עופר....

laly32

New member
עופר....

אני משתתפת סמויה בפורופ ואף פעם לא כתבתי כאן, בקשת למצוא תוכנית שמשנה את אורך החיים ולא מתעסקת בקילוגרמים והייקפים ובגלל זה אני חייבת לספר לך על תוכנית כזו - גריישיט אני לא יודעת אם אתה מכיר אותה או לא, אבל בישבלי היא הצילה את החיים, מעבר לכל דבר התוכנית עוסקת בשינוי בשינוי העצמי הרוחני הנפשי וגם הגופני יש תוכנית אוכל מסודרת ( ומאוד קפדנית ), יש פגישות והמון אהבה והיא לא עולה כסף רק רצון להגיע, להשתנות ולהשקיע בעצמך אשמח לתת לך פרטים נוספים אם רק תבקש ל

B ל ונ ד י

New member
היא לא עוסקת בקילוגרמים???

נכון, היא מתעסת בשקילת אוכל כל היום, בהמנעות מתמדת ממאכלים שאוהבים ורוצים, בשינון מנטרות בנוגע להמנעות ובאכילה דלה מאוד. אין ספק שיש המון אהבה בין משתתפי התוכנית אבל לחיות ככה לנצח (או בעיני אפילו זמן קצר) זה סוג של התעללות עצמית.

אני תמיד אמרתי שזו החלפה בכפייתיות לאוכל

לכפיתיות של דבקות בתוכנית במנעות מכל דברכ שיש בו קמח לבן וסוכר לבן אובססיה לתוכנית אני מצאתי שזה קשה לי זה ממש משטר ,אין מקום לספונטניות אין מקום להנאות קשההההההההההההההההההההההה ועוד ניסיתי את O.A שזה בקטנה , גריישיט זה למממש מתקדמים קשה !

מיכאל45

New member
גם אני משתתף בפורום הנכבד הזה בד"כ סמוי

לא יכול להמליץ על השיטה הזו. אני לא רואה בה שחרור מאוכל אלא דווקה להיפך, כניעה מוחלטת והפיכת כל מהלך היום יום והחיים למנוהל ע"י דף האוכל, התפילות, הכתיבה והשיחות היומיות על המאמן והמאומנים. אמנם כל אחד ורצונו ויש כאלו שיגידו שעדיף להתמכר לגריישיט או לאו.אי. מאשר לאוכל אבל אני, בתור מי שהיה שם ועשה, לא רואה בשיטה הזו פתרון אמיתי - רק החלפת המתוק והפחמימות במתוק ופחמימות מסוג אחר.

דריה27

New member
???GREY SHEET

לדעתי השם שיותר מתאים לתכנית הזו צריך להיות GREAT SHIT
התכנית הזו לא מוסרית בעליל ! מ-ז-ע-ז-ע , דריה.

alonitk

New member
תוכנית מאוד קשה....

אבל מי שיכול לעמוד בזה מעולה!!! יש לי חברה שהולכת לזה כבר כמה שנים היא רזתה בצורה מדהימה וכשהייתה בהריון הרופא אמר לה שאין בעיה להמשיך במה שהיא עושה רק להעלות טיפה את המינונים בהריון אישית אני יעדיף את התוכנית של בית חולים מאיר או שומרי משקל ששם מותר לך לאכול הכל בצורה נכונה ומותאמת ויש לך תמיכה תמיד, בצפון שמעתי על משהיא בשם חלי ממן שהיא מעולה היא מתאימה אישית תפריט ויש לה גם 3 פעמים בשבוע קבוצת תמיכה אפשר לבוא מתי שרוצים וכמה שרוצים...

מרילו14

New member
אני לא תומכת בגריי שיט אבל 12 הצעדים ....

זה דבר ניפלא ומי שיכול להיות כנה עם עצמו עד הסוף ורוצה להשתחרר בכבלי האובססיה לגוף, לרזון, לאוכל זה עובד! נכון להיום החיים שלי נמצאים בשלוות נפש מוחלטת ,לא עסוקה בכלל לחשוב שלהיות שמנה זאת בעיה. פשוט אני מרגישה כמו כולם, לא מאשימה את השומן בשום דבר ורואה את העובדה שאני בחורה גדולה כעוד הגדרה למבנה גוף ולא יותר. זה מאוד שונה ממה שחשבתי לפני הרבה שנים... אני מודה כל יום על זה ולא נלחמת נגד עצמי.

