרי תמיכה ראשונית והתאפשרות לנפגע להעלות את הנושא מהר-טיפול,איכותי ונכון. אחרת-הנזקים לא יצומצמו (תיקון במילא לא יהיה,אבל אולי מיזעור).

ניסוי וטעיה....

שלומלום לך, זהות מינית זה דבר שמתגבש מאליו בד"כ, גם אצל אלו שעברו תקיפה מינית. האדם המתלבט פשוט צריך להתבונן מה מפעיל אותו בחיים, מה גורם לו לעוררות מינית ומה לא או בקיצור ניסוי וטעיה. הדילמה מופיעה לפעמים אצל אנשים שעברו תקיפה מינית והם חשים שהם הומוסקסואליים או לסביות ומשליכים את הסיבה להעדפה המינית שלהם לתקיפה. האמת היא שלעולם הם לא יוכלו לדעת אם אילמלא התקיפה הם לא היו בעלי אותה העדפה. סביר להניח שכן. האמת היא שאין לכך כל משמעות, מה שחשוב זה מה ההעדפה הנוכחית של האדם ומה בכוונתו לעשות לגביה, אין שום משמעות לסיבה ממנה הגיעה ההעדפה הספציפית. שלומלום

למעלה