עופר....... אתה צריך עזרה עם האתר?
O oferbar New member 8/12/03 #2 בטח שצריך ../images/Emo70.gif הנה רשימת הדברים שצריך עוד לעשות: 1. לכתוב את חוקי הסקווש בעברית 2. לתרגם חלק מהאתר לאנגלית, כדי שגם אורחים מחו"ל יוכלו לקרוא 3. לרכז את תוצאות כל אליפות על טופס מסודר ולהעביר אלי לדירוג 4. להעביר תמונות מתחרויות זו רשימה חלקית. מתנדב?
בטח שצריך ../images/Emo70.gif הנה רשימת הדברים שצריך עוד לעשות: 1. לכתוב את חוקי הסקווש בעברית 2. לתרגם חלק מהאתר לאנגלית, כדי שגם אורחים מחו"ל יוכלו לקרוא 3. לרכז את תוצאות כל אליפות על טופס מסודר ולהעביר אלי לדירוג 4. להעביר תמונות מתחרויות זו רשימה חלקית. מתנדב?
Y YoNaTaNuSh New member 8/12/03 #3 אני הייתי בכיוון של לעזור לפתח ת'אתר..... אני יודע לבנות אתרים (לא כמו מינור)..... אבל אין לי בעיה לעזור בזה... תמונות, אני אצלם בהרצליה ואשלח לך.
אני הייתי בכיוון של לעזור לפתח ת'אתר..... אני יודע לבנות אתרים (לא כמו מינור)..... אבל אין לי בעיה לעזור בזה... תמונות, אני אצלם בהרצליה ואשלח לך.
O oferbar New member 8/12/03 #6 בשימחה איזה דברים נראה לך שאתה יכול להוסיף? אין לי בעיה להוסיף משהו יפה ומעניין שיכול לתרום לשאר השחקנים ולמבקרים.
בשימחה איזה דברים נראה לך שאתה יכול להוסיף? אין לי בעיה להוסיף משהו יפה ומעניין שיכול לתרום לשאר השחקנים ולמבקרים.
Y YoNaTaNuSh New member 8/12/03 #7 אולי אני אכין באנר של האתר ונעשה החלפת באנרים עם אתרים אחרים (אנחנו שמים באנר שלהם, הם שלנו) מה אתה אומר? נ.ב לא אתרים כמו של מינור
אולי אני אכין באנר של האתר ונעשה החלפת באנרים עם אתרים אחרים (אנחנו שמים באנר שלהם, הם שלנו) מה אתה אומר? נ.ב לא אתרים כמו של מינור
O oferbar New member 8/12/03 #8 כמו? הרעיון היה למכור את השטח לפרסום. בינתיים אף אחד לא קנה? מישהו מעוניין?