עופר

sunflowers

New member
עופר ../images/Emo124.gif

סליחה, איפה התמונה שלך בגלרית התמונות?? פיספסתי משהו? אנא האר את עיני. תודה...

עופר 123

New member
למרות שזה נשמע כמו תירוץ, זה לא...

כשאני מצטלם זה תמיד בקבוצה, עם אנשים אחרים, ובעיקר עם בנות, כדי שאמא שלי תרגע ותראה שלילד אין בעיה עם נשים והוא יביא כלה במהרה בימינו, אמן. אני לא רוצה לשים תמונה עם אנשים אחרים, כי אולי הם לא רוצים שיזהו אותם ביחד איתי....
ברגע שאצטלם לבדי, תהיה תמונה (כולל עם המשקפיים החדשים
) גם בגלריה. ואם כבר שאלת, למה אין תמונה שלך??? שלך,
עופר

sunflowers

New member
זה כן...

תירוץ, שהרי ביני ובינך אתה יודע שניתן לבצע חיתוך של דמות מתוך תמונה ולסרוק את השאר. נכון, זה לא מושלם, אבל זה יספיק לנו עד שתהיה תמונה יותר מדוגמת
ואם "תתחכם" ותאמר שלא ניתן לחתוך את האנשים החוצה שכן מדובר בתמונה דיגיטלית, אשיב לך מיני וביה שכאשר יש גישה למצלמה דיגיטלית, מקסימום הזמן שהתרוץ שלך תופס הוא חמש דקות (הזמן לצלם את התמונה ולהעביר אותה למחשב). באשר לי...אני בישנית מטבעי
ודומני שדין שונה יש לחברי פורום (ובפרט חברים חצי סבילים כמוני) ולמנהלי הפורום (שברור כי אין להם בעיה עם זהות תפקידם שכן חלקם, בלי להזכיר שמות,
מודיעים כאן השכם וערב על הפרסום שהם עושים לפורום ועל מודעות שהם מוכנים לתלות במקומות שונים בענינו). אם הסיבה האמיתית היא שאתה בישן - אבוד לך, לא אמרת את זה קודם, וכידוע - "נגעת נסעת"
.

עופר 123

New member
זה לא.....

ראשית, ביני לבינך, אני מודע לכל האפשרויות לעריכת תמונה, אבל את מכירה את הפרקציוניסטים המרגיזים הללו שאומרים "הכל או כלום"? אני מאלו, ולכן תמונה חתוכה לא באה בחשבון. גם מצלמה דיגיטלית לא כל כך נכללת בחשבון האפשריות, שכן עבדך הנאמן לא מקבל ולו חצי גרוש שחוק על ניהול הפורום, כך שהוא די תפרן למצלמה דיגטלית... בקיצור, נאלץ לחכות כולנו למישהו שיסכים לצלם אותי בלי לברוח עם המצלמה. שנית, כיוון שתמיד טענתי שכל חברות וחברי הפורום שווים המה, הרי שאין דין שונה למנחה ול"משתתפת חצי סבילה" - כולם שווים בפני הפורום, אין דין תמונה אחת שונה מרעותה. שלישית, תמיד טענתי שתמונות הן חיקוי עלוב של המציאות, ולכן בעוד שבועיים לערך תאלצי לכתת רגלייך למפגש כדי לראות מי הוא המסתורי (עלק מסתורי... ). רביעית ולסיום, ביישנית? את? זה לא תופס. את חייבת תמונה, שכן נאה דורשת, נאה מקיימת
. חוזר לחרוש למבחן המרגיז,
עופר

למעלה