עופר!!!!!!

z i s y l e

New member
עופר!!!!!! ../images/Emo124.gif

ביקשת צומי...... איך הולך עם המבחנים? מקווה שאתה פחות עצבני.... ואל תדאג, לא נעשה מפגש בלעדייך, אבל כדאי להתחיל להתארגן כבר אם מדובר בעוד שבועיים.... והרעיון של פיקניק מתאים ביותר!
טוב, סתם התלהבתי מהאייקונים החדשים....

רוזאן

New member
והנה עוד קצת

צומי לעופר היקר שלנו לא ספרת לנו כמה מבחנים יש לך? כמה עברו? וכמה נשארו? כל הכבוד עופר סטודנט חרוץ ומתמיד בהצלחה בכל המבחנים

עופר 123

New member
תראי, תביני.........

סטודנט חרוץ? אם חריצות נמדדת בקשקשת על החומר ובדיונים פילוסופיים לתוך הלילה, אזי אני אכן חרוץ. אם חריצות נמדדת בלמידה למבחן, חזרה על החומר ושינון אין קץ, אזי אני עצלן במיוחד......
מבחנים - א. צרפתית (היה tres bien !!) ב. שיטות מחקר (בואו לא נדבר על הטראומה הזו...) ג. תיאוריות סוציולוגיות קלאסיות (יהיה בסיידר, אינשאללה, ביום א´) ד. מבוא לפסיכו´ (נהייתי כבר פסיכי
, ביום ו´ הקרוב) ועוד עבודה, כאשר הנושא שבחרתי, כמה מפתיע, "הגודל כן קובע: סקירה של מבנה הגוף הנשי האידיאלי בחתך היסטורי ותרבותי". הסטודנט המסכן רץ להמשיך לעבוד..... תודה על הצומי, שלך,
עופר

ב ר נ ד ה

New member
שמעתי צרפתית...

והגעתי בריצה....
ראיתי שיטות מחקר...עמדתי לברוח ומהר...
אבל אז...אז ראיתי שנושא העבודה שלך הוא עליי
מבנה הגוף הנשי האידאלי...הרי הוא שלי
בחתך היסטורי ותרבותי...בגילי המופלג אני חוצה תקופות ותרבויות...
וואוו...אני כל כך נרגשת ! עופר...כולנו מאחוריך ועם דחיפה כזו אין ספק שתצליח בגדול
ברנדה (במצברוח
)

לסטודנט החמוד שלנו

אוטוטו הכל נגמר, ותוכל לפרוח לנוח ולהנות. חמסה חמסה מחזיקה לך אצבעות שתצליח בהכל אישה יפה.

עופר 123

New member
אז ככה........

פחות עצבני אני לא (כשלון המבחן עדיין מהדהד בראשי...), ועדיין נשארו עוד שניים. לא נורא, תמיד יש מועד ב´.... פיקניק? בכיף... אני מביא פריזבי
תודה על הצומי הנפלא
שלך,
עופר

למעלה