עוצו לי עיצה

עוצו לי עיצה

יש בעיה לחברה בצאט.. היא הסתכסכה עם בחור ,והוא כל היום מפרסם את הפרטים האישיים שלה בצאט כולל טלפונים בעבודה , ואומר לכל המעוניין שהיא נערת ליווי , מציפים אותה בטלפונים בעבודה .. היא שמרה לוגים ופנתה למשטרה , אך זה לא עוזר.. ניסיתי אני לדבר עם הבחור..אבל הוא עם הראש בקיר ולא מוכן להפסיק.. מה אפשר לעשות בנתיים בכדי לעזור? היא בנתיים שולחת את הלוגים לתפוז

GoldenEyes

Well-known member
אני מציע

מאחר וידוע שהמשטרה לא עושה כלום בנדון לנסות לתפוס אותו על חם כשאין מנהלים בחדר- להכנס בניק אחר ולצלם מסכים כשהוא מפרסם את הפרטים שלה אם זה נעשה בפרטי אולי שאופרים מתחזים יטפלו בזה בפרטי ולשלוח לאיל- לדעתי יש כאן מקום לחסימה

חתולהה

New member
גברת

אם הוא מפרסם בפרטי, לנו אין מה לעשות. היא עשתה נכון שפנתה למשטרה והיא צריכה ללחוץ עליהם שיטפלו בזה, אין ברירה זו לצערנו משטרת ישראל, כפי שכתבתי כאן לפני מספר ימים. אם הוא מפרסם בכללי כשיש אופרים, קיראו לנו ונטפל בו, בכל מקרה טוב שאת שולחת לוגים לאיל

bar35111

New member
מקסימום אמרתי לך שתשלח מישו להפחיד אותו

שיתן לו כמה כפות ... ירגע

syrus

New member
אני חושב שהחברה שלך פעלה נכון

אולי כדאי ללחוץ יותר על המשטרה בקטע הזה, כי גם חסימה זה לא משהו אבסולוטי ותמיד חסימה מסתיימת או שעוקפים אותה (מספיק ללכת לאינטרנט קפה בשביל להפיץ פרטים אישיים). בן אדם שרוצה להזיק למישהו, בסופו של דבר ימצא את הדרך עד שהמשטרה תטפל בזה תשלחי לי מייל עם כל הפרטים, כולל הטלפון שלה, בשביל שאני אוכל לחסום אותו בפילטר כך שבמידה ויכתוב את הטלפון הגולשים לא יוכלו לראות אותו (גם בפרטי) כמובן שעליך להשאיר את הנושא חסוי עם החברה שלך ותוכלי להגיד לה שרק תנסי לסייע עם שאר צוות השומרים (ולא מילה אחת נוספת... למילים נוספות, שתשלח מייל [email protected] ונשמח לענות לה שם)

levona

New member
צאי עליו

קומי עליו, תפוררי אותו, כנסי בו

למעלה