Frozen cat

New member
האמת על גריישיט.

לא ממזמן פורסמה פה הודעה על הסרט "הבטן הרכה שלי" על בחורה שסבלה מאכילה כפייתית ופנתה לתוכנית הזאת, שבעצם רק החמירה את המצב שלה והחליפה לה אובססיה אחת בשניה. לא מבינה למה מישהו ימליץ על התוכנית הזאת אלא אם כן ממניעים של פרסום. =/

עופר 123

New member
כל אחד ומה שמתאים לו...

עם זאת, בדיוק באותו אופן שהקבוצות הרגילות מרגיזות אותי עם הטרמינולוגיה וההבטחות שלהן, הדף האפור מרגיזים אותי עם הטוטאליות שלהם. איש באמונתו יאכל.
ע'

laly32

New member
WOW

אנשים רק חשבתי שזה יעזור למישו, אין לי צרוך לפרסם את התוכנית וכמו שמכירים את ה OA אז מכירים גם את הגריי שיט, ובקשר לתוכנית הבטן הרכה שלי ככ לא נכון ולא אמיתי והתוכנית בהחלט לא מתאימה לכל אחד אבל בשבילי היא הצילה ממות אני הייתי בדרך שממנה ניתן רק לעלות ולא ידעתי איך, כשאני הגעתי לגריי שיט הייתי בהתקפות של בולמוסים לא הגיוניות, ובנוסף אני גם בולמית בשבילי לא הייתה דרך אחרת ואני הייתי מאוד שמחה לגלות את הגריישיט כמה שנים מוקדם יותר אם הסרט או משו ממה שכתבתי כאן יוכל לעזור למישו, אם מישו היה עושה את אותו הדבר בשבילי בסרט היא אמרה משפט : "זה להחליף אובססיה אחת בשניה" ולדעתי זה נכון אני החלפתי את האובססיה שלי באוכל לשקול מדוד אבל מאז שעשיתי את זה כל הרעש הלבן שתמיד ליווה את חיי הולך ונעלם, אין לי טיולים למקרר וכמעט שאין לי יותר מחשבות של " מה אני אוכל ??" אז כן עכשיו אני אובססבית לגבי השקול מדוד אבל אני בן אדם אובססבי וקיצוני ותמיד הייתי ואם זה מה שעוזר לי והופך אותי לקצת יותר שפוייה אז זו הדרך בשבילי אני ל ואני אכלנית כפייתית, אני שוקלת ומודדת את האוכל שלי שלוש פעמים ביום על פי הדף האפור וזה הכי טוב לי !!!

דריה27

New member
שכל אחד יעשה מה שטוב בשבילו

אני לא מכירה אותך , ואני האחרונה לשפוט לטוב או לרע את הבחירה שלך. אין לי בעיה עם האנשים שבוחרים ב"שיטה" הזו, כי אני מבינה שקיימת מצוקה מאוד גדולה שגם אני חווה במידה זו או אחרת בחיים שלי עם האוכל ואני עוד יותר מבינה את הרצון והצורך לקבל עזרה , אבל יש לי ביקורת על התכנית עצמה. לדעתי התכנית הזו משעבדת, ולא נראה לי שניתן להתמיד בה לאורך זמן ולהישאר שפוי. תכנית לרובוטים ! ולא לבני אנוש ! שלא נדבר על אלמנטים של שטיפת מוח ( שינון מנטרות קבועות ...וכו) ועל כך שהתכנית לא מציעה דרכים וכלים להתמודדות (מה קורה עם מי שיום אחד נשבר לו והוא עוזב את התכנית?), ומה עם הנפש? איפה היא בכל הסיפור? איפה ה"אני" של כל אחד נכנס לתמונה? מבחינתי אלו הם דברים שאי אפשר להתעלם מהם ושחייבים לקחת אותם בחשבון. להחליף אובססיה באובססיה לא רק שלא מטפלת בבעיה אלא יכולה אפילו להחריף אותה.
דריה.

laly32

New member
חייבת להוסיף

אני אישית הולכת גם לפסיכולוגית כי אני אישית חייבת לדעת למה כך שלפחות אני מנסה לעבוד גם על הנפש בכל מקרה שיהיה לכולכם רק טוב ל

למעלה